|
Sada je: pet 18 ruj, 2026 3:49 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
7x26 - What You Leave Behind, Part II
| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
What You Leave Behind, Part II (Što ostavljaš iza sebe, 2. dio) Sezona: 7 Epizoda: 26 Datum premijere: 02.06.1999. Prikazano na HRT-u: 26.06.2009. Scenaristi: Ira Steven Behr & Hans Beimler Redatelj: Allan Kroeker Stardate: Unknown (2375) Gostujući Glumci: * Casey Biggs as Damar/Holosuite extra (uncredited in latter role) * Marc Alaimo as Gul Dukat * Aron Eisenberg as Nog/Holosuite extra (uncredited in latter role) * J.G. Hertzler as Martok/Holosuite extra (uncredited in latter role) * Barry Jenner as Admiral Ross * Deborah Lacey as Sarah * Julianna McCarthy as Mila * Hana Hatae as Molly O'Brien Special Guest Stars: * Rosalind Chao as Keiko * Jeffrey Combs as Weyoun/Holosuite extra (uncredited in latter role) * Salome Jens as Female Changeling * Penny Johnson as Kasidy Yates * Andrew J. Robinson as Garak * James Darren as Vic Fontaine * Louise Fletcher as Kai Winn Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST centra) Dok Sisko, Martok i Ross planiraju završnu fazu napada na Kardasiju iz svemira, Kira i Garak predvode snage kardasijanskog pokreta otpora na površini planeta. Pobunjeničke postrojbe ubrzo upadnu u dominijski stožer i situacijsku sobu. Susrevši se oči u oči s Ženom Mjenjolikom, Kira joj zapovjedi da se preda, no ona odbije takvu mogućnost. Nekoliko trenutaka kasnije, Garak ubije Weoyuna. Detaljnije informacije: Memory AlphaKompletan scenarij: What You Leave Behind
| pet 26 lip, 2009 12:11 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 7x26 - What You Leave Behind, Part II
I tako zavrsio nam je i DS9  :'( , no nazalost moram rec kako zadnja epizoda nije nit do koljena AGT-u i TNG , five card stud zavrsetku  , jednostavno su neke stvari prerastegnuli a neke prelagano zavrsili Nakon sto su zavrsile dvije serije sa naboljim likovima na nasem dragom HRT-u , ono sto je bitno za napisat prije katice , je cinjenica da od kraja TNG-a pa nadalje nije bilo dobrog zavrsetka jedne trek serije U DS9-u su na kraju prejednostavno rijesili kardassiansku krizu , odo je prejednostavno rijesio predaju dominija , u drugom dijelu totalno je bilo malo napetosti a weyoun je prelako stradao , da nezaboravimo i ozbiljan propust HRT-a koji cu ja sada nadoknadit tu , nisu garaka pokazali i njegov oprostaj sa julianom , koji je barem jednako bio dobar kao i oprostaj quarka i oda http://www.youtube.com/watch?v=nGHSP-2heukOsnivacica (zlocinac i pol)olako popusta i prihvaca krivnju da bi odo onda odmah izlijecio osnivace i odmah nakon toga se potpisuje primirje , prejednostavmo do boli , ali to nije ono najgore Potpuno upropasteni dukat postaje nekakva vrsta vraga a kai winn pokusava smjestit dukatu ali je nekako na kraju njoj smjesteno a jos i umirie zbog arogancije koju ima , sisko dolazi u vatrene pecine nakon svega pa ubija dukata a onda ga proroci zovu k sebi na neodređeno vrijeme  , pa kasidy ima vizije i slicno , previse fantasy i religije u jednom SF-u , istina je da je kraj bio tuzan , oprostaj od oda  i njegov povratak vezi ,odlazak obriena  i njegova sjecanja na prijateljstvo sa julianom , worf koji ide napokon na quonos  i tamo ce bit veleposlanik , julian i ezri se zblizavaju pa umjesto u alamo idu u klanac se borit kao spartanci i na kraju , quark i klađenje , pa onda i ta zadnja scena sa jake-om i kirom , ali sve je to upropasteno sa jednim krajem za siska i dukata koji je zapravo los , dukat je postao preveliko zlo , sta je gotovo nerealno a sisko je odjednom postao nekakav bog , sta je opet u neku ruku netrekovska koncepcija stvari , neznam kako vama ali meni ovaj kraj uopce ne stima dobro Inace i ona scena kad martok slavi a ross i sisko prolijevaju vino je dokaz da ljudi ipak jesu malo barem evoluirali , cijene svacije zrtve i ne zele slavit nad mrtvima .. 8 Ps smijesno je bilo kada su nabrajali gradove a worf stalno ponavljao minsk , bas je trebao bit turisticki promotor minska  , jadziji se svidio rio , ezri kaze 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 26 lip, 2009 2:10 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Da, do 7x23 je sezona savršena, and it goes downhill from there 
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pet 26 lip, 2009 2:16 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
8 - dosta dobra epka  E sad prvo da se osvrnem malo na prophetse i pah utvare: Ne znam, al meni se osobno čitav taj dio sa tim religijskim stvarima uopće ne sviđa (mislim da su ga trebali završit u epizodi 6x21 - The Reckoning, a ne da ovak unište Dukata, skoro u svakoj epizodi prikažu babetinu Winn te na kraju i Sisko otiđe u proroke  Što se tiče Dominija, istina je da su prelako izgubili te bi bilo bolje da je bilo završne bitke. Barem je Kardasija oslobođena, ak ništa drugo FOR CARDASSIA!! Rastanci su dobri, ali ne ko u TNG-u. Nismo vidjeli ni kako je Garak završio na kraju, a i ovo sa Siskom su mogli malo bolje napravit Uglavnom ja bi napravio tako da se Sisko vraća na DS9 nakon što uspije ubacit Dukata i Kosst Amojan u taj ponor. Sve u svemu, završio nam je jedan od boljih Star Trek serijala (meni 2. po redu) 
Sovereign over & out
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 26 lip, 2009 11:03 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
6... ne sviđa mi se ideja "otišao je kod Proroka" a odbijam povjerovat da je umro... mogli su to bolje završit... i tužno mi je kad se ekipa rastaje uz zvuke "The way you look tonight"
| pet 26 lip, 2009 11:59 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Dao sam čistu desetku, iako ju epka objektivno možda ne zaslužuje. No WYLB treba pogledat u komadu, ne u dva dijela, jer kao TV film ostavlja puno snažniji dojam. Nikad neću zaboravit kad sam prvi put gledao "All Good Things," i kad je Picard dijelio karte ( "Five card stud, nothing wild and sky is the limit")... Steglo me u grlu. Sličan feeling sam imao i kad sam prvi put gledo WYLB i vidio one flashback scene i onaj kraj kad se kamera udaljuje od stanice... To je kraj, mamicu mu! A ne tamo nešto tipa "Computer, end program." 
|
| pet 26 lip, 2009 1:31 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
osmica. i tako otpratili smo ds9 oni flashbackovi tokom cijele epizode su me bas rastuzili. pozitivna stvar, dukat vise ne izgleda ko bajoranski transic  , ali je mrtav 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 26 lip, 2009 1:40 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
A glupo završava -.- Mogli su vratiti Siska na DS9 onak mi tužno završava dok Jake gleda u crvotočinu -.-
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 26 lip, 2009 2:49 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Sisko se može jednom vratiti tj. kad god to Proroci zažele tako da nije mrtav! A o tome njegovom povratku se može napraviti film ili napraviti nova trek serija s likovima koji su ostali na postaji i dodati par novih, naravno s drugim glumcima. Ocjena 10 što i priliči kraju....
|
| pet 26 lip, 2009 3:48 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
PrincMatias je napisao/la: Sisko se može jednom vratiti tj. kad god to Proroci zažele tako da nije mrtav! A o tome njegovom povratku se može napraviti film ili napraviti nova trek serija s likovima koji su ostali na postaji i dodati par novih, naravno s drugim glumcima. Ocjena 10 što i priliči kraju.... Ja nisam ni tvrdio da se nemože
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pet 26 lip, 2009 4:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
10 ocjena dobra je to serija Ds9 ,sad voy ,po mozda poslje toga Ent 
| pet 26 lip, 2009 4:11 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Dala sam 9 jer je zadnja epizoda. Da nije dala bih 7 jer mi smeta prejednostavnost završetka borbe protiv pagh-utvara. Uglavnom, cijela epizoda je prejednostavno završila.
Ali zadnja je... I još sam pod dojmom fantastične prošle epizode, a ova se nastavlja na nju.
Bilo je lijepo vidjeti Kiru kako zapovjeda postajom.
...a da ne spominjamo da nema babe Winn ( ok... priznajem da mi je bilo malo žao jer je umrla. posebno na onakav način...)
Nedostajat će mi DS9.
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 26 lip, 2009 5:23 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Promjenio ocjenu u 10, pošto je to zadnja epka, a i ako se gledaju oba dijela, onda i zaslužuje tolko

|
| pet 26 lip, 2009 5:41 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
4 od 1 je napisao/la: 10 ocjena dobra je to serija Ds9 ,sad voy ,po mozda poslje toga Ent  Nažalost, ENT nije otkupljen.
|
| pet 26 lip, 2009 5:44 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
alien she je napisao/la: osmica. i tako otpratili smo ds9 oni flashbackovi tokom cijele epizode su me bas rastuzili. pozitivna stvar, dukat vise ne izgleda ko bajoranski transic  , ali je mrtav  I mene su rastuzili 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 26 lip, 2009 6:14 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|