| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: 7x10 - It's Only a Paper Moon
@Sovereign, jesi ti čuo za PTSP iliti Posttraumatski poremečaj??
| čet 18 lip, 2009 3:12 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
BrickTop je napisao/la: @Sovereign, jesi ti čuo za PTSP iliti Posttraumatski poremečaj?? Jesam, al kaj je previše je previše + da je Nog bio jedno par mjeseci ili godina na prvoj liniji, onda bi mi bilo sve potpuno jasno
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 18 lip, 2009 3:14 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Meni je epizoda za 10. Vrlo realna što se tiče PTSPa i bijega od stvarnosti.
|
| čet 18 lip, 2009 4:32 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Miki je napisao/la: Meni je epizoda za 10. Vrlo realna što se tiče PTSPa i bijega od stvarnosti. U potpunosti se slažem, dodao bih još da se lakše posljedice PTSP-a uz dobru psihičku okupaciju drugim stvarima uspješno daju izliječiti.
| čet 18 lip, 2009 4:36 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Točno. Samo što u DS9 je to malo idealno prikazano; Nog se u par tjedana oporavio, dok u stvarnosti to ide daleko teže i duže.
|
| čet 18 lip, 2009 10:39 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Miki je napisao/la: Točno. Samo što u DS9 je to malo idealno prikazano; Nog se u par tjedana oporavio, dok u stvarnosti to ide daleko teže i duže. Nog ima jednu Traumu koja je kratko trajala i spriječena od još veće, stoga je i sam oporavak bio lakši. S druge strane Nog je Ferengij, a mi smo Ljudi, ima razlike u svladavanju stresova.
| pet 19 lip, 2009 12:19 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 4. Ajme ne podnosim Vic Fontaine-a. Da sam željela gledati takve likove gledala bi neke stare mjuzikle iz tridesetih, četrdesetih godina prošlog stoljeća.
On mi upropasti svaku epizodu u kojoj se pojavi.
|
| sub 12 pro, 2009 1:37 am |
|
 |
|