| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
 Re: Najtuznije star trek epizode
Lower Decks
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pet 12 ruj, 2008 3:55 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Istina , kraj je bas sokantan 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 12 ruj, 2008 10:31 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 09 lip, 2006 7:48 pm Postovi: 206 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
the offspring je emotivno nabijena i jako dobro odglumljena ali me najviše i posebno pogodila smrt Date i Trip-a
...e da sad sam ponosni student Fakulteta Strojarstva i Brodogradnje....moram to iznjenit u profilu ...pozz svima
| ned 14 ruj, 2008 9:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
MacGyver je napisao/la: Lower Decks ...da, slažem se... ...kad sam gledao , odma sam je stavio na ''listu'' najtužnijih epizoda... ...tako jednog zanimljivog lika eliminirati... ...nije pošteno...
| pet 19 ruj, 2008 5:04 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
neznam kako se zove epizoda, al uglavnom, Voyager isprobava kvantno-mlazni pogon i zbog pogreški u Kimovim proračunima se skrši na neki ledeni planet, a jedino Kim i Chakotay preživljavaju, te uz Doktorovu pomoć mijenjaju prošlost kako bi spriječili uništenje Voyagera. uglavnom, kad sam prvi put gledao tu epku, toliko me potresla da sam čak pomislio da je to kraj serije...
| čet 25 ruj, 2008 10:45 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Alokin je napisao/la: neznam kako se zove epizoda, al uglavnom, Voyager isprobava kvantno-mlazni pogon i zbog pogreški u Kimovim proračunima se skrši na neki ledeni planet, a jedino Kim i Chakotay preživljavaju, te uz Doktorovu pomoć mijenjaju prošlost kako bi spriječili uništenje Voyagera. uglavnom, kad sam prvi put gledao tu epku, toliko me potresla da sam čak pomislio da je to kraj serije... 5x06 - Timeless
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 26 ruj, 2008 11:44 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
a ni DS9 epizoda, The Visitor mi nije baš pružila neki razlog za smijanje...
| pet 26 ruj, 2008 1:17 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
VOY 6x08 - One Small Step VOY 7x14 - Repentance
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sri 07 sij, 2009 8:40 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Prva natužnija koja mi pada na pamet je ona u prvoj sezoni TNG gdje od onog zla bića pogiba Tasha Yar.
|
| sri 07 sij, 2009 10:49 pm |
|
 |
|