| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Moderirano je...
Konačno da se natjeram da napišem zapisnike za moderirano zadnja 2-3 tjedna... vražje dosadan posao - iz "RIKER is HOT you are NOT" podjeljen offtopic u offtopic - Iz teme"Pritužbe" podjelio postove u "Ustav i pravila foruma" jer se sakupilo više postova o tome. - iz teme "Star Trek XI" prebačeni neki postovi u "Digitalno renoviranje TOS-a" jer su tamo ontopic - iz teme "Brak između Nane i Alexandera" odjelio offtopic u " Bucine pritužbe" - iz teme "Neugodnosti zbog treka" podjelio offtopic u novi topic " Raitara i manekenstvo" - iz teme "Star Trek i homoseksualnost" podjelio puuuno offtopica u " Sloboda govora i govor mržnje" (više puta tokom zadnja 2 tjedna) - iz teme "Star Trek i homoseksualnost" podjelio offtopic u " Umjetna oplodnja" - iz teme "O Anketi, programu i rasporedu emitiranja na HRT-u." podjeljeni postovi u novu temu " TOS na RTL-u?" - novu temu " Maquis (Makiji)" spojio sa već postojećom - "Makiji: za ili protiv?" - iz teme "Sloboda govora i govor mržnje" i "Star Trek i homoseksualnost" podjelio offtopic u " Debljina, anoreksija i bulimija" - iz "DS9 je NAJBOLJI serijal od svih!!!!!" podjelio offtopic u " Formati i rezolucije" - iz teme "Snovi" podjeljen offtopic u " Sovereign i debele cure" - iz teme "Umjetna oplodnja" podjeljen offtopic u " Grešni vjernici" - iz teme "SFERA i gay?" podjeljen offtopic u " Star Trek i homoseksualnost" - iz teme "SFERA i gay?" podjeljen offtopic u " offtopic" - iz teme "Avatari & Potpisi" podjeljen offtopic u " Mir'Na vs Hrčak" - iz teme "Istrakon 2009." podjeljeni postovi u " Trekeri vs Osječani nogomet" - iz teme "Istrakon 2009." podjeljen offtopic u postojeću temu "Konovska brbljaonica" - iz teme "Star Trek XI" podjeljen offtopic u novu temu " Paralelni Svemiri" i 1 offtopic u post- iz teme "Star Trek i homoseksualnost" podjelio offtopic u " Prenapučenost Zemlje?" - iz teme "Star Trek XI" podjelio još jedan začetak rasprave o "reebootu" u " ST kanon" - još sam spojio bar 10 duplih postova različitih autora, te popravio koji quote i sl...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 31 ožu, 2009 8:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ma bravo Cvicek... !! ...to si sigurno imao negdje sejvano... 
...ja sam prebacio spam o brodovima iz teme BORG i TS brbljaonici... ...u temu BRODOVI u ST serije i filmovi podforumu...
...i još neke sitne ispravke...
| sri 01 tra, 2009 1:43 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Iz Brbljaonice prebačeni postovi iz Treme Trek-Humor slike u već postojeću sličnu temu u Modestyn kutak, pa od sada mpžete tamo postati te slike. viewtopic.php?f=71&t=3780&p=110816#p110816
| sri 01 tra, 2009 5:52 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
BrickTop je napisao/la: Iz Brbljaonice prebačeni postovi iz Treme Trek-Humor slike u već postojeću sličnu temu u Modestyn kutak, pa od sada mpžete tamo postati te slike. viewtopic.php?f=71&t=3780&p=110816#p110816...koji si ti smijeh... ...trebao si napraviti obrnuto... jer trek temama nije mjesto u kutcima... !! 
| sri 01 tra, 2009 8:08 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mr.bobo je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Iz Brbljaonice prebačeni postovi iz Treme Trek-Humor slike u već postojeću sličnu temu u Modestyn kutak, pa od sada mpžete tamo postati te slike. viewtopic.php?f=71&t=3780&p=110816#p110816...koji si ti smijeh... ...trebao si napraviti obrnuto... jer trek temama nije mjesto u kutcima... !!  Nije baš konstruktivna trek tema sa raspravama, a uostalom Modestyna tema je starija od te tvoje. 
| sri 01 tra, 2009 8:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...prebačeni su postovi iz 'indigo djeca' od Oz-a i Miroslava u temu 'post', jer su bili spam...
...i pobrisan je bucin post u kojem je napisao samo točku...
...pobrisao sam i TerNekov post u ovoj temi u kojem me upozorava da lockam temu...
| pet 03 tra, 2009 12:31 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...premještene su Shadowmasterova i Zvonkova tema o prvoaprilskoj šali... i Trash bin, jer više ne služe svrsi...
...iz teme ''brodovi'' premješteni su postovi prepucavanja između Sovereigna i Rai'Tare u temu ''post''...
| sub 04 tra, 2009 12:09 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Iz teme Scott Bakula - Hrvat, u novu temu Definicija Bosanca i Hercegovca izdvojeni postovi o definiranju Bosanaca i Hercegovaca.
| sub 04 tra, 2009 1:42 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...premještena je tema... ''Datina brada' iz ST brbljaonice u TNG... podforum...
...postovi iz nove teme 'Enterprise' spojeni su s već postoječom u Ent podforumu...
...spojio sam dvije teme koje su se ponavljale i to od Dambe 'Novi serijal' spojio u 'Nova ST serija'...i od daše... ' top 10 ways to kill Wesley Chrusher' u ' Milijun razloga zašto nabosti Wesleya Crushera na kolac ' 
| ned 05 tra, 2009 10:24 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ovaj, odakle da krenem... obrisao sam post ili dva zbog spama... ...podijelio temu-dvije... ...pebacio desetak postova u teme u koje su prikladniji... ...promijenio sam par naziva tema (samo sitnice)...
...pročešljao brbljaonicu i ST poforum... te sve teme o brodovima strpao u novi poforum (52 ukupno)...
...temu 'pederi' bacam u smeće, to nam ne treba na forumu...
...to bi u suštini bilo to...
| sri 08 tra, 2009 5:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Tema Homosksualne osobe ... pederi prebacena privremeno u Trash Bin dok ne odlucimo što cemo sa njom, osobno sam protiv takve tematike na ovom forumu.
| čet 09 tra, 2009 1:44 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Otvoren novi Stargate podforum I puno topica prebaceno iz Dejanirinog kutka u novi SG podforum 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 13 tra, 2009 11:20 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...premještena je stargate tema iz SF/F podforuma u gate podforum...
...spojio sam nekoliko zaredanih postova od istog korisnika...
...prebačeni su postovi uz teme TNG 6x01 u Gaf HRT-a...
...prebačeni postovi iz teme hmmm... u Gaf HRT-a...
| sri 15 tra, 2009 1:34 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Iz teme SG Alliance prebacen off topic u novu temu u zoffu- Spam kraljevi i kraljice i ovaj topic zakljucan  Po 20. put 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 15 tra, 2009 3:15 pm |
|
 |
|