| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Koje planete biste posjetili?
Nije mi jasno kako vas sve toliko fascinira Andoria? Sta nije tamo samo hrpa leda? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 19 pro, 2008 3:09 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Cvicek je napisao/la: Nije mi jasno kako vas sve toliko fascinira Andoria? Sta nije tamo samo hrpa leda?  "Je, al tamo je dom." - reče forumaš s likom Andorijanca na avataru 
| pet 19 pro, 2008 10:29 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ondje je fino hladno... 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 19 pro, 2008 3:23 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Točkica je napisao/la: Ondje je fino hladno...  slažem se  fora je kad je zima ^^
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 19 pro, 2008 9:37 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Točkica je napisao/la: Ondje je fino hladno...  I svaki Božić je bijeli 
| pet 19 pro, 2008 9:58 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Upravo se sjetih - najnajnajradije bih posjetila planet one vrste koja ne priznaje vrijeme!!! Odande potječem, sudeći po svemu, a po mojoj sposobnosti organizacije osobito! 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 29 pro, 2008 7:43 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Ni Kronos nije loš... tamo bih otfurao ekipu iz srednje... nađemo birc i zapijemo se 
| uto 30 pro, 2008 1:12 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 09 lip, 2006 7:48 pm Postovi: 206 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Ja bi na Betazed i Risu prvo...kasnije Vulkan i na Kronos na luuuudi provod ...a kaj se tice Andorije...makar su mi oni simpa kao rasa nebi išo iz tri razloga: 1. Hlllllladno 2. Hlllllaaaaadnao 3. i oni crvi mi nisu baš druželjubivi
...da i hlllladddnooo je....dosta zime hocu ljeto...
| pon 05 sij, 2009 1:45 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Za početak Risu na neki odmor, a dalje... ne znam dalje.  Po redu. 

|
| pon 05 sij, 2009 2:41 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja bih išao na Qo'Nos (zbog pijanke i fightanja Bath'Letom), Risu (zbog odmora) i na onaj planet iz Insurrectiona (ne mogu mu se sjetit imena) zbog njegove regeneracijske atmosfere 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 12 vel, 2009 7:55 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
LOL ...posije što te klingonci napiju i osakate , regeneracija je nužna...
| čet 12 vel, 2009 8:14 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
To samo odeš na neki planet koji Borg kontrolira... brzo se regereriraš 
| čet 12 vel, 2009 8:20 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Pa ja mislim da me ne bi osakatili. Zapravo bih se vrlo brzo skompao s njima
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 13 vel, 2009 2:08 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Za početak Risa, a poslje opet Risa.
| pet 13 vel, 2009 2:14 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
BrickTop je napisao/la: Za početak Risa, a poslje opet Risa. pa onda malo da odmoris od sveg tog uzivanja... a opet, gdje ces na odmor nego na Risu! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 13 vel, 2009 3:41 pm |
|
 |
|