|
Sada je: sub 19 ruj, 2026 3:23 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 2x06 - Melora
"Melora" (Melora)Sezona: 2 Epizoda: 06 Datum premijere: 31.10.1993. Prikazano na HRT-u: 12.11.2008. Scenarist: Evan Carlos Somers Redatelj: Winrich Kolbe Gostujuci Glumci: * Daphne Ashbrook as Ensign Melora Pazlar * Peter Crombie as Fallit Kot * Don Stark as Ashrock Stardate: 47229.1 (2370) Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST centra) Posada poželi dobrodošlicu zastavnici Melori Pazlar, kartografkinji na misiji kartiranja Gama kvadranta. Melora je Elazijanka, pripadnica vrste s planeta s vrlo niskom gravitacijom, i zbog toga ona mora koristiti kolica i štake da bi se kretala u «normalnim» uvjetima. Bashir je prilagodio postaju njenim zdravstvenim uvjetima a kako bi joj omogućio pristup u gotovo sve dijelove postaje, ali ona vrlo jasno kaže da ne treba niti želi nekakav poseban tretman i mrzi da na nju svi gledaju kao na osobu s «problemom». U međuvremenu, Quark želi dobrodošlicu svom posjetitelju, Fallitu Kotu, starom poznaniku koji objavljuje da je došao na postaju po osvetu, da ubije Ferengija. Kasnije, unatoč vidljivom naporu koji gravitacija ostavlja na nju, Melora se sastaje sa Siskom i uvjerava ga da ju pusti pilotirati šatlom u Gama Kvadrantu sama. Sisko je razuman, ali inzistira da ju Dax prati, što ona ne želi. Bashir tada posjećuje nju u njenoj kabini, koju je opremio s posebnim uređajem za smanjivanje gravitacije i omogućuje joj da «leti» uokolo. Zamoli ju da mu se pridruži za večerom, ona pristaje. Detaljnije informacije: Memory AlphaKompletan scenarij: Melora
| čet 13 stu, 2008 10:51 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: 2x06 - Melora
Konacno jedna epizoda koja sam i ja uspjela pogledat  Mrzim faks popodne  Melora mi je super, u pocetku mi je bila antipaticna i zivcirala me jer je tako mrzovoljna, ali na kraju je ispala skroz zanimljiva, kad je narucivala u klingonskom restoranu (kuhar mi je super  ) i sredila onog kriminalca. I odlicno mi je bilo kad su Julian i ona letjeli po kabini… I ja bi..  Bas bi bilo fora zivjet na planetu na kojem mozes letjet.  A ferengiji prodaju djelove tijela kada umru.  Super je bilo kada je Odo rekao Quarku da će kupiti jedan dio  Ocjena: 7
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 13 stu, 2008 11:20 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
7 Neopterećujuća ljubavna pričica, taman za ubiti vrijeme. Svaka čast Mustafi, osvojio je Meloru koja je komad i pol, no ipak je kraj za njega bio tužan. Melora nije mogla zamisliti da više nikada ne ode kući i vidi obitelj, a i talačka situacija sigurno je imala svoju ulogu u njenoj odluci.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 14 stu, 2008 12:22 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
8 Ovo mi je jako draga epizoda  , sjecam je se od prije  Tema o problemima niske i visoke gravitacije je odlicna i bas jedan od realnih problema zivljenja na razlicitim planetima , moram priznat da bi bilo zanimljivo bit na planetu na kojem mozes letjet , ali opet nebi bilo zanimljivo prozivljavat to sto melora prozivljava , i birat između hodanja i nevracanja na svoj planet  Melora mi je super , malo mrzovoljna ali zanimljiva , kako li je samo sredila onog kriminalca na kraju a nije joj losa bila narudzba u klingonskom restoranu (pravo po klingonski , nepristojno i zna sto zeli) , inace prvi put vidimo klingonski restoran , klingonsku mjuzu ali sa instrumentnom  Inace danas mi se cini da nije bilo kire , noga i jakea :/ , e da odo je bio dobar kad je rekao da ce kupit quarka kad umre , tj dio njega 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 14 stu, 2008 3:28 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
LoL... Fallit Kot je došao ubiti Quarka... ...klingonac u resatoranu je fora... čak i solidno pjeva... LOL... kako je Julian mlatarao na nižoj gravitaciji...
...sviđala mi se delvokova glazba...
...joj, kako me prepali... već sam mislio da će još jednog dobrog lika ubiti... no... Malora se ovaj put izvukla... 7
| uto 18 stu, 2008 1:44 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ok epizoda. jako zanimljiv koncept vrsta sa planetra s drugacijim gravitacijama. steta sto nismo vise toga viđali.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 18 stu, 2008 1:46 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|