Sada je: pon 17 kol, 2026 12:15 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 656 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 44  Sljedeća
 Rat Entovaca i TNG-ovaca 
Autor/ica Poruka
The Traveler
The Traveler

Naj Serija: TNG
Post Re: Zašto je Archer tako nepopularan?
Citat:
Prva i osnovna stvar koja mi se ne sviđa kod Enta je to što je on prequel serijal (radnja bi trebala ić sve više u budućnost, a ne da se naprimjer vraćamo s kompjutera na kamenu sjekiru) :roll: :roll: :roll: :thumbs3: :thumbs3: :thumbs3:

T'Grel style... :zubo:

slika

sri 22 srp, 2009 10:24 pm
nešt po svom izboru

Spol: Muški
Naj Serija: ENT
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
Lore je napisao/la:
Citat:
Prva i osnovna stvar koja mi se ne sviđa kod Enta je to što je on prequel serijal (radnja bi trebala ić sve više u budućnost, a ne da se naprimjer vraćamo s kompjutera na kamenu sjekiru) :roll: :roll: :roll: :thumbs3: :thumbs3: :thumbs3:

T'Grel style... :zubo:

Definitivno :zubo:
Čini se da je T'Grel dobio svoje pristase...

sri 22 srp, 2009 11:52 pm
Profil Web stranica
nešt po svom izboru

Sovereign je napisao/la:
NAPOMENA: Ovaj post nema nikakve veze s time da ja prezirem ENT, već su u njemu nabrojeni razlozi zbog čega je lošiji od ostalih serijala!!

Sovereign je napisao/la:

:hail: :hail: :hail:

Sovereign je napisao/la:
Kao drugo ona ružna podmornica od broda je čista kopija Akira klase (jedina razlika su warp nacelli okrenuti prema gore) :roll: :roll: :roll: :thumbs3: :thumbs3: :thumbs3:
Ovo da je kopija ću potkrijepit dokaznim materijalima br. 1 i 2:

[color=#FFFF00]ma nismo ti mi to uocili uopce...ma kaki...ma kako pobogu bi mi to skuzili...a-a...i neznam sta ti uvijek zapnes za taj brod...stvarno ne kontam...

Sovereign je napisao/la:
Nadam se da sad neće nitko pametovati da ENT nije kopija Akire, a znam da neki hoće :roll: :roll: :roll: :thumbs3:

ENT nije kopija Akire, ENT nije kopija Akire, ENT nije kopija Akire, ENT nije kopija Akire :baeh: :baeh:

Sovereign je napisao/la:
Kao treće ENT je u globalu jako dosadna serija (jedino što valja su efekti i intro) :thumbs3:

Hahahahaha....e ovo je treci najjaci vic stoljeca...hahaha...a tvoj TNG je superfantasticno zabavan i u globalu jako zanimljiva serija a ni nema neku radnju, odnosno neki cilj...hahahahahaha... :lolsmjeh: :lolsmjeh: :rotfl: :rotfl:

"Kapetane sta cemo danas?..ocemo li do nekog obliznjeg planeta da sklopimo kakva prijateljstva, da odemo do Rise na odmor, ili da pokupimo kakvo cudno bice usput pa da ga se pokusavamo rijesit il cemo opet u holodek al se bojim da se opet ne pokvari"..."Ma radi sta oces Number One..odoh ja u redi rum čitat Šakespirea, pijuckat čaj i mislit na doktoricu Krušer"...

Sovereign je napisao/la:
Kao četvrto likovi u sebi nemaju baš neku težinu (T'pol se ponaša ko i plastični frižider sa štapom u dupetu a tak i izgleda, Archer je bezvezni kapetan, koji nema drugog posla nego bit sa svojim glupim psetom i tu i tam se potuč s nekim i pobrat batine - čak i od Ferengija :lolsmjeh: , ostali likovi isto nisu baš nešto :thumbs3: , a Hoshi, Doctor i Trip su jedini koji nešto vrijede :thumbs2: )

A neki tamo mali celavi u piđami zasigurno nije bzvzni kapetan...haha...

Sovereign je napisao/la:
Kao peto uniforme su katastrofalne (izgledaju ko automehaničarska odijela) :roll: :roll: :roll: :thumbs3:

A ja gledam ovaj TNG i stalno si kontam...pa zar ovi cijelo vrijeme imaju piđama partije...wtf ee :wtf:

Sovereign je napisao/la:
Kao šesto kanon se ruši daleko više nego u ostalim serijalima :thumbs3:

Ajde tvoj TNG totalno rusi kanon sa svojim postojanjem zato psssss... :-# :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

Sovereign je napisao/la:
Kao sedmo više mi se sviđa da likovi naginju ubermoralnosti :thumbs2: nego da se svako sa svakim svađa kao što je u sadašnjem svijetu u kojem se ljudi svađaju, tuku i ubijaju zbog gluposti :beee: :thumbs3:

Vidis opet blececes gluposti i govoris ono sto nema veze s ENT-om jer da se u entu bas svada svaki sa svakim...lol??...

Sovereign je napisao/la:
I da Picard ima autoritet, odlično pregovara, a kad treba zaratit na sve je spreman i sve koristi, Sisko isto tako, samo je on malo žešći :thumbs2: Janewayica je hrabra i također spremna na sve da svoj brod i posadu vrati u Alphu, a Kirk je legenda i isto je hrabar i odan svojoj posadi :thumbs2:

Ja ne kuzim kako se ti tako uzivis u taj ST, pa da te likove dozivljavas tako ozbiljno skoro pa zive....i tako ih komentiras...lol...pa svaki lik je onakav kako je receno glumcu da glumi, kako je napisan scenarij itd....a ti sad tu komentiras ovakav, onakav...mislim ljudi ce pomislit da si za umobolnicu...

Sovereign je napisao/la:
Toliko od mene zasad :sesir2:

:hallo: :hallo:

čet 23 srp, 2009 12:24 am
Profil Web stranica
Defender of Earth

Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
Post Re: Rat Entovaca i TNG-ovaca
Imam samo par riječi za reči...
@Sov- You've been pound. :lolsmjeh:
@Data- Care... imam dodatni respekt prema tebi. :sesir2:

čet 23 srp, 2009 10:27 am
Overlord
Overlord

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Cmd Data je napisao/la:
ma nismo ti mi to uocili uopce...ma kaki...ma kako pobogu bi mi to skuzili...a-a...i neznam sta ti uvijek zapnes za taj brod...stvarno ne kontam...

Zato jer ne volim plagijate!!!! :baeh: :thumbs3: A i brod je sam po sebi ružan, a za to prezentiram dokazni materijal br. 1:

Pogledaj ovu eleganciju i savršenstvo

i ovu kantu željeza (ne znam kak bi drukčije nazvao taj plagijat od broda)

Cmd Data je napisao/la:
ENT nije kopija Akire, ENT nije kopija Akire, ENT nije kopija Akire, ENT nije kopija Akire :baeh: :baeh:

DOKAZANO JE DA JE KOPIJA I PLAGIJAT - shvati to više jedanput i za sva vremena!!!!!!! :baeh: :roll: :roll: :roll:

Cmd Data je napisao/la:
Sovereign je napisao/la:
Kao treće ENT je u globalu jako dosadna serija (jedino što valja su efekti i intro) :thumbs3:

Hahahahaha....e ovo je treci najjaci vic stoljeca...hahaha...a tvoj TNG je superfantasticno zabavan i u globalu jako zanimljiva serija a ni nema neku radnju, odnosno neki cilj...hahahahahaha... :lolsmjeh: :lolsmjeh: :rotfl: :rotfl:

"Kapetane sta cemo danas?..ocemo li do nekog obliznjeg planeta da sklopimo kakva prijateljstva, da odemo do Rise na odmor, ili da pokupimo kakvo cudno bice usput pa da ga se pokusavamo rijesit il cemo opet u holodek al se bojim da se opet ne pokvari"..."Ma radi sta oces Number One..odoh ja u redi rum čitat Šakespirea, pijuckat čaj i mislit na doktoricu Krušer"...

Ti tvoj navodi ovdje su čisto vrijeđanje jedne zanimljive i jako dobre serije te nemaju veze sa zdravim razumom :thumbs3: A TNG ima puno zanimljivih epizoda i sto puta mi je bolje gledat Picarda (legendu od kapetana koji zna glumit) i Crushericu (BTW nauči se pisat engleske riječi :baeh: ), nego dosadnjakovića Archera ili onu T'pol koja se drži ko da ima metlu u dupetu :baeh: :ruganje:

A i ajde mi lijepo objasni zašto na većini foruma u 90% slučajeva ENT je dosadna serija, a TNG jedna od najboljih (ili DS9, ili VOY - koji su također jako dobri serijali) :?: Jel to možda zato što ste ti i ostalih 10% jedini pametni a svi mi ostali smo budale? :neznam: :roll: :roll: :roll: :thumbs3:
:-k a i pitam se zašto ENT ima samo 4 sezone - možda zato što je ljudima dosadan ili se možda glumcima više nije dalo glumit, jer su skužili da serijal nema smisla :neznam: :baeh:

EDIT: U ENTU NEMA KARDASIJANACA ŠTO MI JE ISTO DOVOLJAN RAZLOG DA MI SE NE SVIĐA!!!! :baeh: :thumbs3:

Cmd Data je napisao/la:
Sovereign je napisao/la:
Kao četvrto likovi u sebi nemaju baš neku težinu (T'pol se ponaša ko i plastični frižider sa štapom u dupetu a tak i izgleda, Archer je bezvezni kapetan, koji nema drugog posla nego bit sa svojim glupim psetom i tu i tam se potuč s nekim i pobrat batine - čak i od Ferengija :lolsmjeh: , ostali likovi isto nisu baš nešto :thumbs3: , a Hoshi, Doctor i Trip su jedini koji nešto vrijede :thumbs2: )

A neki tamo mali celavi u piđami zasigurno nije bzvzni kapetan...haha...

Ahahahahahahahahaha...daj me molim te nemoj tolko nasmijavat, opast ću sa stolca još :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh: Ak su ovo neki argumenti onda sam ja supermen :roll: :roll: :roll: :thumbs3:

Cmd Data je napisao/la:
Sovereign je napisao/la:
Kao peto uniforme su katastrofalne (izgledaju ko automehaničarska odijela) :roll: :roll: :roll: :thumbs3:

A ja gledam ovaj TNG i stalno si kontam...pa zar ovi cijelo vrijeme imaju piđama partije...wtf ee :wtf:

Da mislim fakat, ak te one uniforme podsjećaju na pidžame, onda ti očito imaš problema s vidom ili percepcijom :-k :baeh: BTW uniforme u TNG, DS9-u ili VOY-u baš tako i trebaju izgledat i daleko su ljepše od ovih automehaničarskih odijela :baeh:

Cmd Data je napisao/la:
Sovereign je napisao/la:
Kao šesto kanon se ruši daleko više nego u ostalim serijalima :thumbs3:

Ajde tvoj TNG totalno rusi kanon sa svojim postojanjem zato psssss... :-# :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

TNG je bio snimljen odmah poslije TOS-a i radnja ide u budućnost tako da TNG nemože kršit kanon (tj. može možda nekih 0.000001%, a možda i manje). A ENT koji je loši prequel da lošiji ne može bit itekako krši kanon :baeh: :roll: :roll: :roll:

BTW opet ne daješ nikakve argumente? :baeh:

Cmd Data je napisao/la:
Sovereign je napisao/la:
Kao sedmo više mi se sviđa da likovi naginju ubermoralnosti :thumbs2: nego da se svako sa svakim svađa kao što je u sadašnjem svijetu u kojem se ljudi svađaju, tuku i ubijaju zbog gluposti :beee: :thumbs3:

Vidis opet blececes gluposti i govoris ono sto nema veze s ENT-om jer da se u entu bas svada svaki sa svakim...lol??...

No da, nije da sam baš tak mislio, ali se sigurno više svađaju i tuku nego u ostalim serijalima tj. u te četiri sezone su se više put svađali i tukli nego u čitavom ST-u zajedno - ko da gledam neku sapunicu, a ne SF :roll: :roll: :roll: :thumbs3:

Cmd Data je napisao/la:
Sovereign je napisao/la:
I da Picard ima autoritet, odlično pregovara, a kad treba zaratit na sve je spreman i sve koristi, Sisko isto tako, samo je on malo žešći :thumbs2: Janewayica je hrabra i također spremna na sve da svoj brod i posadu vrati u Alphu, a Kirk je legenda i isto je hrabar i odan svojoj posadi :thumbs2:

Ja ne kuzim kako se ti tako uzivis u taj ST, pa da te likove dozivljavas tako ozbiljno skoro pa zive....i tako ih komentiras...lol...pa svaki lik je onakav kako je receno glumcu da glumi, kako je napisan scenarij itd....a ti sad tu komentiras ovakav, onakav...mislim ljudi ce pomislit da si za umobolnicu...

Ja sam samo rekao svoje mišljenje :thumbs2: Nije to nikakvo uživljavanje [-X , iako da, ponekad se volim uživit u ST ko i muziku koju slušam ili u PC igre... :baeh: - jel imaš možda problema s tim? :evil:
A i koji će to ljudi pomislit da sam za umobolnicu :?: :-k možda takvi kao ti - takvi mi nemaju kaj govorit :baeh:

Suikotreki je napisao/la:
@Sov- You've been pound. :lolsmjeh:

:-k Ma jesam li? :roll: :roll: :roll: Baš i nebi rekao :baeh: :thumbs2:

Suikotreki je napisao/la:
@Data- Care... imam dodatni respekt prema tebi. :sesir2:

Pa normalno, vi ENT-ovci ste jedini savršeni, a svi ostali vam se moraju podredit :roll: :roll: :roll: :thumbs3:

A sad da vidim ko će mi opet solit pamet :-k a zapravo već znam :roll: :roll: :roll: :thumbs3:

slika

ST battles audio/video tribute!

čet 23 srp, 2009 12:26 pm
Profil YIM Web stranica
nešt po svom izboru

1. Ajde molim te ne stavljaj vise slike tog Soverejđena da se nebi pobljuvao..
2. I dalje ostajem pri tvrdnji ENT nije kopija Akire, ENT nije kopija Akire, ENT nije kopija Akire 8)
3. Mislis tebi je dosadna serija, a TNG nije dosadan....meni je bas suprotno....dobro moram priznati da TNG ima par odlicnih epizoda(koje sam odgledao cijele i nisam zaspao) ali sve ostalo je uglavnom dosadno...a na kojim to forumima je ENT dosadna serija u 90% slucajeva(ja barem ne pisem nikakve argumente a ne kao ti gluposti)
4. Ima 4 sezone upravo zbog takvih kao ti....freakova.... :sesir2:
5. You are not superman =)...deal with it little boy :zubo:
6. Oo ja imam problem s vidom??(zapravo znas sta, mislim da imam, moro bi otici do okulista :-k )....uniforme u DS9-u su 26 puta bolje od onih u pidama u TNG-u i VOY-u....neznam kak ti to moze biti lijepo stvarno....izgledaju ko da hodaju u onim kostimima za balerine, odnosno baletane ko Picard :mrgreen: :mrgreen: :zubo: ...
7. Ostajem kod tvrdnje da TNG skoro rusi kanon u potpunosti, uopce sa svojim postojanjem :mrgreen:
8. Da, takvi kao ja, normalni ljudi...i da imas pravo, nemam ti ja sta govorit, ipak si ti za mene neki freak...
9. Ne bas nasuprotno...vi TNG-ovci se drzite ko da ste najvazniji i najveci u cijeloj galaksiji i svi vam se moraju podredit...upravo zbog toga i dolazi do ovoga.. :sesir2:

sovereign je napisao/la:
A sad da vidim ko će mi opet solit pamet :-k a zapravo već znam :roll: :roll: :roll: :thumbs3:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

čet 23 srp, 2009 1:07 pm
Profil Web stranica
Imperial Fleet Commander
Imperial Fleet Commander

Naj Serija: VOY
Opis Stanja: </3
KLINCI!!!

čet 23 srp, 2009 1:52 pm
Profil Web stranica
Fiktorolog
Fiktorolog

Spol: Ženski
Naj Serija: TOS
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: andy warhol <3
Alokin je napisao/la:
KLINCI!!!

evo napokon jednog pametnog kometara u ovom topicu :lolsmjeh:

čet 23 srp, 2009 1:55 pm
Overlord
Overlord

Cmd Data je napisao/la:
1. Ajde molim te ne stavljaj vise slike tog Soverejđena da se nebi pobljuvao..
2. I dalje ostajem pri tvrdnji ENT nije kopija Akire, ENT nije kopija Akire, ENT nije kopija Akire 8)
3. Mislis tebi je dosadna serija, a TNG nije dosadan....meni je bas suprotno....dobro moram priznati da TNG ima par odlicnih epizoda(koje sam odgledao cijele i nisam zaspao) ali sve ostalo je uglavnom dosadno...a na kojim to forumima je ENT dosadna serija u 90% slucajeva(ja barem ne pisem nikakve argumente a ne kao ti gluposti)
4. Ima 4 sezone upravo zbog takvih kao ti....freakova.... :sesir2:
5. You are not superman =)...deal with it little boy :zubo:
6. Oo ja imam problem s vidom??(zapravo znas sta, mislim da imam, moro bi otici do okulista :-k )....uniforme u DS9-u su 26 puta bolje od onih u pidama u TNG-u i VOY-u....neznam kak ti to moze biti lijepo stvarno....izgledaju ko da hodaju u onim kostimima za balerine, odnosno baletane ko Picard :mrgreen: :mrgreen: :zubo: ...
7. Ostajem kod tvrdnje da TNG skoro rusi kanon u potpunosti, uopce sa svojim postojanjem :mrgreen:
8. Da, takvi kao ja, normalni ljudi...i da imas pravo, nemam ti ja sta govorit, ipak si ti za mene neki freak...
9. Ne bas nasuprotno...vi TNG-ovci se drzite ko da ste najvazniji i najveci u cijeloj galaksiji i svi vam se moraju podredit...upravo zbog toga i dolazi do ovoga.. :sesir2:

sovereign je napisao/la:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

1. Ti očito onda nemaš ukusa za lijepe stvari :baeh: (mora da su ti i ružne trebe lijepe i obrnuto) :mrgreen:

slika

slika

slika
slika
:biggrinlove: :thumbs2:

E pa baš ću stavljat kolko hoću slika :baeh:

I BTW opet ponavljam: nauči se pravopisu engleskog jezika (Soverejđena [-X već Sovereigna :thumbs2:)

2. pametnom čovjeku jedna riječ dosta, a glupom ni sto :mrgreen: :wink:
3. pogledaj opet stavku 2
4. da, većina ljudi su frekaovi, a vi zagriženi ENT-ovci (no offense) ste ko ugrožena manjina...daj ajde molim te prestani pisat gluposti :roll: :roll: :roll:
5. Little boy :-k mislim da sam ipak stariji od tebe pa bi mogao malo spustit tenzije (no offense) :wink:
6. DS9, VOY i TNG uniforme su identične (od 1-5 sezone u DS9-u imaju crvene, plave i žute uniforme kao i u TNG-u, i VOY-u, a u 6 i 7 imaju uniforme iste ko u filmovima Generations, FC, Insurrection i Nemesis) :wink:
7. To govoriš samo zato jer se tebi ne sviđa, znači za to nemaš argumenata :baeh: :thumbs3:
8. Ti si normalan :shocked: Ne bi baš rekao, jer se ponašaš ko tempirana bomba (nešto ti se malo krivo kaže o tebi ili nečemu što se tebi sviđa i odmah spustiš nos do poda i počneš vrijeđat i napadat sve oko sebe) :thumbs3: Mislim da bi i Klingonci pobjegli od tebe :mrgreen: A ja sam kao lud zato što se volim ponekad uživit u nešto :roll: :roll: :roll:
9. Uf, pravi se javio :roll: :roll: :roll: :thumbs3: :-k samo se pitam zašto kad ja kažem ili netko drugi nam se nekaj ne sviđa u ENT-u odmah dobimo sto odgovora da smo ludi i da vrijeđamo vas zagrižene ENT-ovce i ENT......... :roll: :roll: :roll: :thumbs3:

MALA NAPOMENA: Ubuduće nemoj više uopće odgovarat na postove ak nemaš argumente da odgovoriš na njih ili ak misliš pisat gluposti :wink:

slika

čet 23 srp, 2009 1:56 pm
Profil YIM Web stranica
nešt po svom izboru

Sovereign je napisao/la:

Ma stavljaj, boli me ona stvar...(i necu ici k doktoru)
Sovereign je napisao/la:
I BTW opet ponavljam: nauči se pravopisu engleskog jezika (Soverejđena [-X već Sovereigna :thumbs2:)

Ehh...ajde se ne pravi pametan kad to nisi...sto mislis da neznam napisat Sovereign ispravno ha?...stvarno si pametan svaka ti cast...
Sovereign je napisao/la:

E pa onda si ti ovdje glup jer kolko jo znam kratica ENT se koristi za serijal ST: Enterprise....sad ako ti mislis na brod NX-01 iz tog serijala onda bi tako i trebao oslovit...a to je onda vec druga stvar...(da pravim se pametan, imas sta protiv...a imas? odjebi..)
Sovereign je napisao/la:

Malo smo se poceli gubiti aa?...ajd ti sine lijepo do doktora...
Sovereign je napisao/la:
4. da, većina ljudi su frekaovi, a vi zagriženi ENT-ovci (no offense) ste ko ugrožena manjina...daj ajde molim te prestani pisat gluposti :roll: :roll: :roll:

Da ti si freak koji zivi u maminom podrumu, po cijele dane je na kompu, ne izlazi a kad izlazi onda si obuce st uniformu :samoub:
Sovereign je napisao/la:
5. Little boy :-k mislim da sam ipak stariji od tebe pa bi mogao malo spustit tenzije (no offense) :wink:

Sovereign je napisao/la:
6. DS9, VOY i TNG uniforme su identične (od 1-5 sezone u DS9-u imaju crvene, plave i žute uniforme kao i u TNG-u, i VOY-u, a u 6 i 7 imaju uniforme iste ko u filmovima Generations, FC, Insurrection i Nemesis) :wink:

joj daj..znas da sam mislio na ove novije... :roll:
Sovereign je napisao/la:
7. To govoriš samo zato jer se tebi ne sviđa, znači za to nemaš argumenata :baeh: :thumbs3:

Vidis, opet ti ispadas glup jer po kanonu TNG rusi kanon u mnogo stvari(naravno mislim na novo nastali kanon, koji je i aktualan)...pomiri se covjece...
Sovereign je napisao/la:
8. Ti si normalan :shocked: Ne bi baš rekao, jer se ponašaš ko tempirana bomba (nešto ti se malo krivo kaže o tebi ili nečemu što se tebi sviđa i odmah spustiš nos do poda i počneš vrijeđat i napadat sve oko sebe) :thumbs3: Mislim da bi i Klingonci pobjegli od tebe :mrgreen: A ja sam kao lud zato što se volim ponekad uživit u nešto :roll: :roll: :roll:

Eh jebiga..takav sam...sta ces...reagiram eksplozivno...heh
Sovereign je napisao/la:
9. Uf, pravi se javio :roll: :roll: :roll: :thumbs3: :-k samo se pitam zašto kad ja kažem ili netko drugi nam se nekaj ne sviđa u ENT-u odmah dobimo sto odgovora da smo ludi i da vrijeđamo vas zagrižene ENT-ovce i ENT......... :roll: :roll: :roll: :thumbs3:

Pogledaj četvrto...
Sovereign je napisao/la:
MALA NAPOMENA: Ubuduće nemoj više uopće odgovarat na postove ak nemaš argumente da odgovoriš na njih ili ak misliš pisat gluposti :wink: [/color]

Te boli ona stvar sta cu ja pisat??...

Sovereign je napisao/la:
1. Ti očito onda nemaš ukusa za lijepe stvari :baeh: (mora da su ti i ružne trebe lijepe i obrnuto) :mrgreen:

Eh i šta češ sad sa takvima....bolje ih ostavit nek zive u svojem svijetu...ti ces meni govorit da ja nemam ocito ukusa za lijepe stvari...lool...pa tebi su kardasijanci najbolja rasa...jednostavno brod mi nije lijep i gotovo...pretanak...amen..svidalo se to kome ili ne.....a ovo drugo...ah...ti meni to govoris koji u zivotu nisi ni tako neku zensku a kamoli s kojom bio...molim lijepo...ne blebeci...bas ti ces govorit meni koja je lijepa a koja nije.. :sesir2:

I ljudi neda mi se vise s ovakvima ko Sovereign svadati...Ajd ti zivi svoj zivot... :hallo:

čet 23 srp, 2009 4:09 pm
Profil Web stranica
Overlord
Overlord

Cmd Data je napisao/la:
Sovereign je napisao/la:

Ma stavljaj, boli me ona stvar...(i necu ici k doktoru)

Imam ih ja još :mrgreen: :thumbs2: I nemoraš ić doktoru već psihijatru meni se čini :wink:

Cmd Data je napisao/la:
Sovereign je napisao/la:

Ehh...ajde se ne pravi pametan kad to nisi...sto mislis da neznam napisat Sovereign ispravno ha?...stvarno si pametan svaka ti cast...

A ti si kao jako pametan možeš si mislit :roll: :roll: :roll: Samo čitavo vrijeme pišeš gluposti i vrijeđaš se - riječ pamet za tebe je očito nepoznanica :baeh:

Cmd Data je napisao/la:
Sovereign je napisao/la:

E pa onda si ti ovdje glup jer kolko jo znam kratica ENT se koristi za serijal ST: Enterprise....sad ako ti mislis na brod NX-01 iz tog serijala onda bi tako i trebao oslovit...a to je onda vec druga stvar...(da pravim se pametan, imas sta protiv...a imas? odjebi..)

Ja znam da se kratica ENT koristi za serijal, ali imam pravo skratit i ime broda (ako to napravim onda i napomenem tj. stavim pokraj NX-01, ili A, B, C, D, E...ovisno o klasi) :wink:
Ovo u zagradi si govori nekom drugom, a ne meni :evil: , a i ne bi smio vrijeđat ljude na forumu (za takve stvari se dobivaju opomene, banovi...uglavnom upozorio sam te, a ti kak hoćeš :wink: )

Cmd Data je napisao/la:
Sovereign je napisao/la:

Malo smo se poceli gubiti aa?...ajd ti sine lijepo do doktora...
Sovereign je napisao/la:

Da ti si freak koji zivi u maminom podrumu, po cijele dane je na kompu, ne izlazi a kad izlazi onda si obuce st uniformu :samoub:

Ha, o čemu ti to :shock: Mora da si se najeo ludih gljiva :mrgreen: Na kompu sam kad ja hoću i ne po cijeli dan, a kad izlazim onda obučem ili majicu od Metallice, AC DC-a, Cradle OF FIltha, Children Of Bodoma, Iron Maidena..., ili neku Trek majicu koja ima samo klingonski ili federacijski logo na sebi, a ST uniformu oblačim samo kad su konvencije :wink: I ubuduće mi nemoj vrijeđat mamu, jer ja tvoju nisam, a i nemoj lagat :wink:

Sovereign je napisao/la:

Aha tu nemaš kaj za reć što dokazuje da sam u pravu :thumbs2:

Cmd Data je napisao/la:
Sovereign je napisao/la:

joj daj..znas da sam mislio na ove novije... :roll:

I novije i starije TNG/DS9/VOY uiforme su puno bolje od ENT-ovih :thumbs2:

Cmd Data je napisao/la:
Sovereign je napisao/la:

Vidis, opet ti ispadas glup jer po kanonu TNG rusi kanon u mnogo stvari(naravno mislim na novo nastali kanon, koji je i aktualan)...pomiri se covjece...

Baš me boli briga za taj novi (ne) kanon :baeh: , to je za mene alternativni svemir i takav će i ostat :wink: A htio to ili ne TNG, DS9, VOY i TOS još uvijek postoje :thumbs2:

Cmd Data je napisao/la:
Sovereign je napisao/la:

Eh jebiga..takav sam...sta ces...reagiram eksplozivno...heh

Ti ne reagiraš eksplozivno već ti pretjeruješ i svaka sitnica te raspiz*i iz čega mogu zaklučit da si iskompleksirana osoba :wink:

Cmd Data je napisao/la:
Sovereign je napisao/la:

Pogledaj četvrto...

Aha, očito ni ovdje nemaš neke argumente za dat što znači da sam u pravu :baeh:

Cmd Data je napisao/la:
Sovereign je napisao/la:
MALA NAPOMENA: Ubuduće nemoj više uopće odgovarat na postove ak nemaš argumente da odgovoriš na njih ili ak misliš pisat gluposti :wink: [/color]

Te boli ona stvar sta cu ja pisat??...

Ne boli me, ako pišeš gluposti stalno, a i nemaš pojma o pojmu :baeh:

Cmd Data je napisao/la:
Sovereign je napisao/la:

Eh i šta češ sad sa takvima....bolje ih ostavit nek zive u svojem svijetu...ti ces meni govorit da ja nemam ocito ukusa za lijepe stvari...lool...pa tebi su kardasijanci najbolja rasa...jednostavno brod mi nije lijep i gotovo...pretanak...amen..svidalo se to kome ili ne.....a ovo drugo...ah...ti meni to govoris koji u zivotu nisi ni tako neku zensku a kamoli s kojom bio...molim lijepo...ne blebeci...bas ti ces govorit meni koja je lijepa a koja nije.. :sesir2:

LOL, ak je Sovereign pretanak, onda je NX štapić prema njemu - opet pričaš gluposti :roll: :roll: :roll: :thumbs3:
A koja je tebi najbolja rasa - Xindiji? , užaš :roll: :roll: :roll: :thumbs3:
BTW Kardasijanci su zakon i uopće nisu ružni, a i imaju lijepe brodove :thumbs2:
A što se tiče treba naravno da ti ja neću govorit koja je lijepa, a koja ne - ne pričaj gluposti :wink:
A to da nisam tako žensku je čista laž :evil: :thumbs3: Imam svjedokinje i svjedoke da sam imao tolko treba kolko ti nebudeš imao u narednih 10 godina, a možda i više :wink: , i zato nemoj lagat!!!! :evil:

Cmd Data je napisao/la:
I ljudi neda mi se vise s ovakvima ko Sovereign svadati...Ajd ti zivi svoj zivot... :hallo:

Ti si prvi počeo svađu tak da nemoj sr*t :baeh:

slika

čet 23 srp, 2009 4:56 pm
Profil YIM Web stranica
Fire and Blood

Opis Stanja: jet lagno....
Koje si vrste?: Time Lord
Ok... obojica ste u pravu, a sad se prestanite prepirati, molim vas.

(što mi ova tema ide na živce... najradije bih je zaključala i sve prebacila u spam...

čet 23 srp, 2009 5:10 pm
Valkyrie

Spol: Ženski
Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: foundation and empire
ajde, dosta vise prepiranja, nitko ni nikad nece doci na zelenu granu u ovom topicu jer je ovo cisti sukob misljenja, svatko se drzi svojih stavova sto je jasno, al bilo bi dobro da se prestanu napadati tuda misljenja jer sigurna sam da nitko ovdje ne vidi smisao ovog topica ak se tak nastavi.

data, smiri malo temperament, ispadas nezrelo deriste.

sov, nemoj se dati isprovocirati, znas onu pametniji popusta :wink:

čet 23 srp, 2009 5:17 pm
Overlord
Overlord

Mimi Sky je napisao/la:
Ok... obojica ste u pravu, a sad se prestanite prepirati, molim vas.

(što mi ova tema ide na živce... najradije bih je zaključala i sve prebacila u spam...

alien she je napisao/la:
ajde, dosta vise prepiranja, nitko ni nikad nece doci na zelenu granu u ovom topicu jer je ovo cisti sukob misljenja, svatko se drzi svojih stavova sto je jasno, al bilo bi dobro da se prestanu napadati tuda misljenja jer sigurna sam da nitko ovdje ne vidi smisao ovog topica ak se tak nastavi.

data, smiri malo temperament, ispadas nezrelo deriste.

sov, nemoj se dati isprovocirati, znas onu pametniji popusta :wink:

U pravu ste :thumbs2: Ja se nisam ni namjeravao prepirat, al me CMD Data očito voli uzrujavat i desi mi se da puknem (samo u normalnim granicama za razliku od nekih :vulcan: ).
:-k samo mi nije jasno kak neki uporno trube svoje i pritom nedaju nikakve argumente, već vrijeđaju :roll: :thumbs3: - očito je da ih je lako emocionalno kompromitirat :lol:

I BTW nisam se ja ništa isprovocirao alienka :thumbs2: , ali znam tko jest :mrgreen:

slika

čet 23 srp, 2009 5:23 pm
Profil YIM Web stranica
nešt po svom izboru

Sovereign je napisao/la:
obučem ili majicu od Metallice, AC DC-a, Cradle OF FIltha, Children Of Bodoma, Iron Maidena.
I ubuduće mi nemoj vrijeđat mamu, jer ja tvoju nisam, a i nemoj lagat :wink:

Još gore..

Sovereign je napisao/la:
I ubuduće mi nemoj vrijeđat mamu, jer ja tvoju nisam, a i nemoj lagat :wink:

:?: 8-[ ??..

Sovereign je napisao/la:
Sovereign je napisao/la:

Aha tu nemaš kaj za reć što dokazuje da sam u pravu :thumbs2:

Eto vidite onda ja provociram, ne...eh

Sovereign je napisao/la:
da sam imao tolko treba kolko ti nebudeš imao u narednih 10 godina, a možda i više :wink: , i zato nemoj lagat!!!! :evil:

Da to sigurno...

Sovereign je napisao/la:
Ti si prvi počeo svađu tak da nemoj sr*t :baeh:

Ja mislim da si ti poceo prvi, jer si ti prvi pisao i vrijedao u svom prvom postu :sesir2:

I jos nesto...DA, Soverign je najljepsi brod, DA NX je kopija Akire, DA ENT-ove uniforme su glupe, sve ostale su naj, DA Kardasijanci su najbolja rasa, DA TNG je najbolji, DA Archer je sranje, DA Picard je najbolji....a jes sad zadovoljan konacno i sretan?
Kao sto rekoh, necu se vise prepirati tu....nek si on misli da je u pravu...

čet 23 srp, 2009 8:22 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 656 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 44  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: