| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
 Re: Ako klikneš buš vidjela / vidio...hehe
Steta...
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| uto 28 kol, 2007 1:29 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
bunnyema je napisao/la: sad.. mislila sam sa svakim zasebno.. nisam ja za grupnjake.. 
_________________ It's me. Dax !
|
| uto 28 kol, 2007 2:23 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: @kunic izgleda da se nas kolega @chaky "pali" na grcki tip zenske...! ne znam koliko grcki tip zene... ali kovrcave... slucajno lil'mee ima kovrcavu kosu... hehehe... da... slucajno 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 28 kol, 2007 5:20 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@Bunny-ca neznamo mi sto si mislila vec sto si rekla ! ..mislin raspored je ukaziva na ono trece ...Bashir gleda "sad.. mislila sam sa svakim zasebno......." Ovo ti je dobro ti bi njih jedno po jedno , al sve ...! "opasna" si ti zenska...hmmm.... @chaky nemoj se sad izvlacit na "slucajno kovrcavu kosu" otkrija si se i sad ...hmm.. vidit cemo rakciju.. osobe "C"... Pozdrav Raskalasenih 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 28 kol, 2007 8:36 pm |
|
 |
|
Admiral
|
buco je napisao/la: @Bunny-ca neznamo mi sto si mislila vec sto si rekla ! ..mislin raspored je ukaziva na ono trece ...Bashir gleda "sad.. mislila sam sa svakim zasebno......." Ovo ti je dobro ti bi njih jedno po jedno , al sve ...! "opasna" si ti zenska...hmmm.... @chaky nemoj se sad izvlacit na "slucajno kovrcavu kosu" otkrija si se i sad ...hmm.. vidit cemo rakciju.. osobe "C"... Pozdrav Raskalasenih 3 Chaky ima Buco pravo ne moj se sad izvlaćit. E Chaky ,Chaky...
|
| uto 28 kol, 2007 8:41 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Jeri Ryan ... bez puno razmišljanja...
| sub 02 sij, 2010 8:19 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: S kojim glumcem / glumicom biste voljeli zaglaviti u liftu?
Jery Ryan i/ili Nicole De Boer
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 02 sij, 2010 8:24 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
jel moraju biti iz treka?  očito da pa ono mislim da je jasno onda patrick stewart 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 02 sij, 2010 9:20 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Hrčak je napisao/la: jel moraju biti iz treka?  očito da To sam se i ja isto pitao iz prva , al onda kad sam vidio da je tema u Trek brbljaonici i da svi navađaju glumce/glumice iz Treka sam shvatio da ništa od mog nabrajanja
I da zaboravio sam ko treću dodat Lindu Park
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 02 sij, 2010 9:23 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Definitivno Connor Trinneer 
|
| sub 02 sij, 2010 10:06 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
RAI'TARA je napisao/la: Definitivno Connor Trinneer  Glumio je glavnog strojara, pa bi možda uspio popraviti lift, jel tako? 

|
| sub 02 sij, 2010 10:26 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
T'Rapavi je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Definitivno Connor Trinneer  Glumio je glavnog strojara, pa bi možda uspio popraviti lift, jel tako?  Ne ako bi mu ja ''slučajno'' preokupirala pažnju. 
|
| sub 02 sij, 2010 10:30 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Scott Bakula. Navodno je dušica. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 03 sij, 2010 6:12 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Čudna tema. Zašto bi itko htio zapeti u liftu? Još sa nekime tko je glumac + 10, 15, 20, 50 godina dodatka u odnosu na ono kako ga pamtimo? Evo Hrčka bi zapela sa Patrickom Stewartom. Lik ima titulu 'sir'. Što bi Hrčka radila sa sedamdesetogodišnjim šekspirijanskim aristokratom? Hrčkin domet je Darkthrone.
|
| uto 03 svi, 2011 11:46 pm |
|
 |
|