|
Sada je: čet 06 kol, 2026 9:46 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Cure fanovi Star Treka, ima li vas?
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Cure fanovi Star Treka, ima li vas?
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 22 kol, 2012 5:51 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Balašević i Čorba su dva svita ..čorba je samopriznati četnik dok balašević je samo dobar glazbenik ..možda malo jugonostalgičan ali nije nikakav šovinist i pošten je ..ima i dobre pisme , s druge strane čorba je šovinist koji ima glazbenog talenta ..kojeg nikad neću slušat ..ali taj isti čorba je dugo bija prijatelj s genijalnim arsenom dedićem koji je po nacionalnosti srbin ali je jedan od najvažnijih osoba kad je glazbena kultura u hrvatskoj u pitanju ..kad je bija rat piva je "moja domovina" zajedno s ostalim hrvatskim glazbenicima čak ima i prste u tom ..a napisa je bezbroj dalmatinskih klasika i domoljubnih pisama ..sušta suprotnost pomalo amoralnom čorbi ..no ako je arsen vidia nešto u njemu onda ipak malo vridi ..samo jbg nije baš moralna osoba ( kaže da ne mrzi druge a podržava četnički program kome je u planu i programu mrzit druge):/
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 22 kol, 2012 5:58 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
nuq qaSta' naDev 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 22 kol, 2012 6:00 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 18 kol, 2012 5:25 pm Postovi: 90 Lokacija: Krapina/Zagreb, Hrvatska Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: komplicirano Koje si vrste?: Klingonac
|
Mimi Sky je napisao/la: nuq qaSta' naDev  Dobre su ti riječi al loš predak...i dogodilo se da su neki počeli vrijeđati bez provokacija. captain je napisao/la: Balašević i Čorba su dva svita ..čorba je samopriznati četnik dok balašević je samo dobar glazbenik ..možda malo jugonostalgičan ali nije nikakav šovinist i pošten je ..ima i dobre pisme , s druge strane čorba je šovinist koji ima glazbenog talenta ..kojeg nikad neću slušat ..ali taj isti čorba je dugo bija prijatelj s genijalnim arsenom dedićem koji je po nacionalnosti srbin ali je jedan od najvažnijih osoba kad je glazbena kultura u hrvatskoj u pitanju ..kad je bija rat piva je "moja domovina" zajedno s ostalim hrvatskim glazbenicima čak ima i prste u tom ..a napisa je bezbroj dalmatinskih klasika i domoljubnih pisama ..sušta suprotnost pomalo amoralnom čorbi ..no ako je arsen vidia nešto u njemu onda ipak malo vridi ..samo jbg nije baš moralna osoba ( kaže da ne mrzi druge a podržava četnički program kome je u planu i programu mrzit druge):/ nisam ja njih stavljal u isti koš, samo sam rekel da mi nijedni nisu dobri ali da ne vrijeđam...
_________________ http://botf2.star-trek-games.com/viewtopic.php?f=13&t=1356
Bitka je smisao života, uvijek ima bitaka za borbu, bitno je samo boriti se časno...samo tako možemo pobijediti kao ono što jesmo, čim izdamo sami sebe bolje da ni ne pobijedimo jer dokazujemo da smo gori od onih koje preziremo.
|
| sri 22 kol, 2012 6:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Mimi Sky je napisao/la: nuq qaSta' naDev  Ne umem da razumem nego što su ovi počeli sa srbi, hrvati, četnici, ustaše kaj vam je...kakve to ima veze s "Cure fanovi Star Treka, ima li vas?" 
|
| sri 22 kol, 2012 6:08 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
vjeko1701 je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: nuq qaSta' naDev  Dobre su ti riječi al loš predak... ghojmoH jIH pIn  I sve lijepo molim da se uhvatimo Trekizma, ostavimo vrijeđanja i ostanemo pri temi. Mogle bi, po prvi put u godinu dana, sljeditu opomene. Just sayin'... 
|
| sri 22 kol, 2012 6:12 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Tribalo bi počistit ovu temu od offtopica ..ukratko možda čak i sve dalje od prvog posta jer je pola svega nevezano za temu ..i nije baš da nisan sukrivac ..lako se navučen na diskusiju 
|
| sri 22 kol, 2012 6:13 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 18 kol, 2012 5:25 pm Postovi: 90 Lokacija: Krapina/Zagreb, Hrvatska Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: komplicirano Koje si vrste?: Klingonac
|
Mimi Sky je napisao/la: vjeko1701 je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: nuq qaSta' naDev  Dobre su ti riječi al loš predak... ghojmoH jIH pIn  I sve lijepo molim da se uhvatimo Trekizma, ostavimo vrijeđanja i ostanemo pri temi. Mogle bi, po prvi put u godinu dana, sljeditu opomene. Just sayin'...  Pa kolko sam skužil njihov poredak riječi je jednak ko i Yoda iz star warsa... nuq qaSta' naDev, znači nije what happened here nego nuq naDev qaSta' nego je what here happened Al nisam "master"
Bitka je smisao života, uvijek ima bitaka za borbu, bitno je samo boriti se časno...samo tako možemo pobijediti kao ono što jesmo, čim izdamo sami sebe bolje da ni ne pobijedimo jer dokazujemo da smo gori od onih koje preziremo.
|
| sri 22 kol, 2012 6:15 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Kapo, mislim da ni ja ni Cvicek ni Oz ni Sov ni Pahuljica nemamo volje za to.  vjeko1701 je napisao/la: Pa kolko sam skužil njihov poredak riječi je jednak ko i Yoda iz star warsa...
nuq qaSta' naDev, znači nije what happened here nego
nuq naDev qaSta' nego je what here happened Thank you, master. 
|
| sri 22 kol, 2012 6:17 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Qapla' Moran jednom klingonski naucit 
|
| sri 22 kol, 2012 6:18 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Mimi Sky je napisao/la: Kapo, mislim da ni ja ni Cvicek ni Oz ni Sov ni Pahuljica nemamo volje za to.  vjeko1701 je napisao/la: Pa kolko sam skužil njihov poredak riječi je jednak ko i Yoda iz star warsa...
nuq qaSta' naDev, znači nije what happened here nego
nuq naDev qaSta' nego je what here happened Thank you, master.  You are welcome my young apprentice. But always remember - With great power comes great responsibility captain je napisao/la: Qapla' Moran jednom klingonski naucit  Nije da ja znam...znam svega par riječi a ove gramatičke fore sam zapamtil s nekog bonus diska od star trek III
|
| sri 22 kol, 2012 6:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mimi Sky je napisao/la: ....mislim da ni ja ni Cvicek ni Oz ni Sov ni Pahuljica nemamo volje za to.  kolko vas je podmirio članarine udruzi, onak samo informativno 
|
| sri 22 kol, 2012 6:23 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
captain je napisao/la: Tribalo bi počistit ovu temu od offtopica ..ukratko možda čak i sve dalje od prvog posta jer je pola svega nevezano za temu ..i nije baš da nisan sukrivac ..lako se navučen na diskusiju  Nema smisla i vise ne bi bilo pametno. Treba ostat tu di je ili sve postove selit u nontopic pricaonu.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 22 kol, 2012 6:26 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Ja sam u udruzi bila samo 3 mjeseca prije 3 godine preko interneta. Više nikako. Ovdje volontiram.  (but I'm not the only one) Mir'Na Riker je napisao/la: captain je napisao/la: Tribalo bi počistit ovu temu od offtopica ..ukratko možda čak i sve dalje od prvog posta jer je pola svega nevezano za temu ..i nije baš da nisan sukrivac ..lako se navučen na diskusiju  Nema smisla i vise ne bi bilo pametno. Treba ostat tu di je ili sve postove selit u nontopic pricaonu. My kind of girl.
|
| sri 22 kol, 2012 6:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mimi Sky je napisao/la: Ja sam u udruzi bila samo 3 mjeseca prije 3 godine preko interneta. Više nikako. Ovdje volontiram. A znam, no sad je neka akcija ajd šalim se za vas koji niste blizu, nema baš smisla 
|
| sri 22 kol, 2012 6:30 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|