| Autor/ica |
Poruka |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
 Re: kino - preporuke & komentari
jes ju ar 
_________________ njanjanja
|
| pet 20 srp, 2007 12:57 am |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Evo, danas sam gledao Harry Potter and the order of the Phoenix...ilitiga red feniksa..
Film je dobar na solidan nacin, ali ne usudzujem se reci da je film odlican jer to nije. Iako u filmu ima nekih prednosti nad četvrtim filmom, mislim da je film prešturo napravljen, i da bi fiilm bio slabo ili nikako razumljiv prosječnoj osobi koja nije proćitala knjigu.
Neke stvari su stvarno odlično stvaljene na platno, stvarno doživljaj iz knjige, a tu bih ubrojio cjelokupnu glumu Doleres Umbridge uključujući i njenu fizičku pojavu; legilimencija i oklumencija, i dvoboj izmedzu dumbledora i voldemorta (iako je svaka od tih scena bila ipak malo prilagodzena ali sve su prilagodzene zato da bi se izbacio jedan dio filma)
Ali msilimda je apsolutno neoprostivo sto u film nisu stavili metloboj, bas ovaj put kada je i ron dospio u ekipu.
Soba potrebe mi se nija bas dopala, dosta odudara od knjige i nekao je nelogična i nimalo slićna nečemu što pripada u hogwarts...
U ovom su mi filmu samo pokazali da uprskaju večiinu stvari u kojim odudaraju od knjige.
Zao mi je samo sto nisu pokazali bolnicu svetog munga...
Stvarno mislim da su bez problema mogli napraviti film od tri sata s pauzom ko pirate..imali su materijala i jos bi bili zanimljiviji od pirata, nebi morali izbacivati neke stvarno dobre stvari, i nebi morali sve tako ubrzano napraviti, da se stvarno ne stigne nikako osjetiti atmosfera...
| ned 22 srp, 2007 4:09 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
evo i ja sam gledala film... harry potter mi je standardno oke, ali ovaj film možda nešto manje od ostalih... žao mi je kaj još nisam pročitala knjige, ali imam to u planu.
|
| sri 25 srp, 2007 1:02 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Zna mozda netko kad Stardust dolazi u kina?
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| sri 25 srp, 2007 1:05 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
kralj svemira je napisao/la: Zna mozda netko kad Stardust dolazi u kina?
pozdrav po ovome... http://www.imdb.com/title/tt0486655/releaseinfonegdje u 10. mjesecu
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 25 srp, 2007 4:42 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Auf... Zadnje sto sam ja cuo je krajem srpnja  . Hvala. pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| sri 25 srp, 2007 11:02 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
netko gledao simpsone film?
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| čet 26 srp, 2007 10:30 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
modesty blaise je napisao/la: netko gledao simpsone film? ako se ne varam danas su isli simba Q i jos mozda max gledat to
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 27 srp, 2007 2:23 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
SPIDER-PIG, SPIDER-PIG... does whtatever SPIDER-PIG does... http://www.dumpalink.com/videos/Spider- ... -2ge5.html
| pet 27 srp, 2007 2:11 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
modesty blaise je napisao/la: netko gledao simpsone film? ja sam gledao...nesto predobro.. pišada od prve do zadnje minute...
| pon 06 kol, 2007 4:47 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Preporuka: NE IDITE GLEDAT KUKCE! Ja i frendica smo bile same u dvorani jer niko nije išo osim nas gledat taj očaj od filma Cijelo vrijeme se radi o poremečenoj ženskoj i liku koji su si zabrijali da imaju kukce pod kožom....a vrhunac filma je kad ona počne vikati da je matica...i onda se ona i taj lik poliju benzinom i zapale...kraj Očaj,Očaj,Očaj....
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 25 kol, 2007 5:46 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
...Idem idući vikend gledati Stardust...
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 23 ruj, 2007 5:16 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
gledati 1408.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| ned 23 ruj, 2007 8:52 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mogli bi otici pogledati "Pjevajte nesto ljubavno" u kino.... to je valjda jedini film koji me bar malo zanima za vidjeti (nakon transformersa i ostalih bedastoca koje sam gledao  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 23 ruj, 2007 10:22 pm |
|
 |
|
Counselor
|
ja ću to definitivno otić pogledat... 
|
| pon 24 ruj, 2007 11:50 pm |
|
 |
|