| Autor/ica |
Poruka |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: Jeste li uzeli svoju dozu treka?
_Oz je napisao/la: shirajzl je napisao/la: Nisam dugo gledao Trek...Nikad nisam u potpunosti pogledao ENT i VOY Gdje si stao? Jako je davno bilo tako da stvarno nemam pojma koje sam epizode gledao. Uglavnom od VOY-a sam dosta pogledao, od ENT-a puno manje.
|
| čet 08 ruj, 2011 3:38 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
shirajzl je napisao/la: Jako je davno bilo tako da stvarno nemam pojma koje sam epizode gledao. Uglavnom od VOY-a sam dosta pogledao, od ENT-a puno manje. Meni je osobno četvrta sezone ENT-a bolja od bilo koje sezone VOY-a. Kad budeš imao volje i vremena, daj ENT-u šansu.
|
| čet 08 ruj, 2011 11:16 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Slažem se da je četvrta sezona ENT-a odlična. Treba je pogledati. Ali da je bolja od svih sezona VOY-a... Komentar će slijediti kad je opet pogledam... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 09 ruj, 2011 5:56 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mimi Sky je napisao/la: Slažem se da je četvrta sezona ENT-a odlična. Treba je pogledati. Ali da je bolja od svih sezona VOY-a... Komentar će slijediti kad je opet pogledam... Voyager nema ni jednu "dobru sezonu". Ima puno dobrih pojedinačnih epizoda, ali sezona u cijelosti... NE.
|
| pet 09 ruj, 2011 6:15 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Ah da... sad sam se sjetila u čemu se ne slažem s tobom. 
|
| pet 09 ruj, 2011 6:17 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Širajzl gledaj ENT. I komentiraj tam u anketama. Nemoj ko DS9 progrmit a da ne kažeš ni riječ.
|
| pet 09 ruj, 2011 6:29 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Tko prati DS9 na AXN-u?
|
| pet 09 ruj, 2011 6:57 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
SAMO DVD, NIKAD AXN 
|
| pet 09 ruj, 2011 7:04 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Pa... gledala bih ja na DVD-u, ali imam samo ENT i TNG na DVD-u.
|
| pet 09 ruj, 2011 7:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
_Oz je napisao/la: Voyager nema ni jednu "dobru sezonu". Ima puno dobrih pojedinačnih epizoda, ali sezona u cijelosti... NE. Uh Oz, znaš ga zaista pretjerat. Mislim da se prvi put susrećem sa ovakvom izjavom. Ne znam na osnovu čega temeljiš svoju izjavu u vezi sezona u Voyageru, mislim i najveći mrzitelji Voyagera bi rekli barem jednu sezonu koja im je dobra. Evo recimo prve sezone Voyagera su nekima odlične upravo što u centru pažnje nisu bili kapetanica, sedma ili doktor. mislim možemo imat kritike Oz i ja kao fan voyagera ih imam za neke stvari no da se ide u krajnost, hm po meni pomalo neprimjereno za jednoj trek fana bez obzira koji ti je trek najbolji.
|
| pet 09 ruj, 2011 7:18 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Sviđa mi se tvoj komentar alpha... Izgleda da nisam sama... 
|
| pet 09 ruj, 2011 7:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Mimi Sky je napisao/la: Sviđa mi se tvoj komentar alpha... Izgleda da nisam sama...  Izgleda da ni ja nisam sam 
|
| pet 09 ruj, 2011 8:02 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Miki je napisao/la: Širajzl gledaj ENT. I komentiraj tam u anketama. Nemoj ko DS9 progrmit a da ne kažeš ni riječ. A jbg kad mi je glupo bumpat teme sa svojim komentarom prema kojem nitko neće ni prdnut, a kamoli komentirati.
|
| sub 10 ruj, 2011 12:24 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja se slazem s ozom ..nije bilo sezona koje odskacu ali je bilo dobrih individualnih epizoda 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 10 ruj, 2011 3:31 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
shirajzl je napisao/la: Miki je napisao/la: Širajzl gledaj ENT. I komentiraj tam u anketama. Nemoj ko DS9 progrmit a da ne kažeš ni riječ. A jbg kad mi je glupo bumpat teme sa svojim komentarom prema kojem nitko neće ni prdnut, a kamoli komentirati. Jelda? I još dok te Oz bana jer spemaš.... Ja ću bampat, jer nisam još bacio komentare na dobar dio TNG i DS9 epizoda, poneku VOY epku i sve TOS filmove. Imam još posla na ovom forumu. A kaj se brineš, vidiš kak ja komentiram u TOS, pa nitko neće prdnut prema meni. 
|
| sub 10 ruj, 2011 9:06 am |
|
 |
|