Odlicna epizoda
Garak je legenda , kako li samo uvijek uspije iskrivit istinu o sebi , strasan je , danas eto je razotkrivena jos jedna kardassianska afera a glavni protagonisti otkrivanja tajne su bili julian bashir i elim garak
Prvi put se i spominje terok nor (staro ime za Ds9) , garak je bio odlucan u tome da poremeti dukatove planove i naveo je juliana da se pozabavi detaljnije istrazivanjem teme
Malo mi je bilo zao kardasianskog decka i njegova pravog oca , jedan je mrzio sve kardassiansko pa cak i sebe a drugi je volio svog sina , ali je nazalost morao gledat kako ovaj nevoli njega
Dobra mi je scena u shatlu kad julian zaustavi sve , kako bi otkrio istinu i razlog zasto garak istrazuje toliko podatke o bajoranskoj djeci
Inace dobar je i kraj , kad dukat pogleda garaka , onako prkosno u oci , kao da mu je najveci neprijatelj >:)
tema je jako dobra , sirocad rata i odnos njihovih posvojitelja prema njima , ja osobno mislim da nije uredu bilo od bajoranskih posvojitelja da potpiruju mrznju svogposvojenog dijeteta, prema sebi , pa iako ga nisu zlostavljali fizicki i to prenosenje uvjerenja o kardassiancima je lose za psihu tog posvojenog kardassianca
Inace keiko je stvarno replicirla los rucak

Osmica