|
Sada je: sub 08 kol, 2026 11:36 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Star trek svetogrđe (opusteno ako moze)
| Autor/ica |
Poruka |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Re: Star trek svetogrđe (opusteno ako moze
Svetogrđe je svađat se oko serijala kojeg svi volimo 
| sub 28 ožu, 2009 5:11 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ne bih rekao da to smatram svetogrđem, ali ni meni nije drago toliko pljuvanje po Enterpriseu i od nekolicine prioglašavanjem toga da uopće nije Trek. Vjerojatno bi mi bilo i gore da mi je ENT najdraža serija... Udruga smo i forum koji službeno podupire svih 5 Trek serija (tako se izjasnila i predsjednica zadnji put kad sam ju to pitao  ), tako da je to oko ENTa samo sloboda govora da ljudi mogu ako baš žele smatrati neku seriju da nije trek, ili da je grozna, ili da Archer niš ne vrijedi itd...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 28 ožu, 2009 5:15 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cvicek je napisao/la: Ne bih rekao da to smatram svetogrđem, ali ni meni nije drago toliko pljuvanje po Enterpriseu i od nekolicine prioglašavanjem toga da uopće nije Trek. Vjerojatno bi mi bilo i gore da mi je ENT najdraža serija... Udruga smo i forum koji službeno podupire svih 5 Trek serija (tako se izjasnila i predsjednica zadnji put kad sam ju to pitao  ), tako da je to oko ENTa samo sloboda govora da ljudi mogu ako baš žele smatrati neku seriju da nije trek, ili da je grozna, ili da Archer niš ne vrijedi itd... I nitko nebi ni A rekao kad bi samo ostalo na slobodi govora. Al kad se to ide javno reći kao da je to istina... e onda to boli. A pak s druge strane ako bilo tko kaže bilo kakvu kritiku protiv Picarda ili TNG-a... ondah se poput lešinara svi nabruse i kljucaju dok više ništa ne ostane... Ako postoje dvostruki standardi onda je ovo najbolji primjer.
| sub 28 ožu, 2009 5:42 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Svetogrđe je nazvati najboljeg kapetana Picarda legendu iritantnim
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 28 ožu, 2009 5:48 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Svetogrđe je ubermorlano mrtvo puhalo dizati u nebesa... a u isto vrijeme omaložavati i vrijeđati sve što dolazi iz Enterprisea. 
| sub 28 ožu, 2009 5:52 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
_Oz je napisao/la: Svetogrđe je pozivati se na dvostruke standarde kada su u pitanju TNG i VOY. TNG je postavio standarde, a VOY ih nije uspio slijediti. Meni je to tvoje razmišljanje svetogrđe. Jer standarde je postavio TOS. A VOY ih slijedi puno bolje od TNG-a. 
|
| sub 28 ožu, 2009 5:56 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
najgore mi je kada kažu da su Zvjezdane staze i Zvjezdani ratovi ista stvar...
oni koji se druže sa mnom naučili su da mi to ne smiju reći...
mislim, dragi su mi i Zvjezdani rativi, ali to je nešto potpuno drugo...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 28 ožu, 2009 5:56 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
RAI'TARA je napisao/la: _Oz je napisao/la: Svetogrđe je pozivati se na dvostruke standarde kada su u pitanju TNG i VOY. TNG je postavio standarde, a VOY ih nije uspio slijediti. Meni je to tvoje razmišljanje svetogrđe. Jer standarde je postavio TOS. A VOY ih slijedi puno bolje od TNG-a.  Ajde reci par razloga zašto VOY bolje slijedi TOS od TNG-a?
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sub 28 ožu, 2009 6:05 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Lore je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: _Oz je napisao/la: Svetogrđe je pozivati se na dvostruke standarde kada su u pitanju TNG i VOY. TNG je postavio standarde, a VOY ih nije uspio slijediti. Meni je to tvoje razmišljanje svetogrđe. Jer standarde je postavio TOS. A VOY ih slijedi puno bolje od TNG-a.  Ajde reci par razloga zašto VOY bolje slijedi TOS od TNG-a? Pa možda zbog onoga "to boldly go where no man has gone before". Ako se netko toga pridržava onda je to Voyager... i Enterprise...
| sub 28 ožu, 2009 6:10 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Suikotreki je napisao/la: Pa možda zbog onoga "to boldly go where no man has gone before". Ako se netko toga pridržava onda je to Voyager... i Enterprise... To je najgluplji razlog koji sam ikad čuo. Znači, Star Trek sa svim svojim filozofskim temama, popularizaciji znanosti, kritici religije, poticanju prijateljstva, toleranciji... pored svega toga vi izvlačite da je ideja star treka "to boldly go..." mislim se koja glupost... Isto tako ima nekih koji ne ubrajaju DS9 u ST zato što se radnja odvija na svemirskoj stanici... koje budale...
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sub 28 ožu, 2009 6:13 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
netko će to isto reći i za novi film... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 28 ožu, 2009 6:15 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Lore je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Pa možda zbog onoga "to boldly go where no man has gone before". Ako se netko toga pridržava onda je to Voyager... i Enterprise... To je najgluplji razlog koji sam ikad čuo. Znači, Star Trek sa svim svojim filozofskim temama, popularizaciji znanosti, kritici religije, poticanju prijateljstva, toleranciji... pored svega toga vi izvlačite da je ideja star treka "to boldly go..." mislim se koja glupost... Isto tako ima nekih koji ne ubrajaju DS9 u ST zato što se radnja odvija na svemirskoj stanici... koje budale... Gle nisam rekao da je to jedini razlog... ali da je jedan od glavnih razloga... to je.
| sub 28 ožu, 2009 6:16 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
A dobro ljudi, jeste vi ikad čitali ST špice?? "Based on Star Trek created by Gene Rodenberry". Sve ST serije slijede Geneove ideje, u većoj ili manjoj mjeri. 
| sub 28 ožu, 2009 6:17 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_Oz je napisao/la: Svetogrđe je pozivati se na dvostruke standarde kada su u pitanju TNG i VOY. TNG je postavio standarde, a VOY ih nije uspio slijediti. Istina , ENT je naprimjer puno bolje slijedio TNG standarde nego voyager , zapravo voyager osim efekata i nema bas nesto , nema jake likove a nema bome nit jake price i zavrzlame , najbolje u toj seriji je ono zabavno i plitko a osim toga i nema bas puno 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 28 ožu, 2009 6:19 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: _Oz je napisao/la: Svetogrđe je pozivati se na dvostruke standarde kada su u pitanju TNG i VOY. TNG je postavio standarde, a VOY ih nije uspio slijediti. Meni je to tvoje razmišljanje svetogrđe. Jer standarde je postavio TOS. A VOY ih slijedi puno bolje od TNG-a.  TNG ne prati TOS-ove standarde jer je tako htio sam Gene Roddenberry! 
|
| sub 28 ožu, 2009 6:20 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|