|
Sada je: uto 18 kol, 2026 10:08 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Pritužbe
jel samo meni malo glupo zvuči "Zlouporaba te teme smatrat će se zlouporabom"? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 28 tra, 2010 10:20 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Pa sad kad kažeš - da, nekako glupavo zvuči No da, valjda frenky dok ih je radio nije primjetio, a ni ja i ostali kad smo kasnije provjeravali da li je sve okej (ja osobno sam imao 20ak primjedbi  ) I "ovog" je višak u rečenici, čini mi se. Trebalo bi cijela pravila počistiti, ali nemam sad vremena za to. Sredio sam par najbitnijih...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 28 tra, 2010 10:26 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Eto, ni pravila foruma nemate kak se spada napisana.
Ok, @Cviček, ako se odbija moj zahtjev za opomenom prema korisniku Mr.bobi, isti ću podnijeti Izvršnom odboru Udruge.
EDIT: Ali znam ja dobro, Cviček, zašto ti štitiš Mr.bobu. Dobro ja znam. Već više puta se na moje pritužbe adminsko osoblje foruma oglušuje i samo sluša drugu stranu, a moju stranu neće ni čut. Gdje je tu demokracija, pitam ja vas? Nigdje. Samo se jednoj strani daje opomena, drugoj ništa. Samo se jednoj strani sve vjeruje, drugoj ništa.
A ono u svezi ostavke moderatora Mr.bobe, na prošloj skupštini je bilo prenaglo. Prenaglio sam s time, ali ovo sad nije prenagljeno. Sve je onako kako smatram da treba bit.
Nek IO odluči tko je u pravu, a tko ne. Mr.bobo ili ja.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 28 tra, 2010 10:37 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
T'Grel je napisao/la: Eto, ni pravila foruma nemate kak se spada napisana.
LOL, a tko ih uopće čita? i da, svjesna sam da će ovaj post završit u trashu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 28 tra, 2010 10:39 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Grel je napisao/la: Ali znam ja dobro, Cviček, zašto ti štitiš Mr.bobu. Dobro ja znam. Već više puta se na moje pritužbe adminsko osoblje foruma oglušuje i samo sluša drugu stranu, a moju stranu neće ni čut. Gdje je tu demokracija, pitam ja vas? Ti si XX puta govorio da bobo mora otići s mjesta moderatora, ali nijednom nisi napisao ni jedan jedini konkretan argument gdje je to bobo kršio tvoja prava, pogotovo kao moderator Ent podforuma. Ako već tražiš nečiju smjenu, moraš imati dobre argumente i dokaze zašto to tražiš. Ne mislim izgubiti jednog od 2 najkorisnija moderatora zbog komentara poput ovih: (ne stavljam linkove jer su postovi u trashu) T'Grel je napisao/la: Kad se već povlači pitanje Bobine pristranosti: već odavno sam upozoravao na to da Bobo ne bi trebao/smio moderirati ENT podforum i ikakve teme što se tiče ENT-a jer je subjektivan po tom pitanju. Ovim putem tražim admine da Bobu maknu s moderiranja ENT podforuma. Bilo bi logično da on ne moderira ENT teme jer vidimo što se događa. Jer tko god dirne u njegovu ENT svetinju odmah traži ban, prizavanja ili šta god već. T'Grel je napisao/la: On je odavni puko... a sad to pokazuje. Dajte ga maknite s moderatorskog mjesta ENT podforuma, PLEASE?
Jel moram pisat službenu zamolbu? T'Grel je napisao/la: I dalje tražim da se Bobo makne s tog mjesta s kojeg već može moderirat ENT podforum. Vrlo je subjektivan po tom pitanju. Ako se netko stavi na moderatorsko mjesto gdje može utjecat na odluke i brisat postove koji mu se ne sviđaju... onda to nije ok.
Još jednom tražim da se Bobu makne s mjesta s kojeg može moderirat ENT teme. Ako se to ne učini, tražit ću isto uživo u udruzi. T'Grel je napisao/la: Znači, ti želiš da i dalje Bobo zloupotrebljava svoju moderatorsku funkciju tako da može brisat one postove koji mu nisu po želji?
I dalje tražim da se Bobo makne s mjesta gdje može moderirati ENT teme. Ako se to ne dogodi, tražit ću to na sastanku u udruzi. Ako ni tada ne prođe onda ću to isto tražit na Skupštini. Ako ni tada ne prođe, onda dajem ostavku na sva mjesta u udruzi i ispisujem se iz članstva. T'Grel je napisao/la: Pa dogovaramo se mi ali nema pomaka. Nikakvih rezultata. Ja već 2 godine tražim da se Bobu makne s ENT moderatorskih mjesta ali ništa. T'Grel je napisao/la: Neću navodit te primjere jer tko imalo želi znati o tome, pronaći će takve "zloupotrebe". U više navrata Bobo je brisao postove koji mu se ne sviđaju. I to prvenstveno oni koji se odnose na ne Trek teme, tj. na ENT teme. T'Grel je napisao/la: Vi mislite da se ja zaje*avam. Ali nije tako. Već dugo vremena tražim da se Bobu makne s moderatorskih mjesta s kojih bi mogao utjecati na ENT teme zbog njegove subjektivnosti. Ali ne znam zašto me se neće poslušati. Ako treba, na sastanku ću/na skupštini, čemu već ću sve o Bobi i njegovom gušenju drugačijih mišljenja reći pa ako netko ima protiv neka kaže.
Dosta mi je već tih famoznih izjava da je ENT Trek zato što je to tako, bez argumentiranih izjava. Ako me znanstveno dosljedno i činjenično uvjere ENTovci u to da je ENT Trek - ok, vjerovat ću im. Ali do sada nisu ni jedan post argumetirali. Lako se busat u prsa i govorit da nešta je što zapravno nije. T'Grel je napisao/la: Kad god ja nešto tražim, meni se ne izađe ususret. A kad netko drugi to traži, pa i Boboslav onda se to uvaži. Ma jel, ne može to više tak. Ne znam ko čini Adminsko vijeće ali tražit ću od njih da glasaju o tome da se Bobo makne s onih mjesta s kojih može moderirati ENT podforum i ENT teme. Ako Bobo ostane kao moderator na ENT podforumu, tražit ću da me se izbriše sa foruma jer zašto da ostanem tamo gdje moderiraju ljudi neke teme gdje nisu objektivni. I da se razumije, ja ne tražim da se Bobu makne općenito s moderatorskog mjesta. Ne, naravno ne. Eto, danas ću se tu zaustavit jer danas ipak nije primjereno za teške riječi. T'Grel je napisao/la: Ok, onda neću više na toj ostaci inzistirati ovdje, jer je protivno pravilima. Nego ću onda takvu temu otvorit u svom kutku. Tamo podliježe mojim pravilima. Ili možda negdje na nekom podforumu gdje se to može zatražit.
Neću odustat od traženja Bobine ostavke na moderatorsko mjesto ENT podforuma. T'Grel je napisao/la: Cvicek je napisao/la: A da lijepo sve letitgoamo?  A zašto bi? On će i dalje moderirat ono šta mu je po volji. Ako netko napiše protiv ENT-a, on to odmah briše. Ili barem u velikoj većini slučajeva. T'Grel je napisao/la: Ne moramo. Možemo mi to i neslužbenim putem. Ali u duhu Uskrsa, neću dalje inzistirat na tome. Ali kad prođe Uskrs, ostat ću pri tome. Zašto je toliki problem maknut ga s moderiranja jednog podforuma. Službeno piše da je moderator ENT podforuma _Oz ali vidio sam u temi "Što je moderirano" ili kako već da nije tako. Da i Bobo ENTovske teme moderira. Što ne bi trebao jer nije objektivan zbog svoje zaljubljenosti i opsesije prema Archeru i ENT-u. Dokaz da Bobo može moderirat ENT teme je slijedeći njegov post u temi "Moderirano je": Mr.bobo je napisao/la: Tema: 1x01 - Broken Bow, Part II Akcija: nekoliko postova korisnika bačeno u temu ''Smisao ENT ankete'' Razlog: Oftopičarenje T'Grel je napisao/la: A kakav si ti faktor da bi nešto moderirao? Ja sam voditelj Povijesne sekcije koji je u udruzi ispredavao niz predavanja i pokazao Trek teme i u udruzi i na konovima, udružni zapisničar koji svaku skupštinu savjesno i odgovorno te objektivno napiše zapisnik (nikad s mojim zapisnikom nije bilo problema niti će biti). Dok si ti na obje skupštine bio neozbiljan (kao što si uvijek takav) i nisi sudjelovao u radu iste. Da ne pričam o tome da si uvijek bio suzdržan iako nisi znao o čemu se zapravo radi. T'Grel je napisao/la: U, dirnuo sam u tvoj kredibilitet. Zamisli... ne znaš ni što to znači pa se nemoj razbacivat tim riječnikom. Jesam možda uvrijedio tvoje dostojanstvo, tvoju čast i ugled? Uvaženi prof.dr. ENT-ologije i archerologije Mr.bobo ima svoju težinu na ovom forumu i on je vrlo važan moderatorski faktor ovdje, čak možda i najvažniji jer bez njega moderatori ne bi mogli raditi. itd... Da li je to, ili ono prije za "serbocrotians" dovoljno da se smjeni nekoga tko se već 2 godine aktivno trudi oko napretka foruma?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 28 tra, 2010 11:51 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Korisnica Hrčak ignorira prijavu posta u svom kutku... 
|
| sri 12 svi, 2010 6:19 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Moderator _Oz korisnike prijavljuje javno umjesto da to učini u Qspace ili na PM... 
|
| sri 12 svi, 2010 6:27 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: Moderator _Oz korisnike prijavljuje javno umjesto da to učini u Qspace ili na PM...  Moderator _Oz možda želi da korisnica Hrčak vidi pritužbu i javno iznese obranu... 
|
| sri 12 svi, 2010 6:29 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja sam iznijela svoju obranu. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 12 svi, 2010 7:32 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Bobo često briše poruke iz chata. I prije su se ljudi žalili na to, vidio bi samo kako se žale, no ne i što je bilo izbrisano. Ne znam radi li se o uvredljivom sadržaju ili samo o internoj zajebanciji koja je otišla predaleko, no imam dojam da Bobo briše ono što mu ne odgovara.
Napisao sam u chatu poruku za Raitaru, on to briše jer bi se tovraže mogao uvrijediti. 
|
| uto 25 svi, 2010 12:31 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Miki je napisao/la: Bobo često briše poruke iz chata. I prije su se ljudi žalili na to, vidio bi samo kako se žale, no ne i što je bilo izbrisano. Ne znam radi li se o uvredljivom sadržaju ili samo o internoj zajebanciji koja je otišla predaleko, no imam dojam da Bobo briše ono što mu ne odgovara.
Napisao sam u chatu poruku za Raitaru, on to briše jer bi se tovraže mogao uvrijediti.  Pa pošalji joj poruku na pm...  ... ionako je svaki dan tu... Cvicek je napisao/la: Ti si XX puta govorio da bobo mora otići s mjesta moderatora, ali nijednom nisi napisao ni jedan jedini konkretan argument gdje je to bobo kršio tvoja prava, pogotovo kao moderator Ent podforuma. Ako već tražiš nečiju smjenu, moraš imati dobre argumente i dokaze zašto to tražiš. Ja imam teoriju ili slutnju da bobo podliježe primjeni nedopuštenih sredstava tipo dopingovanja, ili isparavanja različitih gnojiva koje koristi u svom vrtu, stoga smatram da je uopće opasno razglabati o njegovim sposobnostima jer to može dovesti do ozbiljnih ozljeda onog dijela mozga koji je zadužen za smisao za humor u drugih osoba... 
| uto 25 svi, 2010 12:36 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...first... to je CHAT... nije post... ...na chatu je gotovo sve dozvoljeno... ...uvredljiv i nepristojan sadržaj... je ovo...
 ...tek toliko za dokaz... 
...a ako hoćeš pisati poruku za Rai'Taru... šalji joj pm...
| uto 25 svi, 2010 12:41 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
btw, nekakvog konteksta radi, bilo je vremena kad je i u brisanju postova bilo gotovo sve dozvoljeno.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 25 svi, 2010 1:15 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Moja pritužba je vezana za općepoznatu stvar da netko namjerno šteti Ent-u u anketama davajući jedinicu za jedinicom... Dobro da je to napravljeno poneki put, ali ovako je stvarno previše....Nek se tu osobu BANa ili nek argumentira stavove jer se vidi da je to rađeno s clijem ....
|
| uto 25 svi, 2010 3:14 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
@Miki Poruke u chatu su nevažne. To je samo shoutbox. GMovi i admini mogu brisati poruke i za to se nigdje u bazi ne zapisuje tko ih je pobrisao, niti ima pravila kontra toga. Da se bobo baš želi inatiti ne bi bilo nikakvih konkretnih dokaza da je to baš on brisao... A koliko vidim, imao je razloga da pobriše tu poruku radi prostote... makar bi ga sad trebalo spljuskati što je te prostote ponovio u obliku screenshoota  (i nemrem bolivit da se sjetio napraviti screenshoot prije toga!  ) @PrincMatias Po kojem pravilu bi se trebalo banati nekoga tko daje jedinice? Ako je anketa postavljena da se može dati jedinica, onda je se i ima pravo udjeliti. Istina je da je bezobrazno epizodi za epizodom davati jedinice, i za to bi mogli uvesti neka pravila za ankete (javno glasovanje ili post za obrazloženja glasa) nakon što krene sljedeća serija, TOS.
|
| uto 25 svi, 2010 2:33 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|