Sada je: pon 27 srp, 2026 10:05 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 40 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
 Re: Vijesti 
Autor/ica Poruka
Number One
Number One

Naj Serija: TOS
Naj Film: ST: XI
Koje si vrste?: Wraith
Post Re: Vijesti
_Oz je napisao/la:
BTW, ovo s Bakulinim bračnim problemima mi nema smisla. Na IMBb-u piše da se od prve žene razveo 1995. (davno prije ENT-a), a s drugom (Chelsea Field, Teela iz Golan/Globusovog trash He-Mana) je u braku od 2008. (3 godine nakon ENT-a). :scratch:

Oh, how imdb has fallen... 8-[

Nisu sve info na imdbu provjerene... :neznam:

čet 04 kol, 2011 12:23 pm
anarho trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Post Re: Kapetani (The Captains) [2011]
I nevjenčane supruge se računaju. Bitna je ljubav a ne neki potpis na dokumentu :D

No da... ja sam "naručio" Kapetane, pa ću uskoro pogledati i komentirati :)

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

čet 04 kol, 2011 12:32 pm
Number One
Number One

Mogu ja "naručit" kapetane od tebe, Cviček? :sweetlook:

8-[

čet 04 kol, 2011 12:42 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Hold the phone!

Film/dokumentarac se zove 'The Captains' ili 'The Captains of the Final Frontier'? Ili nešto treće?Pitam da znam šta trebam downnnnnabavljat.

sri 10 kol, 2011 5:19 pm
PARTIJA

Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Samo "The Captains". Imaš PM.

sri 10 kol, 2011 5:25 pm
MINDFVCK

Meni je Shatner ostavio najbolji dojam. Tip ima 80 godina, izgleda ko da ima 60, ponaša se ko da ima 25. Fora uleti, svaku Trek glumicu koju sretne na konvenciji poljubi mouthtomouth i kaže joj da je najljepša. A tek kak je onog klinca odjebo :lolsmjeh: . Koje mu je najdraže urlanje: SPOOOOCK ili KHAAAAN, a ovaj veli, ono urlanje u ekstazi koje ti još nisi iskusio. :hail:

I još je dobro opisao Brooksa. Dobar mu je to čovjek, al je previše 'out there' :lol: pa kaže jazz-tup-tupa-tara-lala-tip-captain.

Takav je bio intervju sa Brooksom, fakat je lik dosadan, tj. intelektualno se preserava, što ne čudi jer je profesor glume, još na sva Shatnerova pitanja odgovara općenito da ne može biti općenitije. I svira dosadnu glazbu. :whatever: Da se nije intelektualno preseravao, još bi mu samo nedostajalo repersko 'ya know wha'am sayin', jer mrmlja ko reper sa ghetto naglaskom.

Stewart mi je super, baš ko što je Širajzl reko, žao mu je što mu nije uspjelo sa obitelji. Ali s druge strane, zaključak na kraju je ono što ostaje. Ako umre ovog trena, ostat će upamćen kao Jean-Luc Picard, unatoč brojnim kvalitetnim ulogama. A i to je nešto. Ako pola stoljeća nakon TOSa ljudi još uvijek sline nad likom Kirka, isto tako će sliniti nad Picardom.

Ima zbilja dirljivosti sa tim pričama o obitelji Stewart i Mulgrew, dirljivosti sa Shatnerovim priznanjem da ga je bilo sram što je glumio Kirka, kao onaj klinac u kolicima koji je 12 sati putovao na konvenciju samo da bi bio pola minute sa Shatnerom. =D>

Ostalo, tak-tak. Bakula je više spominjao Quantum Leap, Pine mi uopće nije zanimljiv, Brooks je koma, razgovori o počecima karijere mi isto nisu bili interesantni.

Jedino što me zaintrigiralo, tj. ostao sam wtf, je kad je Bakula rekao da je ENT propao jer nije bilo kemije među glumcima, a TOS je uspio jer je bilo kemije. Jel sam nešt krivo skužio?

čet 11 kol, 2011 6:03 pm
PARTIJA

Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Nisi krivo skužio Bakulu. To je baš jasno rekao i OPET spomenuo Quantum Leap, kako je tamo bili kemije za razliku od ENT-a blabla. Nekako sam dobio dojam da Bakula ne voli previše svoj Trek dio karijere, iako mu je on toliko toga dao.

Ja sam na svaki Brooksov odgovor fejspalmao jer mrzim takva preseravanja.

čet 11 kol, 2011 6:14 pm
the Red Viper

Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
Koliko traje taj dokumentarac?

čet 11 kol, 2011 7:31 pm
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Opis Stanja: h+
Koje si vrste?: Da
Sat i pol.

čet 11 kol, 2011 7:37 pm
Number One
Number One

shirajzl je napisao/la:
Nekako sam dobio dojam da Bakula ne voli previše svoj Trek dio karijere, iako mu je on toliko toga dao.

Uvijek se sjetim onih dugačkih, glupih govora koje je držao na akademiji... Mislim da mu je bilo muka toga... A i sasvim je vidljivo da se glumci nisu podnosili, niti su voljeli glumiti takvu vrstu likova.

pet 12 kol, 2011 10:31 am
Admiral
Admiral

Naj Serija: TNG
Naj Film: Nemesis
Koje si vrste?: Human
Prvo pozdrav staroj, naravno i novoj raji. :D

Pogledao sam The Captains. Jako dobro urađen dokumentarac. Prvo što sam primjetio jeste da su svi ostarili. Stewart i Kate, onako. Malo. Ok. Shatner se baš drži. Ali Brooks!. Wow. Izgleda starije od Shatnera.

pet 12 kol, 2011 4:28 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Spet je napisao/la:
shirajzl je napisao/la:
Nekako sam dobio dojam da Bakula ne voli previše svoj Trek dio karijere, iako mu je on toliko toga dao.

Uvijek se sjetim onih dugačkih, glupih govora koje je držao na akademiji... Mislim da mu je bilo muka toga... A i sasvim je vidljivo da se glumci nisu podnosili, niti su voljeli glumiti takvu vrstu likova.

Ne bi rekao.

Što se tiče "voljenja glumljenja takve vrste likova", to je možda primjenljivo na Parkicu, a možda i Billengsleya i Jolene, no ni u kom slučaju na Keatinga, Trineera i Montgomeryja, koji čsto žale za ENT-om i redovito prisustvuju konvencijama.

Vezano uz odnose među glumcima, sigurno tu nije bilo nekih većih potresa, ne znam odakle si to izvukla. Ako ćemo o potresima, onda ih je imala TOS ekipa (odnos Shatner vs. Takei-Doohan-Koenig), te VOY (odnos Mugrew-Ryan), plus stalno nezadovoljstvo Beltrana i Wanga.

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

blaženi Alojzije Stepinac

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

pon 15 kol, 2011 12:55 pm
Profil Web stranica
Number One
Number One

Nigdje nisam spomenula potrese. Ne znam odakle si ih ti izvukao? :?

Nda... Ent ekipa je sigurno bila u savršenom balansu... :|

pon 15 kol, 2011 1:31 pm
MINDFVCK

Miroslav je napisao/la:
no ni u kom slučaju na Keatinga, Trineera i Montgomeryja, koji čsto žale za ENT-om i redovito prisustvuju konvencijama.

E da mi je vidjet publiku dok dođe Montgomery na binu. Onak se pitaju ' a ko je sad ovaj' :lolsmjeh:

Miroslav je napisao/la:
Ako ćemo o potresima, onda ih je imala TOS ekipa (odnos Shatner vs. Takei-Doohan-Koenig)

Šta je tu bilo?

pon 15 kol, 2011 6:29 pm
Number One
Number One

Znam da se Shat i Doohan nisu podnosili. Neka svađa je bila u pitanju još u prvoj sezoni, ako se ne varam. A možda u drugoj. 8-[ U svakom slučaju bilo je vezano za ono što su snimali. Ne znam kako su snimali, ali bi izbjegavali bit u istoj prostoriji istodobno. 8-[ Za svađu s Takei-em i Koenigom nisam čula. :neznam:

uto 16 kol, 2011 10:14 am
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 40 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: