|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: pon 27 srp, 2026 10:32 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
 Fazori
Mr. bobo je napisao/la: Pitanje za diskusiju: Koliko levela ima fazor? Fazor ima 10 ili 12 levela. U DS9 - 04x19 - Hard Time, O'Brien uzme potpuno prazan fazor i napuni ga do kraja. Stisnuo je 5 ili 6 puta da se zeleno napuni potpuno i onda isto toliko za crveno. Nisam mogao točno odrediti je li 5 ili 6 jer je prebrzo stiskao.  Nakon što sam par puta pogledao, odlučio bih se za 12.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| čet 24 srp, 2008 2:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: 6x10 - Chain of Command, part I
...u epizodi je Worf rekao da će level 16 biti dosta... ...kad je napravio onu rupu na zidu...
...pa... što kažeš na to?
| pet 25 srp, 2008 12:47 am |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
 Re: 6x10 - Chain of Command, part I
Pročitao sam na memory-alphi da da fazor ima 16 levela. Ali ako imaš tu ds9 epku, pogledaj negdje oko 36e minute i ja nikako nisam uspio izbrojat 16. A O'Brien ga baš od početka počne punit. Valjda zato što prebrzo pritišće.
Ali točna je informacija da ima 16 levela.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pet 25 srp, 2008 1:12 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Fazori
ma nisu ni ti leveli bas najbolje definirani. najbolje mi je kad je u nekim situacijama cool reci da, recimo klingonci nemaju stan seting na svojim dsruptorima. ali onda ces s druge strane mali milijun puta vidjeti kako stanaju ljude okolo.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 28 srp, 2008 5:15 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|