|
Sada je: sri 29 srp, 2026 5:12 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant
|
 Re: Moja prva ST priča
hm..budem probo
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| uto 07 lis, 2008 11:49 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Probaj, no i ovdje si napravi grešku, ne vidim razmak između točke i nove riječi. Biskup je napisao/la: hm..budem probo
| uto 07 lis, 2008 11:51 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
Uredu. Budem pazio 
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| uto 07 lis, 2008 12:01 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ma nemoj se obeshrabrit , mnogim forumasima gramatika neide bas , evo i meni je ona smrtni neprijatelj inace 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 07 lis, 2008 12:33 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Biskup je napisao/la: Uredu. Budem pazio  "U redu" se piše odvojeno 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 07 lis, 2008 1:03 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
jedno je prica, drugo pis(kar)anje po forumu. (u drugoj situaciji zagovaram lezernu slobodu apsolutne nepismenosti  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 07 lis, 2008 1:45 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
osim silnih grešaka...dali ima ko pitanje u vezi same radnje djela??
|
| uto 07 lis, 2008 2:31 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ant je napisao/la: jedno je prica, drugo pis(kar)anje po forumu. (u drugoj situaciji zagovaram lezernu slobodu apsolutne nepismenosti  ) Naravno Biskup je napisao/la: osim silnih grešaka...dali ima ko pitanje u vezi same radnje djela?? Od silnih gresaka i nabrajanja neki od nas nisu niti uspjeli skuziti radnju do kraja Preporucam da napravis ono sto je Ant predlozio (kako da sredis pricu), pa nakon toga pronadjes sve greske i pa onda postas pricu ponovo 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 07 lis, 2008 2:57 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ma nemoj se obeshrabriti! Ovo ti je prva priča i vjerojatno nisi navikao na umjetničko izražavanje, ali to ne znači da nisi za nj sposoban. Zamoli nekoga za kog misliš da se razumije u gramatiku i pravopis da ti lektorira priču, zatim je objavi i nitko neće ni znati da ti gramatika i pravopis slabije idu. Razumijem da sad hoćeš odustati jer se i ja osjećam tako kad god napravim neku pogrešku, ali spisateljski dar se mora razvijati. Sretno i piši dalje! 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 07 lis, 2008 8:58 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Prije BrickTop je napisao/la: Poslije bitke za Kardasiju i odlazak Dominija, privremeni saveznici Romulnsko Zvjezdano Carstvo, Klingonsko Carstvo i Federacija su zbrajali gubitke koji su bili viši nego što se je činilo. Poslije Citat: Poslije bitke za Kardasiju i odlazak Dominija, privremeni saveznici, Romulansko Zvjezdano Carstvo, Klingonsko Carstvo i Federacija su zbrajali gubitke koji su bili viši nego što se činilo. 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| uto 07 lis, 2008 9:59 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Da ne otvaram novu temu (a i ovaj je naslov sasvim u redu), postat ću ovdje svoju prvu ST priču. Jako je kratka jer obrađuje samo jedan problem koji je (bar mislim) prilično očit. Imala sam malo problema s prevođenjem engleskih fraza, npr. ono tipično englesko "take care" sam prevela kao "čuvaj se", iako ima malo drukčiji prizvuk. Uglavnom, htjela bih čuti vaše komentare.
NEMA NASLOVA JER NE VOLIM NASLOVE "Hvala vam, savjetnice", rekao je Data uz smiješak. Sav. Troi je neko vrijeme gledala uljudni izraz na njegovom licu. Žalosni mali smiješak zatitrao joj je na usnama. "Data..." On se zaustavi na vratima. "Recite", odvrati on. "Što ti misliš o Worfu?", upita ga nagnuvši se naprijed u naslonjaču. "Ispričavam se, ali ne znam mogu li vam dati željeni odgovor. Ne znam kakvo mišljenje tražite. Smatram da je odgovoran i marljiv, no nekad zna biti i nagao..." "Da...razumijem. Oprosti." "Savjetnice, mogu li vam ikako pomoći?", vrati se Data u kabinu. "Ne, mislim da ne možeš, ali svejedno ti hvala na ponudi. Zapravo si sretan jer ne znaš što je to zbrka osjećaja", reče Deanna naslonivši se. "Zbrka osjećaja- termin koji se u ljudskoj psihologiji koristi za opis iskustva prisutnosti više različitih, često proturječnih osjećaja", odrecitira Data u jednom dahu. "No ipak", nastavi on nešto blažim tonom, "vjerujem da se vaša zbrka osjećaja odnosi na poručnika Worfa i zapovjednika Rikera." "Ah...znam da je ovo čudno jer sam ja obično ona koja savjetuje, ali i savjetnici ponekad trebaju pomoć, pogotovo kad netko problemu može pristupiti objektivno i racionalno", reče ona načas zatvorivši oči. "Razumijem", odvrati Data kratko. "Proučavao sam knjige o ljudskoj psihologiji i prema tome je najbolji savjet koji vam mogu dati- da slijedite svoje srce. Sada ću vas ostaviti u miru." "Čuvajte se, Deanna", dodao je, okrenuo se i izišao. Deanna je prije odlaska još neko vrijeme sjedila zagledana u vrata.
|
| pon 03 stu, 2008 8:57 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
| pon 03 stu, 2008 9:08 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Nice 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 04 stu, 2008 1:06 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
@i_love_data: jel spremaš nastavak??
| sri 05 stu, 2008 12:56 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Oprostite što se tako dugo nisam pojavila. Iskreno, iznenadili ste me jer sam mislila da ćete reći da je bezveze, preemocionalna, ne-trekovska itd. Zato vam hvala. Nastavak? Pa...nisam razmišljala o tome. Bolje mi je ovako ostaviti stvari jer bi sad fakat bilo pretjerano da naglas kažem da je Troica zaljubljena u Datu. Ali možda napišem neku drugu. Ionako sjedim doma s temperaturom i nemam što raditi. 
|
| sri 19 stu, 2008 10:59 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|