Sada je: sub 19 ruj, 2026 10:53 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 22 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
 1x15 - Progress 

Ocjena:
Anketa je završila: pet 14 stu, 2008 4:55 pm.
10 0%  0%  [ 0 ]
9 10%  10%  [ 1 ]
8 0%  0%  [ 0 ]
7 10%  10%  [ 1 ]
6 20%  20%  [ 2 ]
5 20%  20%  [ 2 ]
4 20%  20%  [ 2 ]
3 10%  10%  [ 1 ]
2 0%  0%  [ 0 ]
1 10%  10%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 10

1x15 - Progress 
Autor/ica Poruka
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Post Re: 1x15 - Progress
Cvicek je napisao/la:
Mr.bobo je napisao/la:
...nek Kira je opet problem... da sam ja Sisko , već bi je najurio s postaje...
Ja ne bih, a ne bi ni Sisko.
Sisko zeli da ima takvu bajoranku kao prvu casnicu koja ce razmisljati svojom glavom, a ne slijepo izvrsavati naredjenja. Tako nesto je i rekao u nekoj od nedavnih epizoda...

Kad smo već kod toga, mogao je Sisko odmah tražiti zamjenu čim je na početku vidio da je živčana i svađa se čak i sa ministrima, a i u epizodi "Past prologue" kad je išla "preko njegovih leđa" razgovarati sa admiralicom Rollman o azilu za onog terorista, svog frenda.

Stvar je u tome da je, koliko god nam se Kira činila vječno "nadrkana" i iritantna (i je prilično iritantna, no ja je doživljavam takvom više zato što je često loše odglumljena nego zbog karakternih osobina lika), Sisko brzo procijenio kakva je ona osoba i do kraja će je držati kao prvu časnicu baš zato što je odlučna, strastveno brani svoja uvjerenja i ne libi se reći svoje mišljenje i neslaganje sa zapovjednikom. Sisko je dobro odlučio imati takvu osobu pomalo rikerskog tipa za "desnu ruku", a ne tražiti nekakvog fikusoidnog poslušnika.

uto 28 lis, 2008 8:32 pm
Profil ICQ Web stranica
Make it so
Make it so

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Da vidimo 8)

Spock-logicni vulkanac ali ipak cesto zna kontrirat kapetanu i bit malo na svoju ruku , razmislja glavom i ne slusa slijepo sve zapovijedi
Riker-ima stila , zna se cesto suprodstavit kapetanu ali kad treba bit kao zastitnik svog kapetana , onda je prvoklasan , cesto pribjegaje neobicnim metodama izlaska iz neke situacije , ponekad cak zaobilazeci pravila (ono u drugoj sezoni s klingoncima je bilo domisljato , smijenit kapetana organizacije ciji clan nisi)
Chakotay-Unatoc tome sto bi mnogi rekli da je poslusnik katice janeway , on je ipak cesto znao njoj kontrirat i bit na svoju ruku , imat neke svoje vizije i nacine djelovanja

Da sad nepisem dalje , kira je sasvim prosjecan prvi casnik u ST serijama , samo je malo zivcanija od ostalih , bit cijele serije je da ima jake likove a to sa casnikom poslusnikom nemoze imat

Do jedan casnik u ST-u je bio dobar karakter i to je velik plus ovim SF serijama pod nazivom star trek :thumbs2:

uto 28 lis, 2008 10:10 pm
The Traveler
The Traveler

captain je napisao/la:
Da vidimo 8)

Spock-logicni vulkanac ali ipak cesto zna kontrirat kapetanu i bit malo na svoju ruku , razmislja glavom i ne slusa slijepo sve zapovijedi
Riker-ima stila , zna se cesto suprodstavit kapetanu ali kad treba bit kao zastitnik svog kapetana , onda je prvoklasan , cesto pribjegaje neobicnim metodama izlaska iz neke situacije , ponekad cak zaobilazeci pravila (ono u drugoj sezoni s klingoncima je bilo domisljato , smijenit kapetana organizacije ciji clan nisi)
Chakotay-Unatoc tome sto bi mnogi rekli da je poslusnik katice janeway , on je ipak cesto znao njoj kontrirat i bit na svoju ruku , imat neke svoje vizije i nacine djelovanja

Da sad nepisem dalje , kira je sasvim prosjecan prvi casnik u ST serijama , samo je malo zivcanija od ostalih , bit cijele serije je da ima jake likove a to sa casnikom poslusnikom nemoze imat

Do jedan casnik u ST-u je bio dobar karakter i to je velik plus ovim SF serijama pod nazivom star trek :thumbs2:

I ja sam neki dan razmišljao o tome tko mi je najbolji prvi časnik u serijalima i Spock mi je daleko na prvom mjestu. Daleko na zadnjem mjestu mi je Chakotay.

slika

uto 28 lis, 2008 10:24 pm
Make it so
Make it so

Meni je na zadnjem mjestu tpol ali opet i ona je legendarna kao is vi ostali , jednostavno nema loseg prvog casnika u trek serijama 8)

uto 28 lis, 2008 10:54 pm
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
TerNek je napisao/la:
Cvicek je napisao/la:
Mr.bobo je napisao/la:
...nek Kira je opet problem... da sam ja Sisko , već bi je najurio s postaje...
Ja ne bih, a ne bi ni Sisko.
Sisko zeli da ima takvu bajoranku kao prvu casnicu koja ce razmisljati svojom glavom, a ne slijepo izvrsavati naredjenja. Tako nesto je i rekao u nekoj od nedavnih epizoda...

Kad smo već kod toga, mogao je Sisko odmah tražiti zamjenu čim je na početku vidio da je živčana i svađa se čak i sa ministrima, a i u epizodi "Past prologue" kad je išla "preko njegovih leđa" razgovarati sa admiralicom Rollman o azilu za onog terorista, svog frenda.

Stvar je u tome da je, koliko god nam se Kira činila vječno "nadrkana" i iritantna (i je prilično iritantna, no ja je doživljavam takvom više zato što je često loše odglumljena nego zbog karakternih osobina lika), Sisko brzo procijenio kakva je ona osoba i do kraja će je držati kao prvu časnicu baš zato što je odlučna, strastveno brani svoja uvjerenja i ne libi se reći svoje mišljenje i neslaganje sa zapovjednikom. Sisko je dobro odlučio imati takvu osobu pomalo rikerskog tipa za "desnu ruku", a ne tražiti nekakvog fikusoidnog poslušnika.

...da , u pravu si... za karakterne osobine lika...
...no ne sviđa mi se njezin rad Sisku iza leđa...

čet 06 stu, 2008 11:37 am
Profil ICQ Web stranica
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Mr.bobo je napisao/la:
...da , u pravu si... za karakterne osobine lika...
...no ne sviđa mi se njezin rad Sisku iza leđa...

Dobro, rad iza Siskovih neće više pokušavati samo tako prakicirati jer je vidjela da se namjerila na pravog. Baš joj je u epki koju sam spomenuo, "Past prologue", skresao: "Go over my head again and i'll have yours on a platter."

ned 09 stu, 2008 10:03 am
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Koje si vrste?: BORG
Epizoda nema kraja... zato ocjena 5... da ima kraja bilo bi 7... ionak je cista kopija one TNG epizode... ustalom Kira je poblesavila... jel je časnica ili nije... koga briga poslje jel jedan starac cjeli zivot u holodecku ili nije... sta ce njemu vise... nebi ni skuzio... a sto se tice paralele sa Bakuima... nitko nije reko da nisu mogli napravit toplice na onom planetu, tak bi se svi tam izliječili.. :P Koja korist krađe onih čestica... nikakva... :P Šta napali to malo selce tamo kad imaš cjeli planet za iskoroisti... pa nije valjda na drugam kraju planeta manji ucinak onih cestica... :P

pon 10 stu, 2008 6:42 pm
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 22 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: