|
Sada je: sri 19 kol, 2026 5:07 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Rat Entovaca i TNG-ovaca
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 30 ožu, 2009 4:49 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sovereign je napisao/la: To znači da i Amerikanci i Englezi, Hrvati i svi uključujući i mene imaju pravo živjeti kako hoće  Da to znači upravo to... Svatko bi trebao imati pravo živjeti svoj život onako kako on to želi... ali sve dok time ne ugrožava ili neurušava tuđi način života. Evo to je primjer narušavanja tuđeg prava na vlastit izbor. I to je ono protiv čega sam i ja... Dakle kao što sam već po ne znam koji put rekao. Svaka osoba, svaki pojedinac mora imati pravo da sam odluči kako će vodit svoj život... ali uz ograničenje da s tim izborom nikoga ne ugrožava i da nesputava pravo drugih osoba na vlastit izbor... I to je po meni osnova individualizma. Eto nadam se da sam dovoljno dobro objasnio... 
| pon 30 ožu, 2009 4:58 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Jedna stvar: cijela ova podijela na entovce i tngovce mi je smiješna... volim ENT, ali i VOY, DS9, TNG i TOS. Zar nismo svi Trekoljupci??
| pon 30 ožu, 2009 5:47 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Alokin je napisao/la: Jedna stvar: cijela ova podijela na entovce i tngovce mi je smiješna... volim ENT, ali i VOY, DS9, TNG i TOS. Zar nismo svi Trekoljupci?? Slažem se Ja volim sve kaj ima veze sa Trekom, a i SF-om uopće 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 30 ožu, 2009 5:52 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
E da samo da dodam... u vezi slike od Marine Sirtis tj. Deane Troi. Vjeruj mi dobrano sam se trudio pronaći sliku na kojoj najbolje izgleda... i na ostalima izgleda još puno lošije. Nemoj zaboravit da je ovdje riječ o ženi koja sad već ima 54 godine...
| pon 30 ožu, 2009 6:18 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Suikotreki je napisao/la: E da samo da dodam... u vezi slike od Marine Sirtis tj. Deane Troi. Vjeruj mi dobrano sam se trudio pronaći sliku na kojoj najbolje izgleda... i na ostalima izgleda još puno lošije. Nemoj zaboravit da je ovdje riječ o ženi koja sad već ima 54 godine... A dobro, to je možda točno, ali ja vjerujem da se može naći slika na kojoj ona mlađe izgleda

|
| pon 30 ožu, 2009 6:23 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Alokin je napisao/la: Jedna stvar: cijela ova podijela na entovce i tngovce mi je smiješna... volim ENT, ali i VOY, DS9, TNG i TOS. Zar nismo svi Trekoljupci?? Ja sam više puta naglasila da volim sve star trek serije. Samo što mi je Voyager najbolji od njih a TNG najlošiji.
|
| pon 30 ožu, 2009 6:53 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
RAI'TARA je napisao/la: Alokin je napisao/la: Jedna stvar: cijela ova podijela na entovce i tngovce mi je smiješna... volim ENT, ali i VOY, DS9, TNG i TOS. Zar nismo svi Trekoljupci?? Ja sam više puta naglasila da volim sve star trek serije. Samo što mi je Voyager najbolji od njih a TNG najlošiji.Eto i u to je tvoje mišljenje bez ikakvog vrijeđanja ili omaložavanja... Da tako svi rade nebi bilo nikakvih problema. 
| pon 30 ožu, 2009 6:55 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
RAI'TARA je napisao/la: Ja sam više puta naglasila da volim sve star trek serije. Samo što mi je Voyager najbolji od njih a TNG najlošiji. ...pa većina nas voli sve... ...a samo se tako malo afrkavamo oko nijansi i likova... ...ako netko to ne može podnjet neka ni ne sudjeluje u raspravama...
| pon 30 ožu, 2009 7:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
buco je napisao/la: Sovereign je napisao/la: T'Pol meni nije uopće zgodna Deanna Troi je deset put zgodnija... To se već zove očaj... Pozdrav Ljubomornog 10 P.S. Suikotreki nema potrebe stavljat slike, stvar je tu ipak jasna. Ostalo samo pusti snovi naših kolega štovatelja TNG-a. Nije da se o okusima raspravlja al ovo oko T'Pol nije vezano na ukus 100%, već na jal, patnju... Ma nije ocajan octito mu fetis matur
| pon 30 ožu, 2009 7:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
| pon 30 ožu, 2009 7:50 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
4 od 1 je napisao/la: :rotfl: A nevjerujem od T Pol do Makija ,pa do Talibana pa do ljudi koji tuku alternativce . Koja je ova rasprava ? Sto se tice terorizma ja nepodrzavam talibane ali podrzvama IRA-e ! Da, samo na Star Trek forumu je ovakvo što moguće! 
| pon 30 ožu, 2009 8:19 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 28 ožu, 2009 10:04 pm Postovi: 171 Lokacija: Holodeck Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
buco je napisao/la: Smarty je napisao/la: ....al TNG je Biblija Prije da je kuran Izvini a odkud ti oni pridjev u imenu? To je neka šala? Izvini, al jel ti to meni da sam kreten? Mislio sam da na ovom forumu nema vrijedjanja, al ocito da su neki ljudi malo isprekompleksirani. I btw, ako cemo se vec vrijedjat onda: PRICAJ NORMALNO COVJECE, OVO TVOJE INZISTIRANJE NA NEKAKVOJ CAKAVSTINI I IKAVICI SAMO GOVORI KOLKO SI EDIT BY bobo!!! Ako nisi znao sluzbeni jezik u Hrvatskoj je Hrvatski, a ne nekakav otocki dijalekt. Tek tolko, ako cemo ko je gluplji. I da dragi moj... TNG je biblija, i udario je temelje treku kakvog znamo u zadnjih 20 godina, pokrenuo 2 spinoffa i jos jedan kvazitrek koji im IMHO nije bio nuzan (ako cemo se pljuvat onda cemo se pljuvat, iako je meni osobno ENT drag, al ne trpim da neko omalovazava TNG, a posebno ne neka seljacina ko sta si ti). Ti nemas razloga da ga pljujes ako volis ST, ako nevolis ST vec pomodarstvo, temporalni buckuris, i jeftini akcic onda idi gledaj nest drugo a ne ST. Sramota je da ljudi koji za sebe tvrde da vole ST tako pljuju po ijednom serijalu istoga, dok drugi koji je objektivno gledano ipak losiji dizu u nebesa.
_________________ "I'm a doctor, not a battery."
|
| pon 30 ožu, 2009 9:00 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
(...nemojte me ljutiti... )
| pon 30 ožu, 2009 9:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mr.bobo je napisao/la: (...nemojte me ljutiti... ) gde je ban Sovereign-u za jeres o T'pol i za pokusaj stavljanja znaka jednakosti izmedju Marine Sirtis i svete Jolene Blalock enterprajzske suro moras da priznas da je TOS udario temelje star treka ma koliko TNG-ovci pokusavali da prigrabe tu zaslugu za sebe  TNG je lamerski serijal koji se odvija u idealnim "laboratoriskim" uslovima... clanovi posade su isfolirani, ustogljeni, ne deluju ljudski uopste i to je cinjenicno stanje. ipak treba biti realan i priznati da je ds9 najbolji serijal i ljudi su najljudski tamo, a ne nekakve moralne gromade koje su dosadne i samim sebi. toliko su dosadni da su im i androidi smoreni sto lice na njih  za jezik si debelo omasio...
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| pon 30 ožu, 2009 9:31 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|