| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: ST ljubav
eh... bar curama nije teko naci trekkija  dodjes na neki sastanak i imas omjer 7 do 8 muskih naprema 1 zeni eh... nekad je to bilo 2:1...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 07 sij, 2008 12:32 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
heh, zašto se to dogodilo?
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 07 sij, 2008 12:52 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
modesty blaise je napisao/la: heh, zašto se to dogodilo? vjerovala ili ne... nasle su decke (neke su nasle i cure  ) u udruzi i otisle iz udruge sa njima... e sad... zasto trenutno ne dolaze nove cure u udrugu... don't know... to bi radje pitao vas cure 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 07 sij, 2008 12:56 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
znači nešto kao otmica Sabinjanki samo obrnuto i u današnje doba ne znam zašto druge ne dolaze, ali znam zašto ja ne...ne odgovara mi četvrtak navečer u 20h nikako. 
|
| pon 07 sij, 2008 1:02 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
modesty blaise je napisao/la: znači nešto kao otmica Sabinjanki samo obrnuto i u današnje doba a i nove cure u udruzi nisu drugacije... osim ezri i dr. jones sve su upecale po nekaj... eto i ja sam upecan od lil'mee da ezri cesce dolazi uopce ne sumnjam da bi u roku max. 3 mjeseca prohodala sa nekim covjece... kad dodje neka nova cura u udrugu osjecam se kao da smo mi muski u izlogu a cure biraju  modesty blaise je napisao/la: ne znam zašto druge ne dolaze, ali znam zašto ja ne...ne odgovara mi četvrtak navečer u 20h nikako. a nedjelja od 20?

|
| pon 07 sij, 2008 1:17 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
vidjet ću. kad budem mogla, doći ću. 
|
| pon 07 sij, 2008 1:31 am |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
A tek ST cure moje dobi... rijetkost, vjerujte mi...
| pon 07 sij, 2008 11:38 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
_________________ njanjanja
|
| pon 07 sij, 2008 1:27 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Bah, žene se više ne znaju nositi sa svojom ljepotom. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 07 sij, 2008 1:38 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Lil'Mee je napisao/la: da da da...prije će biti da je obrnuto...na par zadnjih primjera se vidlo tko je tu u izlogu  dođe nova cura u klub i bar jedno 8 muških prekine konverzaciju i konstantno bulji u nju dok cura ne ode ili se ne sakrije iza nekog ma to ti se muski poredavaju tako da cura moze lakse izabrati 

|
| pon 07 sij, 2008 1:48 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Jeste vi sigurni da to ni udruga za sklapanje novih veza ..!? ...nego da je bas ka finta za ST ...!.. Hmm..dobra ideja ...za neke biznise....npr. orionska masaza dok to policijoti skuze..... Pozdrav Provodadzijska 77

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 07 sij, 2008 6:35 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| uto 08 sij, 2008 1:27 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
buco je napisao/la: Jeste vi sigurni da to ni udruga za sklapanje novih veza ..!? ...nego da je bas ka finta za ST ...!.. Hmm..dobra ideja ...za neke biznise....npr. orionska masaza dok to policijoti skuze..... Pozdrav Provodadzijska 77 buco, je l ti to ovako najavljuješ svoj dolazak u udrugu? 
|
| uto 08 sij, 2008 3:16 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Hmm..da je malo blize.....dosa bi vidit kako stvari stoje.. mislin..to s izlozbon muskih...i zenskih primjeraka ljudskog roda .... Ili se ja to samo opravdavan "udaljenoscu" ...moglo bi bit..pa san se prepa da me kakova fina cura ovaj zena ne capa .... Pozdrav Druzeljubivih 22

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 08 sij, 2008 7:32 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Chaky je napisao/la: modesty blaise je napisao/la: znači nešto kao otmica Sabinjanki samo obrnuto i u današnje doba a i nove cure u udruzi nisu drugacije... osim ezri i dr. jones sve su upecale po nekaj... eto i ja sam upecan od lil'mee da ezri cesce dolazi uopce ne sumnjam da bi u roku max. 3 mjeseca prohodala sa nekim covjece... kad dodje neka nova cura u udrugu osjecam se kao da smo mi muski u izlogu a cure biraju  modesty blaise je napisao/la: ne znam zašto druge ne dolaze, ali znam zašto ja ne...ne odgovara mi četvrtak navečer u 20h nikako. a nedjelja od 20? Da i osim mene......dečko koji nije trekki za mene se ni ne računa kao dečko 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 12 sij, 2008 8:47 pm |
|
 |
|