| Autor/ica |
Poruka |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
 Stari likovi, novi glumci...
meni je TOTALNO kretenski to sta ce jedna druga postava glumit TOS... cemu to??? to se nikako ne moze ponovit, ti glumci, te face... zasto se ne maknu malo od dva ista serijala na VOY npr.??? al dobro to sad offtopicarim, sorry 
| sri 19 ruj, 2007 7:23 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
 Re: slikice zgodnih st cura :)
Nova Uhura? Fino, fino.
@ Lucrezia BORGia, slažem se.
| sri 19 ruj, 2007 8:39 pm |
|
 |
|
Captain
|
LOL Otkad tebe brine kanon uopce? 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| sri 19 ruj, 2007 9:38 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Krešo je napisao/la: LOL Otkad tebe brine kanon uopce?  legendarno 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 20 ruj, 2007 2:34 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Neznam dal je bas "lengendarno" ..prije da je napokon shvatija da na USSC sve sto ni "Picard" je van kanona ...tj ..ni dobro ...pa tak i taj "komad."...! Jest mu je malo vise trebalo ali "tiha voda brege valja" .... Pozdrav Jean-Lucova 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 20 ruj, 2007 11:56 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: Krešo je napisao/la: LOL Otkad tebe brine kanon uopce?  legendarno  LOL ...pa, primjetio sam , da se ne slažu po tenu... ...a to što je cura zgodna i sline cure, to je druga stvar... 
| čet 20 ruj, 2007 12:27 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Stari likovi, novi glumci...
@ drugi glumci: neznam u biti sto da mislim o tome. moglo bi ispasti dobro, a mogli bi i totalno zaribati. u biti, prva stvar je kako ce napisati te likove, a iz toga ce onda i proizaci gluma. evo, recimo, jedna stvar koja bi po meni bila fatalna pogreska da "novi" kirk pocne onako shatnerovski cjepati recenice. ali, to se moze pomocu scenarija i dvije tri rijeci uputa glumcu izbjeci. dakle, to bi trebali biti novi glumci i neke na pola novi likovi. (ili mogu snimiti trekasticni BSG, u kojem slucaju nema sretnijeg od mene  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 21 ruj, 2007 11:01 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
NIje mi svejedno što će biti drugi glumci-pogotovo zato što obožavam Spocka i nemrem ga zamisliti da ga glumi bilo tko osim L.Nimoya...ali s druge strane ako želimo da Trek ide naprijed ne trebamo prosuđivati dok ne vidimo
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pet 21 ruj, 2007 11:07 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Iskreno, ja se najviše veselim specijalnim efektima!
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 21 ruj, 2007 5:42 pm |
|
 |
|
Captain
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: zasto se ne maknu malo od dva ista serijala na VOY npr.??? Da ne pokopaju franzizu do kraja 
|
| pet 21 ruj, 2007 6:30 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
Krešo je napisao/la: Lucrezia BORGia je napisao/la: zasto se ne maknu malo od dva ista serijala na VOY npr.??? Da ne pokopaju franzizu do kraja  
| pet 21 ruj, 2007 9:50 pm |
|
 |
|
Captain
|
Sto? Ako cemo ozbiljno, fransizi treba neki smjeliji potez, je li ovo sto rade to, nisam siguran, no nekako vise smatram to pozitivnijim nego negativnim. Kao prvo, pozitivno je sto ocito jos uvijek ima interesa za fransizu kod Paramounta. Abrams je potpisao ogroman visegodisnji ugovor sa Paramountom i prvi projekt koji mu je urucen jest ST. I na tome radi maksimalno, pa su se pojavili problemi sa drugim ugovorom (Warner Brothers, za televiziju), no to je sad sporedno. A Abrams oko sebe ima kvalitetni tim i sto se toga tice, mislim da su sposobni napraviti kvalitetnu stvar. Nemam neke predrasude glede novih glumaca i slicnog. Malo ce biti cudno, no ako bude dobro napravljeno - nemam primjedbi. Da se vratim na Voy - nema smisla raditi film sa tom ekipom. Prvo i prvo, nije previse popularna medju fandomom i to je nesto sto odgovara u najboljem slucaju za nesto tipa TV / Direct-to-DVD film. Plus, Voyager je kao serija prilicno zaokruzen. Baviti se Borgom nakon Endgamea bi bila veca greska od Nemesisa. Tim vise sto nema previse mogucnosti za vise filmova. Ja cak nisam ni protiv ideje o a la BSG rebootu.
All in all, ovaj film mora uspjeti, prvenstveno zbog posljednjih izdanja tipa Nemesis i Enterprise.
|
| pet 21 ruj, 2007 10:05 pm |
|
 |
|