| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
T'Grel je napisao/la: Nisam rekao da znam igrat taj šah nego samo da sam s njim igrao. Objašnjavao je on to meni, no i dalje ne znam.
pa kako si igrao kad kazes da neznas igrat 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 13 lip, 2006 11:17 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Onda budi jasniji pa reci da si pokušao naučit 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 13 lip, 2006 11:20 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
U hodu sam naučio neke osnovne stvari tako da sam mogao igrat, no zaboravio sam ih. Stoga sada ne znam igrat. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 13 lip, 2006 11:21 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
a tesko je ovako prek foruma objasnit pravila... ma zapravo... prelijen sam da toliko pisem
koga zanima neka dodje u klub i pokazat cu mu koja su dodatna pravila (nema ih puno) i odigrat cemo jednu partiju...
i da se jos malo i pohvalim... od 10 (+-1) partija koje su igrane na tom sahu... ja sam igrao 9... i dobio svih 9
btw. mislim da i mario zna pravila... samo on nikad ne zeli igrat
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 13 lip, 2006 11:32 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Napiši skriptu. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 13 lip, 2006 11:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Da li bi se u sport racunale i vjezbe gadjanja faserima
dok u trening sobi faserima ganjaju onu letecu mnogokutnu loptu?
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| sri 14 lip, 2006 12:19 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Mislim da bi prošlo, ali oni to navode kao igru. Malo sam se zaboravio, ali sad sam skužio u epizodi. Igra se zove "Velocity" i često je igraju 7/9 i Katica. 
|
| sri 14 lip, 2006 12:23 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
TerNek je napisao/la: Mene zanima kakva je igra ili sport "Parisies squares". To su više puta spomenuli, ali nikad nisam vidio kako izgleda.
Koliko sam skuzio to je nesto poput hokeja na travi samo sto se koriste anti-grav lopte. Ekipa nosi stitnike i nekakve grav-stapove kojima valjda pomice loptu po terenu i stavec.
Mislim, vidi se u onoj epki Voya kad Doktor ima familiju u holodecku, i njegova kcer igra to cudo (cak i "umre" od ozljede).
Da se zna ovo je cisto moja pretpostavka utemeljena na onom sto se vidi u serijama. Koliko znam nigdje nije opisan taj sport, cak ni u osnovnim detaljima...
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sri 14 lip, 2006 7:38 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Da, nisu se potrudili previše opisat u epkama, samo se vidi da je igra opaka i gruba. Zato sam i pitao, možda je netko naišao u literaturi ili na netu.
(Max, we could use a little help) 
|
| sri 14 lip, 2006 8:41 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Sumnjam da se ima naci vise. Cak ni u enciklopediji nema nista znacajno...ali moram priznati, pomalno debilno ime za ocito poprilicno "agresivnu" igru 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| pet 16 lip, 2006 10:47 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Hm, baš. Kad sam prvi put skužio da su spomenuli "parisies squares", mislio sam da je to nešto za jelo, neka vrsta kolača. 
|
| sub 17 lip, 2006 1:46 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
parisijeve kocke.
hmmmm...
zvuci ukusno; cokoladni preljev, neki lagani biskvit, zuto-bijela krema, mozda komabici nekakvog voca...
|
| sub 17 lip, 2006 1:52 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ant je napisao/la: parisijeve kocke.
parisijevi kvadrati bi bilo tocnije...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 17 lip, 2006 2:03 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Ant je napisao/la: parisijeve kocke. hmmmm... zvuci ukusno; cokoladni preljev, neki lagani biskvit, zuto-bijela krema, mozda komabici nekakvog voca...
Ako ovo potakne još malo mašte, mogli bi otvorit kulinarski topic. 
|
| sub 17 lip, 2006 2:11 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
Chaky je napisao/la: parisijevi kvadrati bi bilo tocnije...
ja bi preferirao jesti kocke umjesto kvadrata. 
|
| sub 17 lip, 2006 2:17 am |
|
 |
|