| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
nemoj se nadat previse.... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 17 tra, 2007 7:40 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
buco je napisao/la: @nermine i ti bi crta !? ajme... pa sto je vama ... vidi se da je proljece,,, 
Pa naravno. I ja ću postaviti svoje crteže. Pa hajde i ti nešto nacrtaj. 
| uto 17 tra, 2007 9:06 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
kak cemo znat da su bas tvoji !? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 17 tra, 2007 11:06 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
nermin_st je napisao/la: buco je napisao/la: @nermine i ti bi crta !? ajme... pa sto je vama ... vidi se da je proljece,,,  Pa naravno. I ja ću postaviti svoje crteže. Pa hajde i ti nešto nacrtaj. 
hehe... to bi volio vidjeti... neku bucinu kreaciju ili vlastitu misao a da nije kritika neceg 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 17 tra, 2007 11:10 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Chaky je napisao/la: hehe... to bi volio vidjeti... neku bucinu kreaciju ili vlastitu misao a da nije kritika neceg  I ja bi volio to vidjeti. buco je napisao/la: kak cemo znat da su bas tvoji !? 
Pa Buco, šta ti misliš da ja precrtavam. Nije u tome gušt. Ja sam crtao brodove kad sam imao 13-14 godina. Nacrtam jedan pa gledam gdje sam pogriješio pa ispravim i sve tako dok nisam usavršio crtanje. 
| sri 18 tra, 2007 6:02 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Svaka cast ak je tako ....
Sto se mojih "kreacija" tice.. nebih bas izlazia u javnost jer i neman s cin ... ima san 4 iz likovnog al ne zato sto san zna crtat nego zato sto niko nije ni dobiva manju ocijenu is tog predmeta...
@chaky vlastitih misli mislin da sam da za sad a slika ..hmm.. , ajd iskreno ak imas petlje odgovori , sto si pomislia kad si vidija @ant -ove "uradke"..!?
Da znan crtat nesto bi nacrta ..kad neznan onda neznan.. nego di su tvoji crtezi... kad smo vec kod toga...!?  he..he..he..

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 18 tra, 2007 7:03 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: @chaky vlastitih misli mislin da sam da za sad a slika ..hmm.. , ajd iskreno ak imas petlje odgovori , sto si pomislia kad si vidija @ant -ove "uradke"..!? Da znan crtat nesto bi nacrta ..kad neznan onda neznan.. nego di su tvoji crtezi... kad smo vec kod toga...!?  he..he..he..
eh... ni ja nisam bio bolji u likovnom (da se lijepo izrazim  )
tak da se necu "hvaliti" svojim, rucno crtanim, umjetnickim djelima
sto se mog komentara, o tvojoj nekrativnosti na forumu, tice ... tu sam mislio na silne (pretezno negativne) komentare sve i svasta. Nikad nisi prvi zapoceo raspravu (ili temu). Nakon rasprave o Borgu, od tebe nema nijedne nove rasprave o STu... sve se svelo na komentiranje (ili moderiranja ili necijih tudjih stavova)
ali eto... danas sam naisao na lijepi kontraprimjer... onaj odgovor Susjedu... tako da se mjenja sve to na bolje
sto sam pomislio kad sam vidio Antove crteze... "jos jedan koji bolje crta od mene" i "pa prve dve slike su mu iste"... eto iskreno... (iako ces vjerojatno reci da nisam iskren jer nisi dobio odgovor koji si htio...  ali ti si realist i naviknuo si se na razocarenja u zivotu  )
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 19 tra, 2007 2:49 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@chaky pa i komentari su dio rasprava , dapace oni ih poticu da ljudi jos bolje prispitaju svoje ili tudje stavove ... Meni osobno nikad nije bitno tko ce otvorit raspravu o nekoj temi , meni se zanimljivo ukljucit u istu ili je potaknut.. s manje ili vise uspjeha ..naravno .. osobnim feilovima [manama] ..predrasudama ..i shavacanjima situacije.... ja se toga ne sramin ..zasto bi !?
A sad dali je to i koliko kome prihvatljiv nacin izrazavanja stava .. ah.. to je vec "filozofija"... a tako napredan nisam.
Mozda je to moja mana preuzeta s "tehickih" boarda gdije nije bitno tko otvara igru vec kakv ce bit rezultat....i sto cemo od rasprave novog naucit ..shvatit ..
Znaci jos jedan koji nesto manje lijepo crta ..  .. doboro je nisan sam..
Dobro si to srocija , odgovor , oko @ant-ove "umjenosti" ..bit ce od tebe neki politicar vidin ja ..nista negativno nisan mislija..
Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 19 tra, 2007 12:50 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
 Re: bunnyemin anime ST
Evo, godine prolaze a ja i dalje crtam.. mozda malo bolje nego prije.. kad se netko potrudi cuda se stvaraju.. Inace, nadam se da ima ljudi koji imaju neku ideju, prihvacam sve ideje i rado cu ih prenjeti na papir.. P.S. vise nitko ne mora da stavlja, mogu i ja sama sada..  Ovo su neki radovi ovako (stariji i noviji): Predator:   AVP  Mouse hunt na fejsu:  I da je spock bio mis.. ( Mouse hunt ideja za novog misa..)  Znaci ideje su dobrodosle, ionako me inspiracija ne pere, a tehnika je olovka ili ugljen.. 
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| ned 27 vel, 2011 6:28 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
|
..ke je ono križanka nekog felinoida i vulkanoida? ..aha, miš, ne hodi u krajnosti.. 

Soap Trek Deep Place Nine
|
| sub 12 ožu, 2011 5:03 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
Mouse hunt je igra na facebooku.. imali su natjecaj za nove miseve pa sam dosla do ove idejice..
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| sub 12 ožu, 2011 5:43 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Počni crtat likove iz LOTR i Silmarilliona. To bi te trebalo zabavit do kraja života. 
| sub 12 ožu, 2011 5:46 pm |
|
 |
|