| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Boston Legal
Mr.bobo je napisao/la: ...di to gledaš...?? ...osobna kolekcija, ili... ?? razodjenuo sa interneta. sad sam negdje na pola druge ezone. jedino mi je zao sto u drugoj sezoni nema vise toliko one slatke plave. recite mi da se onda kasnije vrati!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 07 lip, 2009 11:37 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa doći će još slađa... Jerry Rayan...  ...ali samo na 1-2 epizode... 
...ma nije bitno za ostale... ...bitno da Alan i Denni ostaju...
...jer to su plamenci...
| ned 07 lip, 2009 11:43 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
u petak je na Fox Lifeu bila epizoda sa Shatnerom...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 07 lip, 2009 12:06 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa gotovo su sve epizode s njim... ...on je jedan od glavnih likova tamo... ...i najkontravezniji...
| ned 07 lip, 2009 12:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
E Bobo imas na FOXlife (taj program imas na Max Tv-u i kabelskama )
| uto 09 lip, 2009 8:35 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ma ne treba... nabavit cu to već... 
| uto 09 lip, 2009 8:36 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
e, bobo, ako ti treba, imam ti ja prve tri sezone!
i samo jos jedan quote, Alanova ingenijoznost na djelu, neviđena elegancija, rjecitost, taj osebujan i pikantan stil, pa legenda od lika...
Alan Shore: You know we have a little saying in Massachusetts, Maybe someday you'll get horribly sick and die.
|
| uto 16 lip, 2009 4:34 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...hehe... pdlično... čujemo se 
...no vidim ja da si se ti našao na istoj liniji s Alanom...
| uto 16 lip, 2009 8:44 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Mr.bobo je napisao/la: ...no vidim ja da si se ti našao na istoj liniji s Alanom... he, he, ma lik je pregenijalan. kakve odjebe ima...  bas je neki dan bilo na telki ona epka kad je suđenje onoj udovici sto su ju optuzili da je ubila starog muza. i onda kad ide na cross ispitivati onu sobaricu, pa se pocne razgibavati i onda onako ispali "Did you kill him?!" (ta scena ide i na spici) i ondu mu sudac ide srat, a ovaj kaze da je mora isvesti nesto sokantno i da je bilo ili to ili skinuti hlace.  ma legenda.
|
| sub 27 lip, 2009 2:59 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...fora je kad Deeny i Alan na kraju epizode sjede na balkonu piju viski i puše cigaru... i raspravljaju o društvenim normama...
...ali taj njihov razgovor NIKAD nije dosadan...
...mislio sam već, dokle će oni tako... ali svaki put me iznenade...
...si gledao kad je Dannyu pokal za Stanly cup pao s balkona...
| sri 01 srp, 2009 10:13 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
da, balkon talk je zakon. daje seriji onaj neki posebni feeling. cijelo to njihovo prijateljstvo tako ljepo opisano u okviru tog balkona. inace, sto znaci polal? (i mislim da nisam primjetio nikakav Stanly cup  ) ((sad zavrsavam lagano drugu sezonu... malo me ispiti usporili))
|
| čet 02 srp, 2009 12:45 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ahaaaa... ovo je negdje u 3. sezoni... doći ćeš do toga... ...vrlo komedična sezona...
(i radilo se o pokalu)
| čet 02 srp, 2009 2:28 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Gledao sam par epizoda na nasim programima, ali evo sada odlucio uz true blood i to skinuti, pa javim dojmove

"This is usually the part where people start screaming."
|
| pon 06 srp, 2009 6:16 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Lucius je napisao/la: Gledao sam par epizoda na nasim programima, ali evo sada odlucio uz true blood i to skinuti, pa javim dojmove ah, hvale vrijedna odluka, ideed! nisam gledao true blood pa ne mogu usporediti, ali BL je najinteligentnija, humoristicnija, domisljatija odvjetnicka serija koju sam gledao u zadnje vrijeme. slucajevi nisu karikirani kao kod reicmo Ally McBeal, a epizode nisu suhoparne kao sto se to cesto događa kod serija poput The Practice, dok prstohvat filozofije, drame i politickih diskusija pridonosi uzitku gledanja serije.
|
| uto 07 srp, 2009 10:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Inače, od sinoć na HRT 2 ide serija Shark (Velemajstor) sa Jamesom Woodsom i TITS! u glavnim ulogama. Woods je seriji neka kombinacija Alana Shorea i dr. Housea. A u seriji glumi i Alexis Cruz, najpoznatiji kao Skaara iz Stargatea.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 08 srp, 2009 7:36 am |
|
 |
|