| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
prve tri slike su nabrzaka, nisam u njih ulozila ni energije ni volje, ma nista.. ali zato Before 1,2 i After 1,2 su radene sa puno truda i ljubavi..
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| sri 28 ožu, 2007 2:55 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
a vidis, meni je i ona deuga slika dosta dobra. malo je u proporcijama cudna mozda, ali ljepo mi izgleda.
ali "before & after serija" je svakako bolja. mozemo li uskoro ocekivati jos takvih slikica?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 28 ožu, 2007 8:24 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
kad stignem.. da.. inace se spremam za maturu i polazem autoskolu pa sam pretrpana.. kad nadem vremena cu nacrtati nesto.. imate kakvih zelja?? ovo su bile vulkanke.. (iz nekih cudnih razloga  >T'pol<  mi se jako svidaju vulkanci  )
|
| sri 28 ožu, 2007 8:33 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
bunnyema je napisao/la: imate kakvih zelja?? ovo su bile vulkanke.. (iz nekih cudnih razloga  >T'pol<  mi se jako svidaju vulkanci  )
je, je, dobre su vulkanke
nebi imao nista protiv jos par vulkanki
zapravo, cekaj, jel' bi mogla rađe jednu andorijanku nacrtati?
onako plavu i sa antenama...
|
| sri 28 ožu, 2007 8:36 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
mene je uvijek zanimalo da li bi klingonci i anime isli zajedno
ili borg i anime
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 28 ožu, 2007 9:16 pm |
|
 |
|
Captain
|
andorijanku  sam vec nacrtala danas u skoli.. samo je treba jos malcice srediti, a klingoci i borg  naravno da idu s animama.. iako, klingonci su nabijeni.. probati cu.. znam crtati cure, kada decke idem crtat onda ispadne jako pervezno, pa decke crtam samo za sebe.. (malena kama-sutra koju vec duze vrijeme izradujem u dva primjerka, za mene i za frendicu..  )
|
| sri 28 ožu, 2007 9:20 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
onda moze klingonku i borga
da nam forum ostane s oznakom PG 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 28 ožu, 2007 9:36 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Kad smo vec tu i neku Orionku 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sri 28 ožu, 2007 9:37 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
btw. zasto si ne nacrtas nekog st anime lika za avatar i neku sliku za sig... imala bi jedinstveni avatar i sig

|
| sri 28 ožu, 2007 9:39 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
bunnyema je napisao/la: andorijanku  sam vec nacrtala danas u skoli..
e, super.
onda uskoro ocekujem slikicu na netu
btw, Chaky, dobra ti je ideja (imo, naravno)
|
| sri 28 ožu, 2007 9:49 pm |
|
 |
|
Captain
|
ispricavam se na tome sto se dugo cekali.. evo, upravo sam odlucila da bi bilo vrijeme da stvaim tu zgodnu andorijanku ( to je ona plava vrsta sa antenicama??) i klingonku, a naravno nisam zaboravila ni Borg queen po mojem ukusu..  ) tako da danas saljem nove crteze ( ja ih neznam stavljat na net) pa ce jako jao brzo biti na netu! Pozz
Hvala na vasem strpljenju! Puuuno hvala na vasem strpljenju!
|
| čet 05 tra, 2007 10:39 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"..ja ih neznam stavljat .."
Ima onih koji znaju....mozda ti pomognu... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 05 tra, 2007 11:30 am |
|
 |
|
Captain
|
shadowmaster mi pomaze..  ) ja slike mogu stavit samo na svoj blog.. ali tko uopce cita moj blog.. tako da sve saljem shadowmaster-u..  )
|
| čet 05 tra, 2007 11:52 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Samo salji! Jel ce ta adnorijanka izgledat onak plavo kao iz spota Daft Punk-a? Inace sve slike koje ti stavim u galeriju mozes navoditi u svom blogu samo iskopiras link od slike i to je to...
| čet 05 tra, 2007 12:20 pm |
|
 |
|
Captain
|
evo.. slike poslane.. klingonka, borg queen na moj nacin. ( ne volim celave cure) i dvije andorijanke..
a sada idem dalje crtati .. kad me krenulo!
e.. orionku.. za to neznam kako izgleda.. sram me..
|
| čet 05 tra, 2007 1:13 pm |
|
 |
|