|
Sada je: pon 17 kol, 2026 10:41 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Rat Entovaca i TNG-ovaca
Smartybarty je napisao/la: buco je napisao/la: Smarty je napisao/la: ....al TNG je Biblija Prije da je kuran Izvini a odkud ti oni pridjev u imenu? To je neka šala? Izvini, al jel ti to meni da sam kreten? Mislio sam da na ovom forumu nema vrijedjanja, al ocito da su neki ljudi malo isprekompleksirani. I btw, ako cemo se vec vrijedjat onda: PRICAJ NORMALNO COVJECE, OVO TVOJE INZISTIRANJE NA NEKAKVOJ CAKAVSTINI I IKAVICI SAMO GOVORI KOLKO SI EDIT BY bobo!!! Ako nisi znao sluzbeni jezik u Hrvatskoj je Hrvatski, a ne nekakav otocki dijalekt. Tek tolko, ako cemo ko je gluplji. I da dragi moj... TNG je biblija, i udario je temelje treku kakvog znamo u zadnjih 20 godina, pokrenuo 2 spinoffa i jos jedan kvazitrek koji im IMHO nije bio nuzan (ako cemo se pljuvat onda cemo se pljuvat, iako je meni osobno ENT drag, al ne trpim da neko omalovazava TNG, a posebno ne neka seljacina ko sta si ti). Ti nemas razloga da ga pljujes ako volis ST, ako nevolis ST vec pomodarstvo, temporalni buckuris, i jeftini akcic onda idi gledaj nest drugo a ne ST. Sramota je da ljudi koji za sebe tvrde da vole ST tako pljuju po ijednom serijalu istoga, dok drugi koji je objektivno gledano ipak losiji dizu u nebesa. TOS je udario temelje. TNG je spin off TOS-a. 
|
| pon 30 ožu, 2009 9:35 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 28 ožu, 2009 10:04 pm Postovi: 171 Lokacija: Holodeck Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
OGamer je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: (...nemojte me ljutiti... ) gde je ban Sovereign-u za jeres o T'pol i za pokusaj stavljanja znaka jednakosti izmedju Marine Sirtis i svete Jolene Blalock enterprajzske suro moras da priznas da je TOS udario temelje star treka ma koliko TNG-ovci pokusavali da prigrabe tu zaslugu za sebe  TNG je lamerski serijal koji se odvija u idealnim "laboratoriskim" uslovima... clanovi posade su isfolirani, ustogljeni, ne deluju ljudski uopste i to je cinjenicno stanje. ipak treba biti realan i priznati da je ds9 najbolji serijal i ljudi su najljudski tamo, a ne nekakve moralne gromade koje su dosadne i samim sebi. toliko su dosadni da su im i androidi smoreni sto lice na njih  za jezik si debelo omasio... TOS je udario temelje Star treka uopce, TNG je ozivio Star trek, i udario temelje ovom Treku kakvog danas znamo. Na uspjehu TNG-a pocivaju uspjehi svih kasnijih serijala. Za jezik.... svjestan sam da ovdje ima ljudi koji pricaju i "drugim" jezicima. Ali on je Hrvat, a forsira nekakvu ikavicu iz svojih kompleksa. I ja sam Zagrepcan pa ne pricam kajkavski na ovom forumu nit ikog provociram, vec pricam tako da me svi razumiju. Jbte Albanca bi vise razumio nego njega i njegova prenemaganja. I da za sve vas Entovce i DS9 lovere.... ako nevolite TNG, Enterprise D, Pikija, Rikera, LaForgea, Deannu, Q-a... samo da vam kazem jednu rijec.... Data  Ko kaze da njega nevoli, taj nevoli Trek uopce.
_________________ "I'm a doctor, not a battery."
|
| pon 30 ožu, 2009 9:39 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Smartybarty je napisao/la: OGamer je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: (...nemojte me ljutiti... ) gde je ban Sovereign-u za jeres o T'pol i za pokusaj stavljanja znaka jednakosti izmedju Marine Sirtis i svete Jolene Blalock enterprajzske suro moras da priznas da je TOS udario temelje star treka ma koliko TNG-ovci pokusavali da prigrabe tu zaslugu za sebe  TNG je lamerski serijal koji se odvija u idealnim "laboratoriskim" uslovima... clanovi posade su isfolirani, ustogljeni, ne deluju ljudski uopste i to je cinjenicno stanje. ipak treba biti realan i priznati da je ds9 najbolji serijal i ljudi su najljudski tamo, a ne nekakve moralne gromade koje su dosadne i samim sebi. toliko su dosadni da su im i androidi smoreni sto lice na njih  za jezik si debelo omasio... TOS je udario temelje Star treka uopce, TNG je ozivio Star trek, i udario temelje ovom Treku kakvog danas znamo. Na uspjehu TNG-a pocivaju uspjehi svih kasnijih serijala. Za jezik.... svjestan sam da ovdje ima ljudi koji pricaju i "drugim" jezicima. Ali on je Hrvat, a forsira nekakvu ikavicu iz svojih kompleksa. I ja sam Zagrepcan pa ne pricam kajkavski nit ikog provociram, vec pricam tako da me svi razumiju. Jbte Albanca bi vise razumio nego njega i njegova prenemaganja. I da za sve vas Entovce i DS9 lovere.... ako nevolite TNG, Enterprise D, Pikija, Rikera, LaForgea, Deannu, Q-a... samo da vam kazem jednu rijec.... Data  Ko kaze da njega nevoli, taj nevoli Trek uopce. Nije TNG oživio star trek, već TOS filmovi. Zbog njihovog uspjeha počeo se snimati TNG. 
|
| pon 30 ožu, 2009 9:40 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 28 ožu, 2009 10:04 pm Postovi: 171 Lokacija: Holodeck Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
RAI'TARA je napisao/la: Smartybarty je napisao/la: OGamer je napisao/la: gde je ban Sovereign-u za jeres o T'pol i za pokusaj stavljanja znaka jednakosti izmedju Marine Sirtis i svete Jolene Blalock enterprajzske suro moras da priznas da je TOS udario temelje star treka ma koliko TNG-ovci pokusavali da prigrabe tu zaslugu za sebe  TNG je lamerski serijal koji se odvija u idealnim "laboratoriskim" uslovima... clanovi posade su isfolirani, ustogljeni, ne deluju ljudski uopste i to je cinjenicno stanje. ipak treba biti realan i priznati da je ds9 najbolji serijal i ljudi su najljudski tamo, a ne nekakve moralne gromade koje su dosadne i samim sebi. toliko su dosadni da su im i androidi smoreni sto lice na njih  za jezik si debelo omasio... TOS je udario temelje Star treka uopce, TNG je ozivio Star trek, i udario temelje ovom Treku kakvog danas znamo. Na uspjehu TNG-a pocivaju uspjehi svih kasnijih serijala. Za jezik.... svjestan sam da ovdje ima ljudi koji pricaju i "drugim" jezicima. Ali on je Hrvat, a forsira nekakvu ikavicu iz svojih kompleksa. I ja sam Zagrepcan pa ne pricam kajkavski nit ikog provociram, vec pricam tako da me svi razumiju. Jbte Albanca bi vise razumio nego njega i njegova prenemaganja. I da za sve vas Entovce i DS9 lovere.... ako nevolite TNG, Enterprise D, Pikija, Rikera, LaForgea, Deannu, Q-a... samo da vam kazem jednu rijec.... Data  Ko kaze da njega nevoli, taj nevoli Trek uopce. Nije TNG oživio star trek, već TOS filmovi. Zbog njihovog uspjeha počeo se snimati TNG.  Ti me ne ispravljaj, nevolim kad me ispravljaju oni koji znaju vise od mene, a gdje tek kad me ispravljaju oni sto znaju manje. I nebrini, jako dobro ja znam sto je TOS i ko su Shatner, Nimoy, Kelley i Doohan Ovo tvoje hvatanje za slamke u nekim mojim prijasnjim postovima i vadjenje rijeci iz konteksta su upravo lame. Tako da.... nemoj vise pobogu, molim te.
|
| pon 30 ožu, 2009 9:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Smartybarty je napisao/la: I da za sve vas Entovce i DS9 lovere.... ako nevolite TNG, Enterprise D, Pikija, Rikera, LaForgea, Deannu, Q-a... samo da vam kazem jednu rijec.... Data  Ko kaze da njega nevoli, taj nevoli Trek uopce. ...prepoznah se u ovom - 'Entovce'... ...meni je TNG super... Data je najbolji lik u TNG-u... ...ali ostali serijali su mi malo više super...
| pon 30 ožu, 2009 9:46 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Smartybarty je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Smartybarty je napisao/la: TOS je udario temelje Star treka uopce, TNG je ozivio Star trek, i udario temelje ovom Treku kakvog danas znamo. Na uspjehu TNG-a pocivaju uspjehi svih kasnijih serijala. Za jezik.... svjestan sam da ovdje ima ljudi koji pricaju i "drugim" jezicima. Ali on je Hrvat, a forsira nekakvu ikavicu iz svojih kompleksa. I ja sam Zagrepcan pa ne pricam kajkavski nit ikog provociram, vec pricam tako da me svi razumiju. Jbte Albanca bi vise razumio nego njega i njegova prenemaganja. I da za sve vas Entovce i DS9 lovere.... ako nevolite TNG, Enterprise D, Pikija, Rikera, LaForgea, Deannu, Q-a... samo da vam kazem jednu rijec.... Data  Ko kaze da njega nevoli, taj nevoli Trek uopce. Nije TNG oživio star trek, već TOS filmovi. Zbog njihovog uspjeha počeo se snimati TNG.  Ti me ne ispravljaj, nevolim kad me ispravljaju oni koji znaju vise od mene, a gdje tek kad me ispravljaju oni sto znaju manje. I nebrini, jako dobro ja znam sto je TOS i ko su Shatner, Nimoy, Kelley i Doohan Ovo tvoje hvatanje za slamke u nekim mojim prijasnjim postovima i vadjenje rijeci iz konteksta su upravo lame. Tako da.... nemoj vise pobogu, molim te. Sad ne vrijeđaj očito znam više jer te nebi onda trebala ispravljati. 
|
| pon 30 ožu, 2009 10:05 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
RAI'TARA je napisao/la: Smartybarty je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Ti me ne ispravljaj, nevolim kad me ispravljaju oni koji znaju vise od mene, a gdje tek kad me ispravljaju oni sto znaju manje. I nebrini, jako dobro ja znam sto je TOS i ko su Shatner, Nimoy, Kelley i Doohan Ovo tvoje hvatanje za slamke u nekim mojim prijasnjim postovima i vadjenje rijeci iz konteksta su upravo lame. Tako da.... nemoj vise pobogu, molim te. Sad ne vrijeđaj očito znam više jer te nebi onda trebala ispravljati.  Eo, opet ona po dobrom starom obicaju vuce na isto. TOS filmovi nisu ozivili trek.... sta, trebalo im je 8 godina od prvog filma pa do pocetka TNG-a? Kolko ja znam, ti filmovi su sluzili za to da se izmuze starog konja TOS i stare legende do kraja, te ustvrdi baza fanova. Dakle sluzili su vise odrzavanju ST duha kroz godine a ne njegovu ozivljavanju. Posto su oni polozili na ispitu isplativosti krenulo se u realizaciju TNG-a. Da je kojim slucajem TNG pao na ispitu jos u 1. sezoni mislim da nebi bilo ni DS9 ni VOY ni ENT-a. Zakljucak: TOS filmovi sasvim sigurno nisu ozivili trek, mozda imaju djelomicne zasluge za to, ali trek je ozivio TNG nakon kojeg su se nastavile snimat jos 3 serije i 4 filma. I da... da nema tog kako ga ti zoves bezveznog TNG-a nebi bilo ni tvog milog VOY-a ni tete Kate.
|
| pon 30 ožu, 2009 10:23 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Krivo, zbog uspjeha TOS filmova počeo se snimati TNG. Namjerno se nije htjela snimati nikakva serija, nego se željelo od star treka napraviti filmski serijal. Nakon velikog uspjeha četvrtog TOS filma, počeo se iduće godine snimati TNG. Dok su se za vrijeme emitiranja TNG-a snimila još dva TOS filma. 
|
| pon 30 ožu, 2009 10:52 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
RAI'TARA je napisao/la: Krivo, zbog uspjeha TOS filmova počeo se snimati TNG. Namjerno se nije htjela snimati nikakva serija, nego se željelo od star treka napraviti filmski serijal. Nakon velikog uspjeha četvrtog TOS filma, počeo se iduće godine snimati TNG. Dok su se za vrijeme emitiranja TNG-a snimila još dva TOS filma.  Jeste, siguran sam da je Paramount htio samo filmski serijal, sta ce mu serije... oni se ne povode za profitom A sto su onda na koncu snimili TNG ipak?  Mislim da su i prva 3 filma bila uspjesna. Tako lame a ipak tako ispred svih jelda 
|
| pon 30 ožu, 2009 11:10 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Smartybarty je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Krivo, zbog uspjeha TOS filmova počeo se snimati TNG. Namjerno se nije htjela snimati nikakva serija, nego se željelo od star treka napraviti filmski serijal. Nakon velikog uspjeha četvrtog TOS filma, počeo se iduće godine snimati TNG. Dok su se za vrijeme emitiranja TNG-a snimila još dva TOS filma.  Jeste, siguran sam da je Paramount htio samo filmski serijal, sta ce mu serije... oni se ne povode za profitom A sto su onda na koncu snimili TNG ipak?  Mislim da su i prva 3 filma bila uspjesna. Tako lame a ipak tako ispred svih jelda  Trebala se snimati serija Star trek: Phase II, nastavak TOS-a. Ali zbog uspjeha Star wars-a, odlučili su snimati filmove. Kasnije su zbog toga što je star trek opet postao popularan odlučili nakon četvrtog TOS filma snimati i TNG. 
|
| pon 30 ožu, 2009 11:37 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: pon 30 ožu, 2009 9:29 pm Postovi: 176 Lokacija: sitting on a toalet Spol: Muški Naj Serija: ENT
|
-1966 TOS udario temelje -1979 The Motion Picture (već neko vrijeme je završen TOS, muze se stara krava muzara) -1982 The Wrath of Khan (vidili da im proslo dobro, pa opet) -1984 The Search for Spock (jos jednom nakon 2g) -1986 The Voyage Home (i jos jednom nakon 2g) -1987 TNG snimljen, da prva sezona nije dobro prošla nebi POSTOJALO NIŠTA IZA (utuvi si to u glavu, ili trebam poslat dokumentarac o tng-u s1?) -1989 The Final Frontier (kreno TNG, odvrtile se 2-3sezone, pa krenuli stare glumce iscjedit kolko se da) -1991 The Undiscovered Country (pa još jedan film sa starom ekipom) -1993 DS9 (TNG cvate, vrti se 6sezona, i kreće se u spin off od TNG-a) -1994 Generations (završio TNg serijal, i snimljen odmah novi film sa ekipom TNG-a) -1995 VOY (nakon dobro polučenih rezultata, kreće se snimat još jedan spin off ali da nebudu dvije serije u alfa kvadrantu, snima se u delta kvadrantu) -1996 First Contact (jos je mlada ekipa, okrece se novi film) -1998 Insurrection (pa jos jedan) -2001 ENT (i napokon novi serijal koji nema veze sa ostalima i to ga cini posebnim) -2002 Nemesis (zadnji film stare garde iz TNG-a, film se relativno dobro prodao, ali ekipa u paramount-u nije oduševljena i franšiza se gasi) -2009 Star Trek XI - nekom se digo kurac i reko ajmo snimit novi film, ako se nevaram film je bio najavljivam tamo 2007 ako ne i 2006
PS. pazi šta ćeš ić ispravljat iz ovog posta, u prijevodu ispeci pa reci PPS. star wars je nebitan za ovu raspravu
_________________ Mr.bobo is my slave... I'm renting him for 20€/h
|
| uto 31 ožu, 2009 2:05 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Smartybarty je napisao/la: I da za sve vas Entovce i DS9 lovere.... ako nevolite TNG, Enterprise D, Pikija, Rikera, LaForgea, Deannu, Q-a... samo da vam kazem jednu rijec.... Data  Ko kaze da njega nevoli, taj nevoli Trek uopce. ja se prepoznah u DS9 lovere. i o dati mogu da pricam samo u superlativu. ali ostatak je mrak, a jos i datina izdaja i zrvovanje zarad necije guze... ali nekako su mi drugi serijali sadrzajniji i interesantniji. sto ne znaci da ne volim TNG!!! a malo i o hronologiji. za ozivljavanje treka posle TOS-a bio je zaduzen TAS koji se emitovao paralelno sa izlaskom filmova ( ako se dobro secam :S ) tek posle uspeha prva 4 folma krenula je razrada i okupljanje ekipe TNG-a. joj kad bi samo culi da patrik stjuart nije uopste bio planiran za kapetana vec drugo ili trece resenje  smarty malo emotivnije reaguje prilikom bacanja senke na pikija i TNG a Rai'Tari bas ide da ga izbaci iz sina dajte malo vise tolerancije a suvereigna u KIPUCU VODU!!!
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| uto 31 ožu, 2009 2:05 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
no_name.zg je napisao/la: -1966 TOS udario temelje -1979 The Motion Picture (već neko vrijeme je završen TOS, muze se stara krava muzara) -1982 The Wrath of Khan (vidili da im proslo dobro, pa opet) -1984 The Search for Spock (jos jednom nakon 2g) -1986 The Voyage Home (i jos jednom nakon 2g) -1987 TNG snimljen, da prva sezona nije dobro prošla nebi POSTOJALO NIŠTA IZA (utuvi si to u glavu, ili trebam poslat dokumentarac o tng-u s1?) -1989 The Final Frontier (kreno TNG, odvrtile se 2-3sezone, pa krenuli stare glumce iscjedit kolko se da) -1991 The Undiscovered Country (pa još jedan film sa starom ekipom) -1993 DS9 (TNG cvate, vrti se 6sezona, i kreće se u spin off od TNG-a) -1994 Generations (završio TNg serijal, i snimljen odmah novi film sa ekipom TNG-a) -1995 VOY (nakon dobro polučenih rezultata, kreće se snimat još jedan spin off ali da nebudu dvije serije u alfa kvadrantu, snima se u delta kvadrantu) -1996 First Contact (jos je mlada ekipa, okrece se novi film) -1998 Insurrection (pa jos jedan) -2001 ENT (i napokon novi serijal koji nema veze sa ostalima i to ga cini posebnim) -2002 Nemesis (zadnji film stare garde iz TNG-a, film se relativno dobro prodao, ali ekipa u paramount-u nije oduševljena i franšiza se gasi) -2009 Star Trek XI - nekom se digo kurac i reko ajmo snimit novi film, ako se nevaram film je bio najavljivam tamo 2007 ako ne i 2006
PS. pazi šta ćeš ić ispravljat iz ovog posta, u prijevodu ispeci pa reci PPS. star wars je nebitan za ovu raspravu
Ne ne, da reprize TOS-a nisu bile tako popularne, nebi bilo TOS filmova, Da TOS filmovi nisu bili tako popularni nebi bilo TNG-a. 
|
| uto 31 ožu, 2009 2:11 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: pon 30 ožu, 2009 9:29 pm Postovi: 176 Lokacija: sitting on a toalet Spol: Muški Naj Serija: ENT
|
ok, sad mi fakat nisi jasna... šta ti sad oćeš reć sa tim reprizama ženo božja? ko je reko išta za TOS ?
PROČITAJ JEBENI POST onda nešto komentiraj -.-
moja poanta je bila nebi bilo ničega iza TNG-a da nije prva sezona TNG-a dobro prošla
_________________ Mr.bobo is my slave... I'm renting him for 20€/h
|
| uto 31 ožu, 2009 2:16 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
no_name.zg je napisao/la: ok, sad mi fakat nisi jasna... šta ti sad oćeš reć sa tim reprizama ženo božja? ko je reko išta za TOS ?
PROČITAJ JEBENI POST onda nešto komentiraj -.- Pročitala sam post ne vidim u čemu je poanta. Kao što sam već rekla, reprize TOS-a, počele su novi val star treka, a ne TNG.
One su dovele do toga da se odluči snimiti nova serija Phase II, ali kad je Star wars krenio u kina, odlučili su umjesto serije snimiti film TMP ( koji je ustvari prerađeni pilot za seriju Phase II ), onda su filmovi bili uspješni i odlučili su ponovno snimiti i seriju TNG. Odnosno da TOS filmovi nisu bili uspješni, nebi bilo ni TNG-a, ni DS9-a, ni VOY-a, ni ENT-a
|
| uto 31 ožu, 2009 2:19 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|