| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: Iritantni likovi ST-a (svi osim Wesleya, on je počasni irita
@PD ak te cuju ljubitelji D.Troy bit ce tebi to "trenutak slabosti" ...! Pozdrav Telepatska 21

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 26 ruj, 2007 7:44 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
svak ima svoje misljenje... ja nikad nisam slaba... Janeway mi je u tom pogledu uzor 
|
| sri 26 ruj, 2007 7:53 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: Kak to mislis "tvog" No.1 ..?..a i nemas se bas za cim prevec otimat ..a i ni ti on ti ship playboy....on voli Vash...! Piki voli vash... Riker je no.1 ... jesi ti buco siguran da si gledao TNG 3 puta? 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 26 ruj, 2007 11:21 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Da samo 3 x ..!... kad mu je "Q" preotea Vash [ ili kak se vec pise] skoro je mora ic na zamijenu srca ...ponovo ! Najbolji je bia kad je maha s onim "horganom" [ tak nekak ] i tak domamia Vash , dobro nju ni trebalo puno mamit , koja mu je objasnila neke stvari ....arheologu Picardu Tad se zatreska i gotovo ...i da ni bilo ono cuda od "Q" bili bi sreto i dugo zivili do kraja TNGa ! Ti si mislia da ja mislin na Rikera ..ne nego sam razumija da je za @PD No.1 === Picard ..ka glavni a ne No.1 ka naziv za Rikera .u samoj seriji...! Pozdrav Prica iz davnine 7

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 27 ruj, 2007 12:05 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pa PD je rekla da joj se ne svidja deanna, izmedju ostalog, i zbog toga sto "vrti se oko mog No.1-a" ... a deanna se bas i ne vrti oko pikija... nego oko svog imzadija 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 27 ruj, 2007 12:09 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
".. a deanna se bas i ne vrti oko pikija... nego oko svog imzadija .." Da ..i pokusava ga ka "zaboravit" kroz cijelu seriju... U nekim epizodama je to ka i uspjela ....najzanimljivije je bilo ono oko Worfa ....i njegovih klingonskih pravila udvaranja ...... A oko Pikija se vrti cili ship pa i deanna ...ne bas napadno ..jeli ka njena mama  Pozdrav St. Picarda 65

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 27 ruj, 2007 12:22 am |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Hmmm pa da, za mene je Picard no.1... Al malo mi je prestar pa prelazim na sljedeceg po zapovjednom lancu  to sta deanna sjedi blizu picarda ne znaci nista...!! 
|
| čet 27 ruj, 2007 10:39 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
"...to sta deanna sjedi blizu picarda ne znaci nista...!! .." Paaa sad...bas...ka slucajno..hmm.. dobro onda ga vijerojano cuva za svoju gdju mamu . To su mi naj epke u TNG kad dodje Deanina mama na brod...i kad "Pikiju" kaze " znam sta mislis ..sram te bilo " uz smijesak .... On se brizan skupi i naradije bi nesta s broda , sakrija se u rupu.... Pozdrav Don Pikieva 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 27 ruj, 2007 1:25 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
buco je napisao/la: On se brizan skupi i naradije bi nesta s broda , sakrija se u rupu....  ne bih bas rekla... prije prokuva i pozeli ispalit Lwaxanu iz najblize zracne komore...
| čet 27 ruj, 2007 2:11 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Da dodje mu na sekundu taki trenutak "hrabrosti" no odma se poslije toga pokusa sakrit , nestat , isaparit..... Jer nesmi mislit ova ga odma cita ka knjigu i usput ga malo podbode " oko neprikladnih primisli" a njemu dodje za u zemlju propsat [ da je ima] .....Piki crni ni mu lako ..ljubavni jadi....! Bas simpatican lik te Lwaxane [ ili kek vec se pise].....uvik je zabavno s njom zar ne ?..i na DS9 je tako... Steta sta neka ni bila na ENTu da malo Archera "spusti"....! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 27 ruj, 2007 2:26 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
buco je napisao/la: ...da malo Archera "spusti"....!  Zato je tu T'Pol...
_________________ It's me. Dax !
|
| čet 27 ruj, 2007 4:37 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
...mene Kes užasno iritira od prvog dana kad sam ju vidla-nemrem ju smisilit 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 06 lis, 2007 1:13 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ma trebaš gledati Ent malo više od prvih par epizoda...  ...poslije u 3 i 4 sezoni zna i koju šalu nabaciti... 
| uto 09 lis, 2007 10:45 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
Moram priznati da me skoro nitko u serijalu doslovce živcira...no neki su...a što ja znam...manje dobri i zanimljivi od drugih, što jest jest...a što pit pit! Umro sam od smijeha pročitavši kako Wesley ima svoj anti-fanovski kutak ovdje...hehehe...dečko mi je OK, ali da...ima nešto na njemu što bi se dalo tumačiti kao ...kao...kao previše plošno i jednodimenzionalno...dežurni dobrica, ali nije da bih ga na kolac. 
| čet 11 lis, 2007 5:05 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
I'll second that.
Ali ipak, ima nešto dražesno u onoj rečenici: Wesley: Sir, I know this may finish me as an Acting Ensign, but... Picard: Shut up, Wesley!
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| pet 12 lis, 2007 3:21 am |
|
 |
|