| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
 Re: Ako klikneš buš vidjela / vidio...hehe
Nightshoot je napisao/la: onim sestrama iz VOY-a (istovremeno) Misliš Delaney sestre? 
| čet 16 kol, 2007 5:38 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@nermine pa ti nabroja sve zenske iz serijala dee i nama nesto ostavi cisto onako ..jel drugarski.... da i mi malo festamo.....al ti je libido mocan..jel se to tak pise /kaze ? Pozdrav Nezasitnog 33

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 16 kol, 2007 7:01 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Dakle, vi muškarci, želite zaglaviti u liftu sa Moogie...ok 
_________________ It's me. Dax !
|
| čet 16 kol, 2007 8:57 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ezri je napisao/la: Dakle, vi muškarci, želite zaglaviti u liftu sa Moogie...ok  Tko je to reko? Ja sigurno ne.
|
| čet 16 kol, 2007 9:05 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Šala mala
|
| pet 17 kol, 2007 11:03 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
buco je napisao/la: @nermine pa ti nabroja sve zenske iz serijala dee i nama nesto ostavi cisto onako ..jel drugarski.... da i mi malo festamo.....al ti je libido mocan..jel se to tak pise /kaze ? Pozdrav Nezasitnog 33 Pa zar odmah paljbu na mene? Ma šalio sam se. Ti dobro znaš ko je meni naj od žena u ST-u. Čak sam to i napisao.
Welcome Back 
| pet 17 kol, 2007 5:45 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ok mos sve ostale uset , skoro sve , al .. vidin da mi se misas di netreba ....hmmm.. morat cemo to nekako rasporedit ..! Malo san smrsa znas kak je zatvorska hrana ..ak neznas znat ces ! Pozdrav Povratak otpisanih 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 17 kol, 2007 8:51 pm |
|
 |
|
Admiral
|
buco je napisao/la: Ok mos sve ostale uset , skoro sve , al .. vidin da mi se misas di netreba ....hmmm.. morat cemo to nekako rasporedit ..! Pa dogovorit ćemo se. buco je napisao/la: Malo san smrsa znas kak je zatvorska hrana ..ak neznas znat ces ! Pozdrav Povratak otpisanih 2 Vidjet ćemo. Ko zna, možda i ja jednom odem u taj zatvor. 
| pet 17 kol, 2007 10:30 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: Malo san smrsa znas kak je zatvorska hrana ..ak neznas znat ces ! hehe... sijes paniku okolo  sto je sljedece... ako te se bana ponovno teroristi pobjedjuju Deanna... njam
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 17 kol, 2007 11:58 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Chaky nije tvoj izbor loš. Nimalo loš. Pozdrav...
|
| sub 18 kol, 2007 11:16 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
evo da i ja kazem s kim bi voljela zaglavit u ljifu.. Jolene Blalock i Dr. Bashir.. 
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| uto 28 kol, 2007 10:31 am |
|
 |
|
Trill symbiont
|
bunnyema je napisao/la: evo da i ja kazem s kim bi voljela zaglavit u ljifu.. Jolene Blalock i Dr. Bashir..  ?? Jel bi ti njoh voljela gledati kako "ubijaju" vrijeme, da li bi im se pridružila ili bi jolene gledala kako "ubijaš" vrijeme sa Baširom ili bi on gledao vas dvije??? 
|
| uto 28 kol, 2007 11:06 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
"..hehe... sijes paniku okolo sto je sljedece... ako te se bana ponovno teroristi pobjedjuju " @chaky moj... sve su to "cari" interneta i ... manje /vise ..... Paniku --jel se netko prepa !?  .... nevirujen puk misli da je sve to tako moralo bit...i da prema njima necete isto postupit... A vjerovanja imaju svojih propusta ...sto ces... ! Hm..sad nebi isa tako daleko ..teroristi ....!?  ...vise pase rijec nekorektni...sta ti mislis ? A sad on topic.... @Ezri bit ce da je u igri ono trece ...! Jadan Bashir .... na gledanju...... @kunic izgleda da se nas kolega @chaky "pali" na grcki tip zenske...! Morat cete pripazit na njega ak je kakva Grkinja u blizini....!! Pozdrav Sanjao sam nocas da te nema......

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 28 kol, 2007 12:20 pm |
|
 |
|
Admiral
|
GRKINJE OPREZ! 
|
| uto 28 kol, 2007 12:23 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
sad.. mislila sam sa svakim zasebno.. nisam ja za grupnjake..
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| uto 28 kol, 2007 1:19 pm |
|
 |
|