|
Sada je: ned 26 srp, 2026 11:48 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Kapetani (The Captains) [2011]
Spet je napisao/la: Znam da se Shat i Doohan nisu podnosili. Neka svađa je bila u pitanju još u prvoj sezoni, ako se ne varam. A možda u drugoj.  U svakom slučaju bilo je vezano za ono što su snimali. Ne znam kako su snimali, ali bi izbjegavali bit u istoj prostoriji istodobno.  Za svađu s Takei-em i Koenigom nisam čula. Shat se svađao s manje više svima na setu, jer je bio umišljeni pizdun koji je sebe vidio kao megazvijezdu, a sve ostale kao sporedne glumce. Navodno da je svojevremeno praktički mrzio Nimoya zbog Spockove popularnosti. Što se Doohana tiče, pred koju godinu sam slušao audio knjigu William Shatner's Star Trek Memories... Okej, prije nego išta kažete, narator je sam Shat, pa je prilično genijalno... Uglavnom, za potrebe te knjige je intervjuirao kompletnu ekipu, osim Doohana koji mu uopće nije htio odgovorit na pozive. Nichelle Nichols mu je na kraju intervjua rekla nešto u stilu "Jesi li ti uopće svjestan kakva si svinja bio tada?" il nešto slično...
|
| uto 16 kol, 2011 10:39 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 16 kol, 2011 12:25 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Nemoj tako, jasno se sjećam da mu je poručio "If you're gonna be gay, then be gay, just don't shove it into people's faces".
|
| uto 16 kol, 2011 1:06 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Takei je topli brat? 
| uto 16 kol, 2011 1:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_Oz je napisao/la: Nemoj tako, jasno se sjećam da mu je poručio "If you're gonna be gay, then be gay, just don't shove it into people's faces". Kao i one "George Takei must be vetted before he come to Raw Nerve: Actualy, he is beign vetted as we speak".  Očito nije prošao testiranje .  @Spet Ne mogu vjerovati da ne znaš taj podatak. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 16 kol, 2011 1:25 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Nekako mi nije bio bitan za Trek. Inače, ne kužim opčinjenost pojedinostima iz privatnih života glumaca... niti kakve to veze ima s njihovom glumom, i likovima koje glume... Dapače, saznanje o prepucavanjima na setu me samo uznemiruje... dobijem neki čudan, prisilan, gotovo borgovski osjećaj da moram odabrat stranu...  A svi su mi jednako dragi... 
| uto 16 kol, 2011 1:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Pa bitno je, jer ja kao fan uvijek želim saznati sve o pozadini snimanja svoje omiljene serije, kao i o glumcima.  A što se biranja strane tiče, to je lako - uvik biram Shata. 
Benedikt XVI
|
| uto 16 kol, 2011 1:37 pm |
|
 |
|
Number One
|
FTW! Spock rulz! 
| uto 16 kol, 2011 1:38 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pet 12 vel, 2010 4:49 pm Postovi: 82 Lokacija: USS Prometheus Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: EMH
|
U dokumentarcu mi se najviše svidio dio o privatnom životu glumaca, posebno onaj s Patrickom. Točno se vidi količina boli s kojom priča o svojim razvodima. Također mi je dobra Kate, svojom osobnošću jake žene najviše od svih podsjeća na svoj lik iz Treka. Bakula je interesantan lik, tako da mi je dokumentarac dobar uvod u jesensko gledanje ENT-a, jedine serije koju nisam pogledao. Brooks je opaljen totalno, u svome filmu, pravi sveučilišni profesor. Pine je, vidi se, veliki profesionalac i radnik. Shatner ima ego veći od alfa quadranta, ali kako ne voljeti lika koji, što bi rekao Miki, ima 80, izgleda kao da mu je 60, a ponaša se kao da mu je 25...
Uglavnom, dobar dokumentarac, dostojan Star Trek legende.
| ned 28 kol, 2011 9:26 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Pretpostavljam da ćeš pisati komentare u ENT anketu. 
|
| ned 28 kol, 2011 4:18 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|