| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Neugodnosti zbog treka
Meni je sestra rekla da sam čudna i da sam geek Ali najbolje je kad Mir`Nu i mene gledaju čudno kad se uživimo u raspravu o Treku  Odmah se osjećam khm posebno 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 08 ožu, 2009 7:00 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Hrčak je napisao/la: Meni je sestra rekla da sam čudna i da sam geek Ali najbolje je kad Mir`Nu i mene gledaju čudno kad se uživimo u raspravu o Treku  Odmah se osjećam khm posebno  Geek nije uvreda  . Ne znam zašto inače SF nije popularan,i ne samo Star Trek. Joj sjetila sam se jedne neugodnosti. Indirektno se tiče stra treka. Nešto smo prije predavanja pričali koje knjige čitamo i jedan kolega je rekao da je SF smeće,a kolegica se na to ubacila i rekla:"Pa Mirna to čita". On se okrenuo,dao mi samilosni pogled i reko:aaaaaw... ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Da sam imala fazor,namjestila bih ga na kill.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 08 ožu, 2009 7:09 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Meni je sestra rekla da sam čudna i da sam geek Ali najbolje je kad Mir`Nu i mene gledaju čudno kad se uživimo u raspravu o Treku  Odmah se osjećam khm posebno  Geek nije uvreda  . Ne znam zašto inače SF nije popularan,i ne samo Star Trek. Joj sjetila sam se jedne neugodnosti. Indirektno se tiče stra treka. Nešto smo prije predavanja pričali koje knjige čitamo i jedan kolega je rekao da je SF smeće,a kolegica se na to ubacila i rekla:"Pa Mirna to čita". On se okrenuo,dao mi samilosni pogled i reko:aaaaaw... ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Da sam imala fazor,namjestila bih ga na kill. Prestrašno Posudim ti ja svoj phaser
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 08 ožu, 2009 7:28 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ja nisam imao neugodnosti! Dobro nije da sam šetao selom u Trek uniformi. Možda zato što sam mojin seljacima ionak "malo čudan" pa jedno "čudo" gor/dol, manje-više. Al san se zato naposuđiva serijale svima u selu koji su ih htjeli gledat i dodatno ih ohrabrivao da nastave s slijedećim serijama. I dečki i cure bi najradije zapeli na VOY sad... neznam zašto? Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 08 ožu, 2009 7:36 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Nisam imala neugodnosti jer s nikim nisam ni pričala o star treku. Ne družim se s fanovima star treka, zato i posjećujem forum. 
|
| pon 09 ožu, 2009 12:29 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
RAI'TARA je napisao/la: Nisam imala neugodnosti jer s nikim nisam ni pričala o star treku. Ne družim se s fanovima star treka, zato i posjećujem forum.  Zar nikada negdje nisi bila prisutna gdje netko "loše" govori o Treku, ako si bili zar ti i tada nije bilo neugodno i dali ti je došlo da im uzvratiš sa par činjenica??
| pon 09 ožu, 2009 12:32 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Pa toga ima uvijek. Ali jednostavno razgovor o treku ostavljam za forume. Odnosno ne poznam niti jednog fana u svojoj okolini.
|
| pon 09 ožu, 2009 12:37 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
A nisam imao takvih iskustava s obzirom da i nisam tolko dugo ajmo reći deklarirani fan Star Treka...ali i uglavnom pokušavam baš ne spominjati ST inače u društvu vani... Ja ovo više gledam kao zanimaciju ili hobi... pa onda po čemu bi ovo bilo išta drugačije od npr. rekreativno ići trčati svaki dan...
| pon 09 ožu, 2009 2:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
hm... evo jedna pricica, nije neugodnost, u biti mi je bilo zabavno. anyway, neki dan bio ja na onom intervjuu. i tako ta novinarka bila skroz simpa, i jos smo prije snimanja onako malo pricali, pa kaze ona kako voli pogledati trek i kako voli Voyager i TOS i TNG i tako, samo da joj onaj sa Siskom nevalja. i sad, ja sutim, lagano se smijuljim u sebi... ajd nek joj bude, neznam sto propusta. i pocne ona tako snimati, prođe par pitanja, razbrbljam se ja, i pita ona kako ima puno serija i filmova, pa koja bi serija meni bila najdraza. i tako pocnem ja pricati kako je raznim ljudima neka druga serija najdraza, i kako onda raspravljamo oko toga koja je najbolja, i onda kazem kako je meni DS9 najbolji. e, cura je tako iskreno iznenađenu facu napravila, ja sam prasnuo u smjeh. onda smo morali ponavljati to pitanje. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 09 ožu, 2009 3:26 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@ANT Jesi neki! Kako si tako što mogao curi uradit? Sran te builo! @RAI a ja mislia kako se ti ne stidiš Treka, kad ono... ajme! Morati čete ovi USSC-ovci malo odvest na koji "kon", da prideš vo se! (dođeš k' sebi). Pozdrav Icognito Trekera 14

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 09 ožu, 2009 3:52 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
buco je napisao/la: @RAI a ja mislia kako se ti ne stidiš Treka, kad ono... ajme! Morati čete ovi USSC-ovci malo odvest na koji "kon", da prideš vo se! (dođeš k' sebi). Da se manekenka u svom krugu ljudi deklarira kao trekkie je kao da se neki skinhead u svom krugu "istomišljenika" deklarira kao homoseksualni Židov 
|
| pon 09 ožu, 2009 4:04 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
RAI'TARA je napisao/la: Ja jesam manekenka između ostalog. I još mi nije jasno što neki ovdje od toga prave halabuku. Ja se ne hvalim, već ste me vi prisiljavali svojim pritiscima, što nikako nije uredu niti pošteno. Niti ja peglam vas zbog vaših zanimanja nebiste ni vi mene trebali zbog mog. Što se tiče star treka, što ja ljudima imam pričati o star treku, ako njih to ne zanima, pa nisam luda, govorim sa prijateljima i ljudima s kojima se družim o temama koje su nam zajedničke. A na forumima se ispucam o star treku. Bravo! To je stav!Što tiče neugodnosti zbog ST, bilo ih je par ali najviše me uvrijedila jedna pomalo dječja situacija (Zapravo reakcija mog 'poštovanog' sugovornika) kad se prvi put prikazivao Enterprise na HRT-u, išla sam na maturalac (8. raz da ne bude zabune) u hotelu sam svake večeri gledala emisiju, samo, jedina televizija kojoj sam imala pristup bila je ona kraj restorana jedne prilike pitala sam čovjeka koji je gledao tv mogu li prebaciti na drugi program pitao me što želim gledati, a kasam mu rekla Zvjezdane staze, tip me pogledao kao da će me zadaviti rekao je da će gledati vijesti i da ga pustim na miru uglavom, bilo je 19 sati,a ako vi znate vijesti koje tada počinju, samo mi recite
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 09 ožu, 2009 9:45 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
...neugodnosti..nikad mada bas ne pricam s frendovima o ST, lol

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pon 09 ožu, 2009 9:51 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
4 od 1 je napisao/la: Jos kad bio tremin u 16 sati ,ja gledam dode deda oni neki Klingonac bio "kaze uo pogledaj svemirca sto je gadan " Kod i mene slična situacija no to nije neugodnost. Recimo, kad sam išao na Sferakon u uniformi nitko me nije drugačije gledao od prolaznika. Sve normalno.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 09 ožu, 2009 10:19 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
da, kad si na sferakonu
drukčije je kad si običnim danom na ulici
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 09 ožu, 2009 10:29 pm |
|
 |
|