| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: ST asocijacije
Je li to stvar?
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 17 vel, 2008 4:14 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...jel se to može držati u rukama?
| pon 18 vel, 2008 2:28 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Nema Veze sa Alkoholom Ne pojavljuje se tijekom cijelog serijala Nije živo biće Nije ni u tekućem ni u krutom stanju Nije bajoranska proročanska kugla Nije u plinovitom stanju Nije Defaint Nije virus kojim je S31 zarazio Foundere Nije stvar
Pojavljuje se poslije 4.sezone Ima veze sa ratom Pojavljuje se poslije 6.sezone Radi se o Sectionu 31 Ima veze sa Bashirom Na neki način se može držati u rukama
| pon 18 vel, 2008 8:39 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Ima li veze s Romulancima?
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 18 vel, 2008 1:04 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Nema Veze sa Alkoholom Ne pojavljuje se tijekom cijelog serijala Nije živo biće Nije ni u tekućem ni u krutom stanju Nije bajoranska proročanska kugla Nije u plinovitom stanju Nije Defaint Nije virus kojim je S31 zarazio Foundere Nije stvar Nema veze sa Romulancima
Pojavljuje se poslije 4.sezone Ima veze sa ratom Pojavljuje se poslije 6.sezone Radi se o Sectionu 31 Ima veze sa Bashirom Na neki način se može držati u rukama
| pon 18 vel, 2008 1:27 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
da li je sloanov um?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 18 vel, 2008 1:28 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Nema Veze sa Alkoholom Ne pojavljuje se tijekom cijelog serijala Nije živo biće Nije ni u tekućem ni u krutom stanju Nije bajoranska proročanska kugla Nije u plinovitom stanju Nije Defaint Nije virus kojim je S31 zarazio Foundere Nije stvar Nema veze sa Romulancima Nije Sloanov um
Pojavljuje se poslije 4.sezone Ima veze sa ratom Pojavljuje se poslije 6.sezone Radi se o Sectionu 31 Ima veze sa Bashirom Na neki način se može držati u rukama Ima veze sa Sloanovim umom
| pon 18 vel, 2008 1:30 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Je li to lijek za founderski virus?
|
| pon 18 vel, 2008 1:34 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
TerNek je napisao/la: Je li to lijek za founderski virus? Nije
| pon 18 vel, 2008 1:35 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...da li se spominje u 7 sezoni?
(moramo doučiti o kojoj se epizodi radi)
| uto 19 vel, 2008 11:04 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Mr.bobo je napisao/la: ...da li se spominje u 7 sezoni?
(moramo doučiti o kojoj se epizodi radi) That's easy. Je li u pitanju nešto iz epizode "Extreme measures"? (Section 31, Bashir, Sloanov um)
|
| sri 20 vel, 2008 1:29 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Jesu li to mozda datapadd-ovi (sjecanja) iz Sloanova uma (ne um u potpunosti, vec oni podatci koje je Bashir drzao)?
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sri 20 vel, 2008 4:31 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Nema Veze sa Alkoholom Ne pojavljuje se tijekom cijelog serijala Nije živo biće Nije ni u tekućem ni u krutom stanju Nije bajoranska proročanska kugla Nije u plinovitom stanju Nije Defaint Nije virus kojim je S31 zarazio Foundere Nije stvar Nema veze sa Romulancima Nije Sloanov um
Pojavljuje se poslije 4.sezone Ima veze sa ratom Pojavljuje se poslije 6.sezone Radi se o Sectionu 31 Ima veze sa Bashirom Na neki način se može držati u rukama Ima veze sa Sloanovim umom Spominje su u 7. sezoni U pitanju je epizoda "Extreme measures" Radi se o (Section 31, Bashir, Sloanov um) Je jedan od Dlanvnika
| čet 21 vel, 2008 4:53 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Da nije mozda dlanovnik sa lijekom za Founderski virus?
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| čet 21 vel, 2008 5:44 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Gul Remal je napisao/la: Da nije mozda dlanovnik sa lijekom za Founderski virus? Nije, Try Another 
| pet 22 vel, 2008 1:04 am |
|
 |
|