| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Red Carpet
Jednostavna, priglupa i plitka emisija za takvu publiku... To je sve što ću reći. 
| uto 17 vel, 2009 2:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Uzasno serija ,nevolim je totalno bas mrzim . Ali ta serija ima jednu od najvecu gledanosti u zemlji .
| uto 17 vel, 2009 3:49 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
4 od 1 je napisao/la: Uzasno serija ,nevolim je totalno bas mrzim . Ali ta serija ima jednu od najvecu gledanosti u zemlji . A to samo govori o tome kakav smo mi narod. Priglup i plitak... nekako poput Amerikanaca... ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| uto 17 vel, 2009 4:18 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Amerikanci gledaju Oprah 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 17 vel, 2009 4:21 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Hrčak je napisao/la: Amerikanci gledaju Oprah  Pa imali smo i mi svoju verziju Oprah... onaj Sanja show koji se prikazivao na RTL-u. Sva sreća pa je prestalo s emitiranjem... 
| uto 17 vel, 2009 4:25 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Rijetko kad gledam Red Carpet (gotovo pa nikak), ali I don't care 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 17 vel, 2009 5:46 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Emisija je grozna,isprazna i nadasve bedasta....ali se svejedno mama i ja nacrtamo pred televizorom svaku nedjelju navečer da bi u ponoć zaključile kako smo opet potratile sat i pol svog života 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 22 vel, 2009 10:53 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja u biti radim nešto sa strane a telka je upaljena, pa uglavnom osluškujem sa strane... ...tu i tamo bacim pogled...
...najave voditelja su mi najbolje...
| ned 22 vel, 2009 11:53 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Suikotreki je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: Uzasno serija ,nevolim je totalno bas mrzim . Ali ta serija ima jednu od najvecu gledanosti u zemlji . A to samo govori o tome kakav smo mi narod. Priglup i plitak... nekako poput Amerikanaca... ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Tako je, pokazuje na što je spao naš narod i kakva je ovo pljuvačina od demokracije .............. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
|
| pon 02 ožu, 2009 1:43 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...kakao sam se jucer polomio...
...neki ''vidoviti Milan'' pokušao je dokučiti zašto je Sanader otišao...
...pa je rekao da je igrao golf s Tigerom Woodsom... ...a okalda je bila tko izgubo ode s svojeg položaja... ...i naravno Sanader je izgubio...
...druga je jos bolja... ...da od prevelike tuge za Michaelom Jacksonom više nije sposoban obavljati svoju dužnost te je morao odstupiti...
...skoro sam se potrgao od smijeha...
| pon 06 srp, 2009 8:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
da ovo su prikazali i u vijestima Nove tv 
| pon 06 srp, 2009 10:09 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Gledam ako ne zaspem.. tako da vise ne gledam nego gledam. Imaju dobre priloge, i inače mi se čine ok.. Samo sa nije taj neki sugavi termin jer ima nas koji radimo u ponedjeljak... alien she je napisao/la: ja gledam nekad i onda se svaki put valjam od smeha kad trgaju i sprdaju se s našim 'dragim' celebrity-ima  oh da Gotovčevi  i ostali  ma zakon
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| uto 08 ruj, 2009 9:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Nisan to nikad posteno gleda. Mozda jednom, dvaput koji minut. Nista vise. Nije to za me.
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sri 09 ruj, 2009 12:30 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
-...ja sam puko od smijeha... ...egzorcisti su izveli svoju verziju pjesme ''Lako je sve''...
...namjeli su fakat svašta... ...ali melodiju su pogodili...
...u ime Dikana, Vlatke i Svete Lambaše... šaljemo vam pozdrave naše...
...ma genijalni su...
| pon 31 svi, 2010 1:45 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Nemam telku pa ne pratim... A i da imam, vjerojatno bih gledala nešto drugo...
| pon 31 svi, 2010 3:13 pm |
|
 |
|