|
Sada je: pon 17 kol, 2026 1:49 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Rat Entovaca i TNG-ovaca
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 12 lip, 2009 2:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ja ne bi da palim vatru ali TNG mi je malo lame a ENT nedorecen...
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| uto 07 srp, 2009 4:06 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Sovereign je napisao/la: A inače ja sam 1/2 TNG-ovac, 1/4 DS9-er i 1/4 VOY-ovac  [/color] ...znaci, ti priznaješ samo 3 trek serijala... ...joj, da te TDA zgrabi i natjera da gledaš TOS...
| čet 09 srp, 2009 2:55 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mr.bobo je napisao/la: Sovereign je napisao/la: A inače ja sam 1/2 TNG-ovac, 1/4 DS9-er i 1/4 VOY-ovac  [/color] ...znaci, ti priznaješ samo 3 trek serijala... ...joj, da te TDA zgrabi i natjera da gledaš TOS... Priznajem ja sve serijale, ali su mi neki više neki manje dobri (kao što rekoh u anketi za najbolju ST seriju: TNG ima 4,8 ocjenu, DS9 ima 4,7 ocjenu, VOY ima 4,5 ocjenu, TOS ima ocjenu 4, a ENT 3,5).
OK da budem precizniji: 3/10 sam TNG-ovac 2.5/10 DS9-er, 2/10 VOY-ovac, 1.5/5 TOS-ovac i 1/10 ENT-ovac
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| čet 09 srp, 2009 10:52 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Kako možete uspoređivati TOS s ostalim spin-offovima? S TOSom je sve počelo i njega se ne treba dirat. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 09 srp, 2009 4:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Hrčak je napisao/la: Kako možete uspoređivati TOS s ostalim spin-offovima? S TOSom je sve počelo i njega se ne treba dirat.  ...zašto ga nebi mogli uspoređivati...? ...pa TOS je ok... nekima i najboli serijal... a ostalo je sve nadogradnja i poveznica na njega...
...zar bi ga trebali negdje sastrane staviti...
| čet 09 srp, 2009 4:44 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Slažem se sa Hrčkicom, TOS je iznad svake usporedbe. Moš ga volit, moš ga mrzit, al ga ne moš uspoređivat.
|
| čet 09 srp, 2009 5:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Sovereign je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: Sovereign je napisao/la: A inače ja sam 1/2 TNG-ovac, 1/4 DS9-er i 1/4 VOY-ovac  [/color] ...znaci, ti priznaješ samo 3 trek serijala... ...joj, da te TDA zgrabi i natjera da gledaš TOS... Priznajem ja sve serijale, ali su mi neki više neki manje dobri (kao što rekoh u anketi za najbolju ST seriju: TNG ima 4,8 ocjenu, DS9 ima 4,7 ocjenu, VOY ima 4,5 ocjenu, TOS ima ocjenu 4, a ENT 3,5).
OK da budem precizniji: 3/10 sam TNG-ovac 2.5/10 DS9-er, 2/10 VOY-ovac, 1.5/5 TOS-ovac i 1/10 ENT-ovac tko je da 4.7 ocjenu Tng Da si nepozanat reko bi da nemas ukusa po meni Tng ima ocijenu 0.00 sta je to ?
| čet 09 srp, 2009 6:25 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
4 od 1 je napisao/la: tko je da 4.7 ocjenu Tng Da si nepozanat reko bi da nemas ukusa po meni Tng ima ocijenu 0.00 sta je to ? Dokaz da nemaš ukusa? JK, kako se kaže... o ukusima... 

|
| čet 09 srp, 2009 7:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
T'Rapavi je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: tko je da 4.7 ocjenu Tng Da si nepozanat reko bi da nemas ukusa po meni Tng ima ocijenu 0.00 sta je to ? Dokaz da nemaš ukusa? JK, kako se kaže... o ukusima...  ...da , trebao bi taj prosjek popraviti barem na 3.5... koliko je Sov dao Entu 
| čet 09 srp, 2009 9:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Can't we all just... get along? :p
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 09 srp, 2009 9:23 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ma svi smo si mi dobri... kak bi TDA rekla...  ...ali ima nekih sitnih sitnica... oko kojih se kečkamo...
| čet 09 srp, 2009 11:39 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
_Oz je napisao/la: Slažem se sa Hrčkicom, TOS je iznad svake usporedbe. Moš ga volit, moš ga mrzit, al ga ne moš uspoređivat. Možeš... kako ne...
| pet 10 srp, 2009 12:48 am |
|
 |
|
Overlord
|
 Re: Zašto je Archer tako nepopularan?
NAPOMENA: Ovaj post nema nikakve veze s time da ja prezirem ENT, već su u njemu nabrojeni razlozi zbog čega je lošiji od ostalih serijala!!
Prva i osnovna stvar koja mi se ne sviđa kod Enta je to što je on prequel serijal (radnja bi trebala ić sve više u budućnost, a ne da se naprimjer vraćamo s kompjutera na kamenu sjekiru)
Kao drugo ona ružna podmornica od broda je čista kopija Akira klase (jedina razlika su warp nacelli okrenuti prema gore) Ovo da je kopija ću potkrijepit dokaznim materijalima br. 1 i 2:

Nadam se da sad neće nitko pametovati da ENT nije kopija Akire, a znam da neki hoće
Kao treće ENT je u globalu jako dosadna serija (jedino što valja su efekti i intro)
Kao četvrto likovi u sebi nemaju baš neku težinu (T'pol se ponaša ko i plastični frižider sa štapom u dupetu a tak i izgleda, Archer je bezvezni kapetan, koji nema drugog posla nego bit sa svojim glupim psetom i tu i tam se potuč s nekim i pobrat batine - čak i od Ferengija , ostali likovi isto nisu baš nešto , a Hoshi, Doctor i Trip su jedini koji nešto vrijede )
Kao peto uniforme su katastrofalne (izgledaju ko automehaničarska odijela)
Kao šesto kanon se ruši daleko više nego u ostalim serijalima
Kao sedmo više mi se sviđa da likovi naginju ubermoralnosti nego da se svako sa svakim svađa kao što je u sadašnjem svijetu u kojem se ljudi svađaju, tuku i ubijaju zbog gluposti 
I da Picard ima autoritet, odlično pregovara, a kad treba zaratit na sve je spreman i sve koristi, Sisko isto tako, samo je on malo žešći Janewayica je hrabra i također spremna na sve da svoj brod i posadu vrati u Alphu, a Kirk je legenda i isto je hrabar i odan svojoj posadi
Toliko od mene zasad

|
| sri 22 srp, 2009 10:08 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Re: Zašto je Archer tako nepopularan?
| sri 22 srp, 2009 10:21 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|