Sada je: ned 02 kol, 2026 10:06 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 41 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
 Sve dobre TREK teme su mrtve 
Autor/ica Poruka
Make it so
Make it so

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Post Re: Sve dobre TREK teme su mrtve
Bila je mozda privatna ali sad da je bila negostoljubiva prema novima , mislin da nije bas tako :-k

pon 16 sij, 2012 3:20 pm
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
@shirajzl, mnogo ljudi u stvari preferira takvu domaću atmosferu naprema bezličnoj kao što je na "velikim" forumima poput forum.hr. Problem je, pretpostavljam, na samom početku, dok se novi ne ufura u spiku i poslije mu bude čust :-k

Evo od novih je tu kapetanica koja je otvorila temu, pa možda i ona napiše koju riječ iz njene perspektive...

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pon 16 sij, 2012 6:31 pm
PARTIJA

Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Činjenica što sam ja još uvijek tu govori da nije bila baš "GO AWAY, STRANGER!" atmosfera, ali ipak malo je teško na početku kad klikneš "aktivne teme" i u 80% slučajeva ne možeš se ubaciti u razgovor.

I ja preferiram manje forume, na jednom engleskom forumu već godinama sam dosta aktivan pa sam upao u jednu skupinu od nekih 50-60 usera koji se već dosta dobro poznaju. Sve to zbog opuštene atmosfere, aktivnog shoutboxa pa čak i puno "labavijeg" pristupa moderatora nego ovdje.

uto 17 sij, 2012 12:37 am
bubica
bubica

Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Mislim da je u malenim zajednicama kao što je ovaj forum fenomen o kojem Širajzl govori neizbježan.

uto 17 sij, 2012 3:58 am
Profil Web stranica
anarho trekkie

Nravno, to je i moja poanta. Tada osoba ima izbor da li želi biti na malim forumima s "domaćom" atmosferom, ili na velikim s .... hmmm... s kojom bi riječi pristojno opisao takvu atmosferu? :-k

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

uto 17 sij, 2012 11:12 am
bubica
bubica

beta je napisao/la:
To je već dugo tako, nije od prošle godine, ni pretprošle. Mislim da je to počelo od dana nakon naglog priliva spamera sa SFC-a. Ko invazija Borga! Nažalost. Nisu tu došli, čast izuzetcima, da bi raspredali o ST-u, to im je zadnja rupa na svirali, već su ih neki članovi dovukli radi stvaranje nereda u vrijeme izbora za šefove udruge a i boarda.

Hm, zanimljivo zboriš.

Nego, kako si ti to tako dobro upoznat sa tim stvarima, a evo, nema ni pola godine otkako si se registrirao i tako lijepo predstavio u podforumu "Dobrodošli"? :sarcasm:

uto 24 sij, 2012 12:47 am
Profil Web stranica
Ensign
Ensign

Naj Serija: ENT
Koje si vrste?: hjuman
_Oz je napisao/la:
Nego, kako si ti to tako dobro upoznat sa tim stvarima, a evo, nema ni pola godine otkako si se registrirao

Snoviđenje, što drugo! :-k

_Oz je napisao/la:
i tako lijepo predstavio u podforumu "Dobrodošli"?

Kako kome, ovisi. ;)
Kao što netko voli ENT ili VOY ili TNG tako netko, npr. ja, volim da kažem ono što mislim, čak i kad se to većini nesviđa. Znanstvenicima, npr.
Tko je ono rekao: "Moje je pravo da budem u krivu."

Demokracija, sli i sam život, nije samo slijepo slijeđenje nametnutih, online, mišljenja, bar nebi trebalo biti, već i mogućnost iznošenja svojega stava. Dali se on nekome sviđa, mainstram ideolozima, ili ne to je druga pjesma.

Priroda nam je dala inteligenciju da se njome služimo a ne da slijepo ponavljamo tuđe fraze i tuđe stavove, počesto zasnovane na laži tj. potrebama vladajuće manjine, skrivajući tako svoju nesposobnost ili strah od kazne za vlastito mišljenje.

Upravo to skrivanje i strah od sebe samih, i strah od iznošenja vlastitog mišljenja, nas je i dovelo tu gdje jesmo. Lažu nas svaki dan o svemu i svačemu a mi pokorno klimamo glavama vičući: "Oni valjda bolje znaju!", ili što bi naša @Rai bila rekla, pokušavajući obraniti neobranivo: "Znanstvenici su rekli!", pa se onda tu više nema što raspravljati, znaju oni valjda.

Taklo su ti vrli znanstvenici, ne političari, rekli i lagali za svinjsku, pričiju itd... gripu, i što sve ne napričaše, a mi klimali glavama, plaćali milijarde kuna,dolara, eura... i na kraju ispali ono što i, nažalost, jesmo; hrpa idiota. Samo zato jer nismo imali hrabrosti da kaženo: "Ne serite!" Svaka nam čast!

Gdje se izgubio čovijek u nama, ljudsko biće, kojemu je priroda dala najveće bogatstvo koje neka vrsta može dobiti na dar; inteligenciju? Gdje je nestao, zašto i kako? Zašto ga je sram iznjeti svoje mišljene javno? Sve mi se čini da je za čovijeka počeo nepovratni proces deevolucije. Pitanje je samo u što ćemo se pretvoriti, ne kad. Već smoo debelo u "pretvorbi".

Pozdrav
Orwelova 10

uto 24 sij, 2012 12:44 pm
bubica
bubica

beta je napisao/la:
Snoviđenje, što drugo!

U, pa mnogo ste vi detalja snovidjeli, korisniče. Da ne zarađujete možda poveće sume novaca kao snovidioc? Dajte mi snovidite Bingo brojeve za idući ponedjeljak, podijelit ćemo dobitak pošteno. Šta kažete na 30%?

beta je napisao/la:
ili što bi naša @Rai bila rekla,

"Naša" Rai? Čija Rai? Ali cijenjeni korisniče, dotična je otišla s foruma mnogo prije nego što ste vi došli. I nju ste snovidjeli?

Ah, niste ni prvi ni zadnji snovidioc manekenki, samo što ih drugi, pretpostavljam, ne snoviđaju u tekstualnom obliku na internetskim forumima.

Ah, čudni li su putevi snoviditeljski.

Nego, čujemo se još za Bingo, ok? ;)

uto 24 sij, 2012 1:15 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Ova tema krenula u offtopic iako je u više aspekata zanimljiva :)

Što se znanosti tiče, ona ima točno određene metode rada, i sama sebe ispravlja vječno tražeći istinu, nije problem reći "još ne znamo" i sl. i kao takva nije kriva za pohlepu (da ne kažem - urotu) farmaceutskih kompanija, o čemu sam se odavno raspisao u temi o svinjskoj gripi, kao i o pojedincima (dakle ne znanosti općenito) koji su zabrazdili u dogmatizam, slijepo vjerovanje u iste, koje više priliči crkvenjacima nego znastvenicima, čime sam se također pozabavio u temi o potpori Mišaku. Sve sam to kritizirao :njami:

Kritiziram, dakle jesam :meditira:

slika

uto 24 sij, 2012 2:01 pm
Ensign
Ensign

Naj Serija: ENT
Koje si vrste?: hjuman
Cvicek je napisao/la:
Ova tema krenula u offtopic iako je u više aspekata zanimljiva

Inercija nas koji put ponese u druge vode. Ljudski, ništa neobično. ;)

_Oz je napisao/la:
Ali cijenjeni korisniče, dotična je otišla s foruma mnogo prije nego što ste vi došli.

Pa koliko mi poznato nije ona bila samo na ovom forumu. Jeli tako? :-k

_Oz je napisao/la:
I nju ste snovidjeli?

Možda nebi bilo loše ak je istina ono što su o njoj pričali. Sad? :D

_Oz je napisao/la:
Nego, čujemo se još za Bingo, ok?

Eh, kad bi bar to moglo. Probah al neide. Možda u nekoj drugoj dimenziji postojanja. Žao mi je. ;)

Što se teme topica tiče; Nisu sve dobre teme mrtve, stvar je u ljudima, onima koji su došli da ih pokušaju ponovo pokrenuti ili nadograditi. Postaviti neki novi pogled na istu stvar. Dao sam, za početak, svoj mali doprinos u podforumu o DS9, Gul Dukat.

Pozdrav
Znanstvenici su... hm.
Autorskih prava 77

P.S. @Cviček naravno da su u toj prljavoj raboti oko cjepiva, i ne sampo toga, glavnu riječ u zatupljivalnju i laganju masa igrali znanstvenici, ne korporacije, one su samo odredile što će ovi pričati i za koju svotu novaca. Nije znanost nevina kako se želi predstaviti javnosti. Jadni oni, izmanipulirale ih one prljave, pokvarene, odurne korporacije. Sram da ih bude. Inteligencijo, gdje li si nestala? #-o

uto 24 sij, 2012 3:04 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Issss koa tema :lolsmjeh: Suiko se nadurio. Ovo nisam pročitao dosad. :thumbs2: :thumbs2:

uto 08 svi, 2012 10:59 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 41 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: