| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: ST ljubav
Ted;DeA je napisao/la: Da i osim mene......dečko koji nije trekki za mene se ni ne računa kao dečko  Ovako dobra rečenica se ne pročita svaki dan.
| sub 12 sij, 2008 9:09 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ted;DeA je napisao/la: Chaky je napisao/la: modesty blaise je napisao/la: znači nešto kao otmica Sabinjanki samo obrnuto i u današnje doba a i nove cure u udruzi nisu drugacije... osim ezri i dr. jones sve su upecale po nekaj... eto i ja sam upecan od lil'mee Da i osim mene......dečko koji nije trekki za mene se ni ne računa kao dečko  hehehe... i ti si imala par ulova u udruzi i, ajmo reci, "oko udruge" 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 13 sij, 2008 4:00 am |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
ti nocas ides po forumu i spocitavas ljudima? i ti ovo - i ti ono... btw. ted;dea - pa sta si stala? obradi/skupi ih sve! (ko pokemoni) zlocesta sam. grooozno.
| ned 13 sij, 2008 4:10 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: ti nocas ides po forumu i spocitavas ljudima? i ti ovo - i ti ono... kak to mislis "nocas"? pa ja to radim bilo kada  ... ali samo onima kojima imam nekaj za spocitnuti (jel se tak pise?  ) nego luce... kad ces ti nesto uloviti? zlocest sam. grooozno. 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 13 sij, 2008 4:16 am |
|
 |
|
luda baba
|
kad odem opet doma u Makarsku bacit cu parangal pa mozda ulovim stogod... ode neman di! a na tvoje jeftine gramaticke provokacije ne nasjedam! 
| ned 13 sij, 2008 4:26 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: kad odem opet doma u Makarsku bacit cu parangal pa mozda ulovim stogod... ode neman di! ...ne mogu vjerovati da te ni jedan purget nije oborio s nogu...
| pon 14 sij, 2008 3:14 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
Mr.bobo je napisao/la: Lucrezia BORGia je napisao/la: kad odem opet doma u Makarsku bacit cu parangal pa mozda ulovim stogod... ode neman di! ...ne mogu vjerovati da te ni jedan purget nije oborio s nogu... ni ja... ja sam mislio da ce je netko vec zbarit... ili da ce nekoga oona zbarit... ali mirna je kao casna sestra 

|
| pon 14 sij, 2008 3:18 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mr.bobo je napisao/la: Lucrezia BORGia je napisao/la: kad odem opet doma u Makarsku bacit cu parangal pa mozda ulovim stogod... ode neman di! ...ne mogu vjerovati da te ni jedan purget nije oborio s nogu... Ne mora biti purger, ima u ZG-u i Nepurgera 
| pon 14 sij, 2008 10:03 am |
|
 |
|
luda baba
|
eh, nece mene ti purgeri... a i bolje, ja slusam mamu i tatu, a oni su mi rekli da nece ni u kojem slucaju zeta purgera. mama je rekla neka bude bar hercegovac, ajde bar tih ima u zgu... 
| pon 14 sij, 2008 11:08 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: eh, nece mene ti purgeri... a i bolje, ja slusam mamu i tatu, a oni su mi rekli da nece ni u kojem slucaju zeta purgera. mama je rekla neka bude bar hercegovac, ajde bar tih ima u zgu...  Pazi da ne naletiš na Purgera - Hercegovca 
| pon 14 sij, 2008 11:12 am |
|
 |
|
luda baba
|
ne - ne, mora mi pokazat obiteljsko stablo unazad 5 generacija da se nisu mrdnuli iz 'ercegov'ne (osim caca kad je isa gastarbajtirat u dojcland) i da je on odrastao na suvom kamenu rodne mu grude sve dok ga studij ekonomije nije okrutno odvojio od domaje i odvuko u "metropolu" 
| pon 14 sij, 2008 11:17 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: ne - ne, mora mi pokazat obiteljsko stablo unazad 5 generacija da se nisu mrdnuli iz 'ercegov'ne (osim caca kad je isa gastarbajtirat u dojcland) i da je on odrastao na suvom kamenu rodne mu grude sve dok ga studij ekonomije nije okrutno odvojio od domaje i odvuko u "metropolu"  Malo prezahtjevno, neka ti je sa srećom, dobar ulov ti želim.
| pon 14 sij, 2008 11:19 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja više mislim da se ona u fazi premišljanja... ...a kad navali... bolje da se čuvate... 
| uto 15 sij, 2008 1:38 am |
|
 |
|
luda baba
|
WTF? nemoj da ti dodem u to tvoje selo i kikiriki pocupam!!! 
| uto 15 sij, 2008 1:56 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: WTF? nemoj da ti dodem u to tvoje selo i kikiriki pocupam!!!  ...he he... (kak me nanjušila)
...toliko hrabra baš i nisi... 
...a kikiriki možeš ispeći... već je počupan...
| uto 15 sij, 2008 2:02 am |
|
 |
|