| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Rat Entovaca i TNG-ovaca
nermin_st je napisao/la: Imam pitanje za ENT-ovce. Zašto ENT u prve dvije sezone ne nosi naziv "Star Trek" kao TNG, DS9 i VOY? Ma htjeli su ali su zaboravili staviti.... čisto im je promaklo, sitna greška... ionako je očito da je Ent Trek... Poslije su skužili da su zaboravili, ali bilo je prekasno jer su emitirane prve 2 sezone, pa im nije imalo smisla dodavat naknadno i gubiti vrijeme s tim... pa su samo dodali za iduće 2 sezone. 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 11 vel, 2009 10:36 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
nermin_st je napisao/la: Imam pitanje za ENT-ovce. Zašto ENT u prve dvije sezone ne nosi naziv "Star Trek" kao TNG, DS9 i VOY? Ja na to pitanje odgovaram ovako. U prve dvije sezone imamo svemirski brod sa posadom koji kreće na svemirska putovanja, hoću reći da radnja nije toliko striktno vezana za Star Trek i buduću Federaciju nego je vezana za Zemaljski brod i zemaljsku posadu + T'pol. U zadnje dvije sezone radnja polako počinje utjecati na buduće događaje iz TOS-a, TNG-a i ostalih serijala. Dokaz, zar trebate dokaz? Pa razjašnjena su Klingonska čela, donekle uvod u Romulanske ratove i za kraj stvaranje same federacije.
| sri 11 vel, 2009 10:39 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
T'Grel je napisao/la: Pa jednostavno zato što zatire TOS i ruši sve što je TOS postigao. Ne može nešto bit kanon što je suprotno kanonu. "Trek mora uvijek ići naprijed" - jel ti je poznata ovaj sentencija? Znaš li tko ju je izrekao? E, pa onda... zar je Trek možda išao s ENT-om naprijed? Ne bi se složio, nego unatrag unazadivši Trek i zato ga se ne može nazivati Trekom. Nekakav tamo biggleboy i podmornica da su dio Treka... Nikad!
Još mi nakon 3 godine koliko sam u Udruzi nije jasna jedna stvar: Zašto ENT-ovcima nije bitan kanon, a toliko silno govore da je ENT Trek. Pa, gospodo, ako vam kanon nije bitan, što onda navaljujtete da je ENT Trek? Predstavnik ENT-ovaca na ovom forumu i vječiti zagovaratelj ENT-a Bobo je sam toliko puno puta rekao da mu je kanon ne bitan i da voli uživati u seriji. Ok, ako je ne bitan, zašto onda ste toliko za to da ENT bude Trek? Ajde molim te ne blebeći, šta je pobogu TOS postigao?To što smo gledali super heroja Kirka i ostale pijance.ma ajde molim te daj Znači trek mora uvijek ici naprijed?a sta ces reci onda u vezi novoga filma?on totalno rusi kanon ENT unazadio trek...nebi se složio s time a mislim da se nece i vecina na ovom forumu(osim ovog Soveregna  ) jer je ENT dao priliku ljudima da vide kako je sve to bilo prije osnivanja Federacije a da je bilo malo srece mogli smo i vidjet romulanske ratove, samo.... Meni je jako bitan kanon i ne volim kada se proturječi kanonu, ali po meni ni u kojem trenutku ne ruši kanon..to što je radnja smještena 100 godina prije TOS-a uopce nema veze

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sri 11 vel, 2009 10:42 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Mr.bobo je napisao/la: ...pozz Nermine... fališ nam...
...ok, za prve dvije sezone nisu moslili da je bino naglašavati da je to ST... već da će fanovi skužiti o čem se radi... no očito nisu prepoznali Vulkance, Andoijance, i ostalu terminologiju treka, pa su se počeli nešto buniti... onda su ovi vidjeli da je ipak bolje zadovoljiti fanove, pa su dodali star trek u naslovu serijala...  Pozz Bobo. Pa nastojim da budem češće. Hehe. Dobar odgovor.  Cvicek je napisao/la: Ma htjeli su ali su zaboravili staviti.... čisto im je promaklo, sitna greška... ionako je očito da je Ent Trek... Poslije su skužili da su zaboravili, ali bilo je prekasno jer su emitirane prve 2 sezone, pa im nije imalo smisla dodavat naknadno i gubiti vrijeme s tim... pa su samo dodali za iduće 2 sezone.  Haha. Ovo je dobro. BrickTop je napisao/la: Ja na to pitanje odgovaram ovako. U prve dvije sezone imamo svemirski brod sa posadom koji kreće na svemirska putovanja, hoću reći da radnja nije toliko striktno vezana za Star Trek i buduću Federaciju nego je vezana za Zemaljski brod i zemaljsku posadu + T'pol. U zadnje dvije sezone radnja polako počinje utjecati na buduće događaje iz TOS-a, TNG-a i ostalih serijala. Dokaz, zar trebate dokaz? Pa razjašnjena su Klingonska čela, donekle uvod u Romulanske ratove i za kraj stvaranje same federacije. Ok. Ali opet taj brod nosi ime Enterprise. Jer gotovo sve je identično sa ostalim serijalima. Posada i ostalo.
| sri 11 vel, 2009 10:48 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Cvicek je napisao/la: nermin_st je napisao/la: Imam pitanje za ENT-ovce. Zašto ENT u prve dvije sezone ne nosi naziv "Star Trek" kao TNG, DS9 i VOY? Ma htjeli su ali su zaboravili staviti.... čisto im je promaklo, sitna greška... ionako je očito da je Ent Trek... Poslije su skužili da su zaboravili, ali bilo je prekasno jer su emitirane prve 2 sezone, pa im nije imalo smisla dodavat naknadno i gubiti vrijeme s tim... pa su samo dodali za iduće 2 sezone.  Da točno Kada su radili uvodnu špicu bili su jako poneseni sa mnogim enterprisima sto se vide na spici pa su zaboravili stavit STAR TREK ispred...onda kada su to skontali vec su 2 sezone bile pripremljene za prikazivanje tak da...

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sri 11 vel, 2009 10:50 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mr.bobo je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Mene ne treba prosvijećivati, hvala. ...ne bi se složio, jer nisi pogledao Ent  Dovoljno sam ga pogledao. Hvala, ne bi dalje dok ne smognem snage. Mr.bobo je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Kako samo producentima i inoj toj ekipi nije palo napamet da samim time što idu snimat seriju prije TOS-a, da tu nešto ne štima. ...nisu se baš iskazali u najboljem svjetlu... ali su barem pokazali svoju viziju događaja...
A vidim kak su se iskazali... svaka im dala... Mr.bobo je napisao/la: T'Grel je napisao/la: "Trek mora uvijek ići naprijed" - ...eto , već te dva primjera demantiraju... ...da je tako onda se ni u epizodama ne bi trebali vračati u prošlost , jel? ...a to redovito čine u svim serijalima... tako da je navedena rečenica pogled kroz staklo...  Nema to veze što u epizodama skaču u prošlost. To nije isto. Mr.bobo je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Još mi nakon 3 godine koliko sam u Udruzi ...pa , trebaš ti još staža nakupiti... ...još si zelen... Nemoj moje riječi vadit iz konteksta. Mr.bobo je napisao/la: [ T'Grel je napisao/la: Zašto ENT-ovcima nije bitan kanon, a toliko silno govore da je ENT Trek. ...kakve to veze ima s kanonom...? ..činjenica stoji da je Ent trek... i to još uvijek nisi pobio...  Pa kako nije bitno? Valjda je neka serija Trek ako se drži kanona. Mr.bobo je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Pa, gospodo, ako vam kanon nije bitan, što onda navaljujtete da je ENT Trek? ...pa ti iznosiš krive činjenice da nije trek... pe te stalno moramo ispravljati...
Ovo stvarno ne bi htio komentirat... Mr.bobo je napisao/la: ...hvala, hvala na predivnom predstavljanju... ...jel se ti to meni udvaraš? Brinem se... kakva su to pitanja? Mr.bobo je napisao/la: ...kanon nije bitan da li je neka serija ili film trek... ako je ST tematike onda je trek...bila ona iz budučnosti ili prošlosti... i što tu više reći... Kako nije bitan? Pa jesam već rekao da ako je neka serija Trek onda mora poštivati kanon. Pa sam Kanon je Trek. Mr.bobo je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Svaka ti čast T'Grel  Definitvno se slažem sa svim što si rekao. ...e ovo ti je barem 10-ti post slažem se u ovoj temi... ...ili napiši konkretne činjenice ili ti brišem sljedeći takav post... Šta djetetu prijetiš, nije te sram? Mr.bobo je napisao/la: ...ok, za prve dvije sezone nisu moslili da je bino naglašavati da je to ST... već da će fanovi skužiti o čem se radi... no očito nisu prepoznali Vulkance, Andoijance, i ostalu terminologiju treka, pa su se počeli nešto buniti... onda su ovi vidjeli da je ipak bolje zadovoljiti fanove, pa su dodali star trek u naslovu serijala...  Nije potrebno naglašavat...  Kako nije, pa mora se znat o čemu se radi. I jako su nas zadovoljili... 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 11 vel, 2009 10:51 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Tu baš na ovoj slici i ne vidim Enterprise NX 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 11 vel, 2009 10:52 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Sovereign je napisao/la: Tu baš na ovoj slici i ne vidim Enterprise NX  Na ovoj slici se ništa ne vidi, a kamo li moćni NX01 
| sri 11 vel, 2009 10:53 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
BrickTop je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Tu baš na ovoj slici i ne vidim Enterprise NX  Na ovoj slici se ništa ne vidi, a kamo li moćni NX01  Vidi se jako dobro, ak si ju prebaciš.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sri 11 vel, 2009 10:57 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
299x320 pixela Pa naši avatari su skoro veći
| sri 11 vel, 2009 10:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Na toj slici za svaki drugi brod može[ reći da je Enterprise NX ... ionako se ne vidi šta je. A i da se vidi - neki crtež i nije neki argument 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 11 vel, 2009 11:00 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
|
Kako nije bitan? Pa jesam već rekao da ako je neka serija Trek onda mora poštivati kanon. Pa sam Kanon je Trek. ENT ne poštuje kanon?? Pa po čemu p.... m.....i ne postuje kanon...po tvojoj umisljenoj glavi? to sto je snimano 100 godina prije tosa uopce nema veze..kanon je ono sto je videno u seriji a ent se drzi toga ENT poštuje kanon bolje nego sam TOS
samo dokazujes kakva si b..... i mislis da si najpametniji a nisi ni gledo ENT

|
| sri 11 vel, 2009 11:01 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Sovereign je napisao/la: Tu baš na ovoj slici i ne vidim Enterprise NX  U orginalnoj veličini ta slika ima 1732x1856 piksela, ali pošto tak velike slike ne mogu na forum, onda jbg.

|
| sri 11 vel, 2009 11:05 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sri 11 vel, 2009 11:06 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Sovereign je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Tu baš na ovoj slici i ne vidim Enterprise NX  U orginalnoj veličini ta slika ima 1732x1856 piksela, ali pošto tak velike slike ne mogu na forum, onda jbg. Pa može se stavit link za veliku sliku, naući. A sad da ne spamamo previše, vi nenentovci imate jako slabe argumente i to svakim novim postom sve više pokazujete. Sory bobo, ali moram, ovo nije T'grel stavio. 
| sri 11 vel, 2009 11:07 pm |
|
 |
|