| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Koje star trek ime moze proc u stvarnom svijetu ?
Moji favoriti :
Ezri Kira Geordi
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 06 lip, 2009 1:49 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Koje star trek ime moze proc u stvarnom svijetu ?
Pa i Kira i Geordi su stvarna (ne čak ni tako rijetka imena), dok je Ezri (pazi sad) rijetko Hebrejsko muško ime (Isto kao i Aeryn, o tome se raspravlja na SFC forumu)
|
| sub 06 lip, 2009 2:28 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Znam da je jedan par dao klincu ime James Tiberius Kirk i sad se mali zove James Tiberius Kirk... [prezime]. Mislim da se radilo o Englezima ili Amerima.
| sub 06 lip, 2009 9:02 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Hmmm... Jonathan Benjamin Jean-Luc Kathryn James Mislim da bi to moglo proć, da 
|
| sub 06 lip, 2009 10:31 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Elim mi se čini ok ime, možda i Worf, Spock...dalje se trenutno nemogu sjetit
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 06 lip, 2009 12:08 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_Oz je napisao/la: Pa i Kira i Geordi su stvarna (ne čak ni tako rijetka imena), dok je Ezri (pazi sad) rijetko Hebrejsko muško ime (Isto kao i Aeryn, o tome se raspravlja na SFC forumu) Znam da kira i geordi tu i tamo se koriste ali ovo za ezri prvi put cujem 
|
| sub 06 lip, 2009 1:12 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Da ta imena su sasvim ok ako želiš da svaki dan u školi dobivaš batine i da budeš sprdačina.... 
| sub 06 lip, 2009 2:45 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Miki je napisao/la: Hmmm... Jonathan Benjamin Jean-Luc Kathryn James Mislim da bi to moglo proć, da  Pa recimo sva ljudska imena iz Star Treka opčenito... Što se tiče Klingonskih, Vulkanskih, Kardasijanskih (alienskih imena opčenito) no u večini slučajeva ne može proći kao normalno ime....
| sub 06 lip, 2009 2:48 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Jadzia je kako tako prolazno ime 
|
| sub 06 lip, 2009 2:52 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
captain je napisao/la: Jadzia je kako tako prolazno ime  Pa Jadzia je više "ljudsko" ime nego Trillovsko. Isto recimo Deana Troi... kakvo je to betazoidno ime? Čisto ljudsko Zemaljsko ime....
| sub 06 lip, 2009 2:56 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Rom, Nog, Pel, Brunt, Ishka... mislim da bi ta ferengijska imena mogla proći. Quark već ne.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sub 06 lip, 2009 3:33 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Goran'Agar. Bez 'Agar. To bi isto moglo proći. Hahaha, zamisli da se netko zove Goran. Ko Đemhadar 
|
| sub 06 lip, 2009 5:07 pm |
|
 |
|
Make it so
|
|
| sub 06 lip, 2009 5:08 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Charles prolazi... u VB i USA...
Jonathan, James... također...
...a šta ja znam... Naomi mi je super ime... ...susjeda se jedna zove ili je zovu od milja Anika... 
...ma ja ne volim uobičajena imena... ...treba dati ime neko koje nitko nema... ili koje se baš ne susreće često...
| ned 07 lip, 2009 2:22 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Suikotreki je napisao/la: Da ta imena su sasvim ok ako želiš da svaki dan u školi dobivaš batine i da budeš sprdačina....  sumnjam da bi baš netko zbog imena mogao dobit batine. To bi bilo prije zbog prezimena, jer ono određuje kojem narodu pripadaš tj. da li si Hrvat, Bosanac, Slovenac...
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 07 lip, 2009 9:35 am |
|
 |
|