| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Brodovi i ratovi
Ant je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...priznajem, priznajem...  Eee, tako je već bolje. A kad smo već kod priznavanja, daj još samo priznaj da je DS9 najtrek serija i to će onda biti to.  ...priznajem, da je meni DS9 najlošiji trek serijal... ...falim mi jednostavno nešto , neka iskra, lik, ili bolji scenarij da bi to bilo to... 
...priznao sam... 
| pon 21 tra, 2008 9:27 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@Mr.B jesi ti sigurno gledao DS9 !? Mislin da ti nisu valali ča drugo pod to ?! Pozdrav Loše sreće 6

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 12 srp, 2008 2:29 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...zar sumnjaš u mene?? ...gledao sam ja sve, da mogu odrediti što mi je više dobro, a što manje dobro... 
| ned 13 srp, 2008 2:38 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Mr.B je napisao/la: ...zar sumnjaš u mene??
Neee.., mislin vegetarijanci su mi uvik malo sumljivi ! Pozdrav Kornfleksova 26

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 13 srp, 2008 9:45 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
par reci o defiantu. pored toga sto je napravljen za borbu protiv borga karakterise ga ogromna vatrena moc, odlicne performanse, stitovi i najaci oklop tog doba ( ablativni oklop ), koji pored defianta imaju samo picardov enterprise suvereign klase i voyager intrepid klase koji ga je dobio kako ga je dobio... doduse voyagerov ablativni oklop je nekoliko generacija ispred ali i ovaj "primitivni" na defiantu je iskorak napred od brodova tog doba  pored standardnog naoruzanja koje je imao cinimi se i enterprise D ( fotonska i kvantna torpeda ), fejzore, defiant poseduje i rafalne fejzore ogromne razorne moci. pozdrav za sve forumase od novog korisnika 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| uto 23 ruj, 2008 10:05 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
OGamer je napisao/la: pozdrav za sve forumase od novog korisnika  Welcome to Forum!!! 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| uto 23 ruj, 2008 10:08 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:25 pm Postovi: 30 Lokacija: Unikompleks Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis
|
Defiant je jedan od najjačih brodova u Alfa kvadrantu.
_________________ We are the Borg. Resistance is futile.
|
| pon 13 lis, 2008 12:45 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
meni je jedino žao što nema više o D'KYR stvarno klas izgleda močno....
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| pon 13 lis, 2008 2:43 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
da, opcenito su vulkanski brodovi zakon napravljeni. steta sto se u Entu nije obracalo previse paznje nekakvim tehnickim podatcima i slicnome pa znamo vrlo malo o tim brodovima (osim da izgledaju super i poprilicno su jaki)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 18 lis, 2008 4:42 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 11 lis, 2008 4:12 pm Postovi: 72 Lokacija: City Lakat at Cardassia prime
|
Hmmm Vulkanski izgledaju interesantno ... D'Kyr klasa  SH'Ran najjača klasa  Vahkias patrolni brod  Vulkanci u akciji 
_________________ ____________
    For Cardassia!!!
|
| ned 26 lis, 2008 3:03 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: sri 22 lis, 2008 7:44 pm Postovi: 49 Lokacija: Space.....
|
pored federacijskih ... vulkanski mi brodovi izgledaju najjače... pogotovo ove krstarice shran i seleya
| ned 26 lis, 2008 4:06 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
možda tako izgledaju... ali pas koji laje ne grize... nisu bas nesto jaki...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 27 lis, 2008 4:22 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Garak je napisao/la: Meni je glupo i nerealistično to što Federacija ima Defiant. Užasno mi je glupo kad npr. Defiant uništi, ili bar ozbiljno ošteti Klingonski Negh'var (najjači Klingonski brod).
Kako može biti da Dominion, Kardasija, Romulansko carstvo i Klingonsko carstvo koji su narodi ratnika i države im se temelje na ratu mogu imati slabije brodove od neke šugave Federacije.
Ako se mene pita to je glup potez producenta zbog kojeg je Federacija opet ispala presavršena.
Druga glupost po redu je to što Breenovi, Kardasijanci i Dominion kao ne mogu pobjediti neku šugavu Federaciju i Klingonce. Također je glupo to što Dukata, bez sumnje najboljeg negativca u povjesti Star Treka pretvore u nekog sotonističkog tupana.
Volio bih vidjeti zašto su Garaka protjerali iz Kardasije i više likova poput njega s mračnom poviješću
DS9 je najbolja od svih Star Trek serija, ali presavršena Federacija ju kvari. Federacija uvijek pobjeđuje, da glupasto ali tako će bit uvijek.DS9 je super serija ali Voy je bolji. 
|
| sub 31 sij, 2009 3:52 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Borg ima pretjerano jake brodove i još se mogu prilagođavat, što nije fer ni prema Federaciji, a ni prema drugim rasama (izuzevši 8472) 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 31 sij, 2009 7:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Sovereign je napisao/la: Borg ima pretjerano jake brodove i još se mogu prilagođavat, što nije fer ni prema Federaciji, a ni prema drugim rasama (izuzevši 8472)  joj jadni 
| sub 31 sij, 2009 9:03 pm |
|
 |
|