| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 3rd year
|
 Re: Iritantni likovi ST-a (svi osim Wesleya, on je počasni irita
da, slazem se s gore navedenim, da je kira dosta iritantna (ne, nisam uzela ovaj nadimak jer volim kiru), zivcira me sto nikad niej nista pokusala sa preeslatkim gul Ducatom hehe
i zivcira me sisco, stalno radi neke dosadne face kad se zivcira i ljuti
_________________ "You're dead, this is the afterlife -- and I'm God" -- Q
|
| uto 15 sij, 2008 8:04 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Kira je napisao/la: ...(ne, nisam uzela ovaj nadimak jer volim kiru)... ... ali imaš sličnosti s Kirom. Ni ona (dobar dio serije) nije podnosila Siska.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 15 sij, 2008 8:07 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
TerNek je napisao/la: Kira je napisao/la: ...(ne, nisam uzela ovaj nadimak jer volim kiru)... ... ali imaš sličnosti s Kirom. Ni ona (dobar dio serije) nije podnosila Siska. Mislim da je to bilo izraženo samo u 1. sezoni
| uto 15 sij, 2008 8:09 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
TerNek je napisao/la: Kira je napisao/la: ...(ne, nisam uzela ovaj nadimak jer volim kiru)... ... ali imaš sličnosti s Kirom. Ni ona (dobar dio serije) nije podnosila Siska. hehe li ja za razliku od nje jaako volim dukata...
|
| uto 15 sij, 2008 8:23 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Kira je napisao/la: TerNek je napisao/la: Kira je napisao/la: ...(ne, nisam uzela ovaj nadimak jer volim kiru)... ... ali imaš sličnosti s Kirom. Ni ona (dobar dio serije) nije podnosila Siska. hehe li ja za razliku od nje jaako volim dukata... Sve više mi ličiš na Kiru iz Alternativnog Svemura.
| uto 15 sij, 2008 8:24 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...možda čak i ne... ...sviđa joj se DS9 na jednaki način kao i meni...
| sri 16 sij, 2008 10:44 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Iritantni likovi....hm....ima ih preko nekoliko:
Poručnik Reed u prvoj sezoni ENT-a, a pomalo i cijelo vrijeme... Kai Winn u cijelom DS9; Gowron, kojih se za sada mogu sjetiti....
| sri 16 sij, 2008 12:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Worf i Tasha koji skaču na svaku sitnicu u prvoj sezoni TNG-a... ...ali doslovno... ...samo bi ka-bum... ...no uvijek ima netko pametnije riješenje...
| sri 16 sij, 2008 12:23 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Mr.bobo je napisao/la: Worf i Tasha koji skaču na svaku sitnicu u prvoj sezoni TNG-a... ...ali doslovno... ...samo bi ka-bum... ...no uvijek ima netko pametnije riješenje... Naljepnica na zadnjem kraju E-D-a: "Happy trigger. Klingon on tactical" A ni Taša nije bila bolja.... Da im je krk bio keptn uništili bi pol svemira... 
| sri 16 sij, 2008 12:54 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Mr.bobo je napisao/la: Worf i Tasha koji skaču na svaku sitnicu u prvoj sezoni TNG-a... ...ali doslovno... ...samo bi ka-bum... ...no uvijek ima netko pametnije riješenje... haha slazem se potpuno s tobom, kod njih nista milom...
|
| sri 16 sij, 2008 4:28 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Kira je napisao/la: haha slazem se potpuno s tobom, kod njih nista milom...
Nemojte tako, Worf je ipak veliki romantičar.
| sri 16 sij, 2008 4:31 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
BrickTop je napisao/la: Kira je napisao/la: haha slazem se potpuno s tobom, kod njih nista milom...
Nemojte tako, Worf je ipak veliki romantičar.  si vidio jucer "grrrrrrrr" dum tras opali zensku pa opet "grrrr" mozda kasnije....
|
| sri 16 sij, 2008 4:34 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Kira je napisao/la:  si vidio jucer "grrrrrrrr" dum tras opali zensku pa opet "grrrr" mozda kasnije.... Ovo što izvode on Tasha u prvoj sezoni TNG-a je stvarno iritantno.
| sri 16 sij, 2008 4:36 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
istina... moram ubaciti tašu medju iritantne likove...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 16 sij, 2008 8:16 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Taša je pushy, inače je ok lik... Worf u ženskom 
_________________ It's me. Dax !
|
| sri 16 sij, 2008 8:20 pm |
|
 |
|