| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Utjecaj Star Treka na vaše ponašanje
Teal'c je zakon. i da, njegov indeed je uistinu zarazan.  to i Vaderovo " i am your father" su citati koje najvise koristim u svakodnevnom govoru.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 18 tra, 2010 1:25 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 11 tra, 2010 11:05 pm Postovi: 124 Lokacija: Far far away from administrators of this forum
|
ja se s prijateljima pozdravljam sa live long and prosper
za teal'c sam proguglao niš mi ne nalazi
|
| ned 18 tra, 2010 1:39 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
JEAN-LUC PICARD 2 je napisao/la: ja se s prijateljima pozdravljam sa live long and prosper ma zar nas 11. film nije nista naucio? dugo i bericetno se kaze, dugo i bericetno! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 18 tra, 2010 1:40 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 11 tra, 2010 11:05 pm Postovi: 124 Lokacija: Far far away from administrators of this forum
|
|
| ned 18 tra, 2010 1:43 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ant je napisao/la: Teal'c je zakon. i da, njegov indeed je uistinu zarazan.  to i Vaderovo " i am your father" su citati koje najvise koristim u svakodnevnom govoru. Koja je primjena te izjave u svakodnevnom govoru?  Onak, ideš u kino s curom i kažeš joj: I am your father. Ideš u pekarnu, kupiš burek, teta te traži deset kuna, a ti joj kažeš: ali... I am your father. Napraviš nešto važno za državu, odeš na prijam k predsjedniku i kažeš mu: Ivo, I am your fatherOnak, česta uporaba tog izraza mi vuče na nešto drugo iz Stargatea: 
|
| ned 18 tra, 2010 2:45 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Svaki put kad uđem u lift u Tower Centru i krenem stisnut dugme, jedva se oduprem porivu da kažem "Deck one, bridge" 
|
| ned 18 tra, 2010 2:46 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
na mene je jedino utjacalo FRAK iz BSG-a  ostalo ništa...
| ned 18 tra, 2010 2:47 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Miki je napisao/la: Ant je napisao/la: Teal'c je zakon. i da, njegov indeed je uistinu zarazan.  to i Vaderovo " i am your father" su citati koje najvise koristim u svakodnevnom govoru. Koja je primjena te izjave u svakodnevnom govoru?  Onak, ideš u kino s curom i kažeš joj: I am your father. Ideš u pekarnu, kupiš burek, teta te traži deset kuna, a ti joj kažeš: ali... I am your father. Napraviš nešto važno za državu, odeš na prijam k predsjedniku i kažeš mu: Ivo, I am your fatherOnak, česta uporaba tog izraza mi vuče na nešto drugo iz Stargatea:  Miki je napisao/la: JEAN-LUC PICARD 2 je napisao/la: ali mislim dali koristite neke njihove fraze, Neko vrijeme sam ko Tuvok govorio 'indeed' i 'however'  , no prošlo me to. Gledajući Stargate, otkrio sam da ima još jedan lik koji još češće kaže izraz  Indeed  Meni cesto umalo ne izleti "Make it so" i "engage" ... onako sidnes s nekim u auto i kazes engage 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 18 tra, 2010 3:01 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ok, sad da malo detaljnije opišem moj karakter i ko su mi sve uzori iz Treka
Kao što sam već spomenuo Damar mi je prvi uzor, jer je odlučan, hrabar i odan do kraja (naravno pritom mislim na onog Damara kad se pobunio protiv Dominija) 
Drugi uzori bi mi bili Kirk zbog njegovih zavodničkih sposobnosti, Scotty zbog cuganja, Garak zbog sarkazma i pronicljivosti, ali isto tako i Picard zbog moraliziranja i etičnosti
Što se tiče mog izgleda, po frizuri najviše sličim nekom Klingoncu ili Kardasijancu (oni imaju isto dugu kosu, al se to baš ne vidi, jer im je obično zalizana), u faci sam dosta sličan Damaru predpostavljam, a po tjelesnoj građi na Bashira nekako najviše
A izrazi koje upotrebljavam najćešće:
Engage! - kad bus ili tramvaj treba krenut, ili kad sjednem u auto pa tako dam znak vozaču da krenemo
For Cardassia! - ovo obično koristim kad si popijem, ili ak sam nabrijan
Live long & prosper, iliti Živi dugo i berićetno - kad pozdravljam nekoga.
Make it so - kad se složim s nekim 
Resistance is futile - mislim da to nije potrebno objašnjavat
i tu i tamo koristim
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 18 tra, 2010 6:16 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
i ja ak sam sam u liftu imam fraze kao ''bridge'' ili ''stop turbolift''
|
| ned 18 tra, 2010 6:23 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
|
..emmmm, osin što san vortastičan, kvakan engleski ka' Deanna, aj fiil dat ingliš iz samwer bitviin amerikan and britiš aksent,  sou evriwon andrstands hr.

Soap Trek Deep Place Nine
|
| ned 18 tra, 2010 11:09 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Prije mi se cini da bi moga tvoj engleski bit dalmatinski engleski Ko ovo npr : "aj baci to u gabic i aj ca bujiti mi sirije u stor " Sta ukratko znaci : aj baci to u smece i ajde mi kupit žitne pahuljice ili musli u ducan 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 18 tra, 2010 11:30 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
I btw zaboravih spomenut da također ponekad znam koristi frazu ''irrelevant'', jer je cool
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 18 tra, 2010 11:30 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
|
..vičen "nebitno", ali to nema veze sa ST, nego oduvik tako samo "fokusiran" "govore" sugovornikov. 

Soap Trek Deep Place Nine
|
| ned 02 svi, 2010 2:48 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Derem se na sestru vikajući Make it so. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 10 svi, 2010 3:42 pm |
|
 |
|