| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Star Trek XI
Lore je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Ne ne, u tom filmu romulanski brod odlazi u prošlost i svijesno promijeni vremensku liniju.Mirror svemir nije stvoren intervencijom nikog iz orginalnog svemira, on je postojao oduvijek.  Ma daj molim te, kako to možeš znati!!!! Možda je taj romulanski brod nesretnim slučajom završio u nekom paralelnom svemiru kao što je bio slučaj sa TOS ekipom u navedenoj epizodi. Zato jer je to otkriveno kao spoiler. Nero je pošao promijeniti prošlost sa svojim vremenskim brodom. A Spock odlazi za njim, da ga spriječi. 
|
| sub 21 ožu, 2009 11:06 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Bob Orci je sam rekao kako se Romul Nero vrati u vrijeme dok je Kirkova mama bila trudna s njime na brodu USS Kelvin, na kojem je Kirkov otac George bio prvi časnik. Nero uništi Kelvin, tata Kirk pogine, a mama i beba Kirk se spase, no time je vremenski pravac drastično izmijenjen jer Kirk stariji nije trebao poginuti, a James nije trebao odrastati bez oca.
|
| sub 21 ožu, 2009 11:09 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Onda pretpostavimo da je to rušenje kanona.
Zašto onda ENT ne ruši kanon... Daniels je rekao Archeru da povijest ne bilježi sukob između ljudi i ksindija (što odgovara onomu što smo vidjeli u prethodnim serijalima).
Zaključak: ENT ruši kanon. Zašto? Jer je cijela ENT serija kao jedna time travel epizoda nimalo drukčija od ST XI.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sub 21 ožu, 2009 11:10 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Lore je napisao/la: Onda pretpostavimo da je to rušenje kanona.
Zašto onda ENT ne ruši kanon... Daniels je rekao Archeru da povijest ne bilježi sukob između ljudi i ksindija (što odgovara onomu što smo vidjeli u prethodnim serijalima).
Zaključak: ENT ruši kanon. Zašto? Jer je cijela ENT serija kao jedna time travel epizoda nimalo drukčija od ST XI. Zato jer se radnja ENT-a odvija prije ostalih serija i filmova a ne poslije. Ako je vremenska linija i promjenjena TOS, TNG, DS9, VOY i 10 filmova su produkt te promjenjene linije, a orginalnu nismo zapravo ni vidjeli. 
|
| sub 21 ožu, 2009 11:13 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
RAI'TARA je napisao/la: Lore je napisao/la: Onda pretpostavimo da je to rušenje kanona.
Zaključak: ENT ruši kanon. Zašto? Jer je cijela ENT serija kao jedna time travel epizoda nimalo drukčija od ST XI. Zato jer se radnja ENT-a odvija prije ostalih serija i filmova a ne poslije. Ako je vremenska linija i promjenjena TOS, TNG, DS9, VOY i 10 filmova su produkt te promjenjene linije, a orginalnu nismo zapravo ni vidjeli.  Ako su ostali serijali produkt promijenje linije zašto je onda daniels rekao da povijest ne bilježi taj sukob. a tko kaže da ostali serijali i nisu produkt linije koja je promijenjena u STXI... de razmišljaj malo...
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sub 21 ožu, 2009 11:15 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA, ti si rođeni "spin-doctor."
|
| sub 21 ožu, 2009 11:16 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Lore je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Lore je napisao/la: Onda pretpostavimo da je to rušenje kanona.
Zaključak: ENT ruši kanon. Zašto? Jer je cijela ENT serija kao jedna time travel epizoda nimalo drukčija od ST XI. Zato jer se radnja ENT-a odvija prije ostalih serija i filmova a ne poslije. Ako je vremenska linija i promjenjena TOS, TNG, DS9, VOY i 10 filmova su produkt te promjenjene linije, a orginalnu nismo zapravo ni vidjeli.  Ako su ostali serijali produkt promijenje linije zašto je onda daniels rekao da povijest ne bilježi taj sukob. a tko kaže da ostali serijali i nisu produkt linije koja je promijenjena u STXI... de razmišljaj malo... Daniels, je iz te stare linije, a mi pratimo orginalno liniju. Ent je prequel, prednastavak, ne nastavak radnje.
Sa novim filmom stvar je drugačija. Film počinje u našem, a završi u izmjenjenom. A sam film je nastavak, nije prednastavak. 
|
| sub 21 ožu, 2009 11:19 pm |
|
 |
|
The Traveler
|
Citat: Daniels, je iz te stare linije, a mi pratimo orginalno liniju. Daniels je iz picardove linije. To bi onda značilo da je TNG iz stare linije, a ti kažeš da je iz originalne... Citat: A sam film je nastavak, nije prednastavak.  Film je prednastavak u odnosu na TNG/DS... Umorio sam se.... idem van 
|
| sub 21 ožu, 2009 11:23 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ajme, glava me zaboli od vasih rasprava, zar se nemožete jednostavno opustiti i uzivati u ponuđenom asortimanu serija i filmova.
| sub 21 ožu, 2009 11:26 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Lore je napisao/la: Citat: Daniels, je iz te stare linije, a mi pratimo orginalno liniju. Daniels je iz picardove linije. To bi onda značilo da je TNG iz stare linije, a ti kažeš da je iz originalne... Citat: A sam film je nastavak, nije prednastavak.  Film je prednastavak u odnosu na TNG/DS... Umorio sam se.... idem van  Mi ne znamo iz koje je linije Daniels. Za ENT, sve te ostale serije i filmovi tek se trebaju dogoditi, radnja njega ne odvija se poslije njih.
Ovaj film nije prednastavak, već nastavak, ovim filmom linija se mjenja a TOS, TNG, VOY, DS9 i ostalih 10 filmova više ne postoje.
Ta promjena je najjasnije u usporedbi sa TOS-om, znači ovaj fil briše staru vremensku liniju.
|
| sub 21 ožu, 2009 11:28 pm |
|
 |
|
The Traveler
|
RAI'TARA je napisao/la: Ovaj film nije prednastavak, već nastavak, ovim filmom linija se mjenja a TOS, TNG, VOY, DS9 i ostalih 10 filmova više ne postoje. Onda isto tako možeš reći da se nakon TCW-a, radnja u ENT-u promijenila i da TOS/TNG/DS9/VOY više ne postoje budući da Daniels nije iz njihove linije. 
|
| ned 22 ožu, 2009 11:19 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Lore je napisao/la: Onda isto tako možeš reći da se nakon TCW-a, radnja u ENT-u promijenila i da TOS/TNG/DS9/VOY više ne postoje budući da Daniels nije iz njihove linije.
Hmm.. zanimljivo! Vas ste dvoje čini se upali u "time machine". Po logici "linija" u epizodama koje su bazirane na toj fikciji cijela serija ne postoji, nije važno dal je lik sporedni ili glavni, u svakoj epizodi je dio radnje znači posredno ili neposredno utječe na njen završetak. @RAI zašto nebi neki film ili serija nebila dio ST-a ako je na drugi način prikazala "vremenski pravac" koji je ionako, kako rekoh, fikcija i meni je osobno nejasno da su ga uopće koristili u serijalu? On je kako god bio tumačen (ona vaša dva "postulata") protivan svakoj logici. Ono što nema logike bolje ne ubacivat u scenario. No to se učinilo i prije u serijama pa zašto bi u novoj ako je koristila sličnu antilogiku to bilo zabranjeno ili ne bilo dio ST-a? Pozdrav Vremeske krivulje 6

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 22 ožu, 2009 2:58 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
PRIČEKAT ĆEMO FILM, POGLEDAT GA, A ONDA ĆEMO REĆI RAITARI DA GA POGLEDA............I NA KRAJU ĆE ISPAST DA FILM KRŠI KANON..LOLL

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| ned 22 ožu, 2009 8:56 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Cmd Data je napisao/la: PRIČEKAT ĆEMO FILM, POGLEDAT GA, A ONDA ĆEMO REĆI RAITARI DA GA POGLEDA............I NA KRAJU ĆE ISPAST DA FILM KRŠI KANON..LOLL Tko zna... možda joj se i svidi 
| ned 22 ožu, 2009 9:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Alokin je napisao/la: Tko zna... možda joj se i svidi  To je nemoguće jer je ona "uvijek" u "pravu". 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 22 ožu, 2009 11:34 pm |
|
 |
|