|
Sada je: pon 27 srp, 2026 3:02 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
 Re: Vijesti
Nice one... 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sub 28 stu, 2009 2:19 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|

|
| pet 26 vel, 2010 2:47 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
R.I.P.
baš mi je žao waltera...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pet 26 vel, 2010 9:48 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
a joj kako mi ga je žao.. ta frakking depresija
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 27 vel, 2010 8:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 09 ožu, 2010 10:13 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
aa nice ... sviđa mi se baš je 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sri 10 ožu, 2010 8:49 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
|
| uto 27 tra, 2010 6:42 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Pa zašto ne? Njegova pojava bila bi impesivna i otvorila još više pozicija za Kanadu....
|
| uto 25 svi, 2010 3:20 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
|
| sub 29 svi, 2010 7:47 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
genijalan tekst... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 29 svi, 2010 8:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 03 lip, 2010 4:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Captains Sighting: William Shatner and Scott Bakula Spotted At Lunch Meeting Today June 23, 2010 by Anthony Pascale , Filed under: Celebrity, ENT, Shatner , trackback Today’s photo of the day is sent in by a reader and fan who spotted two of Star Trek’s captains today in the San Fernando Valley. Star Trek’s original Kirk William Shatner was meeting with Star Trek Enterprise’s Scott Bakula, and we have the photo below. Captain’s Summit  This photo of William Shatner and Scott Bakula having a meeting at a restaurant in the Valley today was taken by a fan (who wants to remain anonymous) with his phone camera. Although Scott is hard to see in the photo, TrekMovie has confirmed he was there meeting with Bill. Was this just a friendly lunch, or was it for business? If so, what could it be about? Perhaps Bill wants Scott to be on his Bio talk show Raw Nerve? Or maybe this is related to Bill’s recently announced "The Captains" documentary. ...zanimljivo... nadasve zanimljivo...
| čet 24 lip, 2010 3:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Mr.bobo je napisao/la: was taken by a fan (who wants to remain anonymous)
...zanimljivo... nadasve zanimljivo... da ovo gore mi je još čudnije 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 24 lip, 2010 5:20 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ajme, bilo bi zakon kad bi Bakula došo Shatneru u "Raw nerve"! 
|
| čet 24 lip, 2010 5:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 02 srp, 2010 8:04 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|