Sada je: čet 30 srp, 2026 6:29 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 22 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
 Star Trek Theme Park 
Autor/ica Poruka
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Post Re: Star Trek Theme Park
Ja sam pri kraju tečaja grafičkog dizajna, mogu sudjelovat u kreacijama. :D

sri 03 lis, 2007 5:53 pm
Profil ICQ Web stranica
Cadet 1st year
Cadet 1st year

greetings everyone. ne znam stari od koga kradeš temu, ali ja to pišem za diplomski vjerovao ili ne... dakle star trek kao zabavni park treba imati lokaciju. zagreb je preskup i pregusto naseljen, zato mjesto poput nekog otoka recimo Krka koji je dobro povezan sa kopnom čini se kao bolja ideja...još su u igri mjesta gdje postojoi tradicija odlaska u zabavne parkove SAD, EU...
po nekoj općoj kategorizaciji park bi trebao sadržavati: zabavne sadržaje (poput roller coastera, slobodnog pada, simulacija leta...) sadržaja za djecu (ST legoland), tematski uređenih prostora za doživljaj recimo meditacije na vulkanu ili bitke na Qo'noSu, atrakcije (simulacija hodanja svemirom), predstava ( raskošne igre čuda tehnologije da se recimo dočara rođenje super nove) smještaj, restorani, suvenirnica (dvd, odjela, maske, igračke, privjesci, majice, šalice...), muzej, nekakava manja promatračnica neba...ima toga još ali ne mogu cijeli diplomski staviti u post....
kad smo već kod ove teme ima nešto posebno što bi htjeli vidjeli u ST zabavnom parku? za sada ne postoji niti jedan park posvećena samo ST-u, zato mu prave konkurencije nema, već je pitanje tko je ciljna publika? koliko imaju godina? odakle su? jesu li ST fanovi ili samo željni aktivnog odmora? što bi htjeli vidjeti? kako bi se htjeli zabaviti? ....itd...

čet 08 stu, 2007 7:09 pm
So Say We All

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Nemora to biti tematski park

Neka se otvori recimo Klingonski restoran (nemora biti Gagha), ali neka konobari budu neke mrge sa Maskama, to bi bila dobra turistička atrakcija.

[Prikaz] Spoiler:
Ovo što si sad stisnuo/la su bila moja jajca, sudeći po tvom osmjehu na licu vidim da ti se svidjelo

čet 08 stu, 2007 7:15 pm
Profil ICQ
Cadet 1st year
Cadet 1st year

BrickTop1984 je napisao/la:
Nemora to biti tematski park

Neka se otvori recimo Klingonski restoran (nemora biti Gagha), ali neka konobari budu neke mrge sa Maskama, to bi bila dobra turistička atrakcija.

da dobro zboriš, samo što bi ja to stavila u jedan od restorana u Parku. a dalje sam zamislila; restoran ( po tvom Klingonski - sviđa mi se), Fast food, Pizzeria i Sandwich bar.

čet 08 stu, 2007 8:35 pm
Imperial Fleet Commander
Imperial Fleet Commander

Spol: Muški
Naj Serija: VOY
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: </3
Ciljana publika-SVI! U ST-u ima dobrih stvari koje bi se svima svidjele, a deanna_troi ih je već navela. Mislim da bi bilo dobro imati e-kioske kojima bi se ljudi mogli informirati o ST-u (povijest ST svemira, ali i nastanka i razvoja same serije) i tako...

čet 08 stu, 2007 9:34 pm
Profil Web stranica
Environmentalist
Environmentalist

dobro, a sad zašto krk osim zbog turističke sezone? krk je premalen za to. fali mu metara kvadratnih. zašto ne lika uz cestu za split - tu isto cirkulira puno turista ili negdje uz autoput zagreb-lipovac koja je od međunarodnog interesa. zamisli kad ti jedna turska obitelj od 15 članova posjeti star trek theme park - svi plate ulaznicu. ako ulaznice bude kao i za plitvice tu će biti puno love. ako gledamo sa ekonomske i topografske strane. :wink: :lol:

pet 09 stu, 2007 6:30 am
Profil Web stranica
Cadet 1st year
Cadet 1st year

eh ovako lokacija br.1 krk - jer je dobro povezan s kopnom(most), možeš doći brodom i ima aerodorom, ima dosta prostora (ne treba mi baš cijeli otok) i već neki postojeći kapaciteti (prazni hoteli koje kupiš za 1 kunu) a za green field investiciju mi se više sviđa lokacija br.2 Zagreb-Lipovac. Klima je bolja i prometna povezanost + planira se za koje desetljeće auto-cesta iz Mađarske kroz Bosnu (granični prelaz Sl. Brod). Lokacija br.3 Lika je u snjegu i malo nepristupačna tako da Park ne bi mogao raditi cijele godine, a i nacionalni parkovi su tamo...pa bi to moglo podići cijenu investicije. hvala na mozganju i odgovorima, imam o čemu cijeli dan razmimšljati...
p.s. check out my post Teško pitanje za sve trekkie/trekkere/trekene pozzzzzzz

pet 09 stu, 2007 12:34 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 22 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: