|
Sada je: pet 25 ruj, 2026 11:56 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Star Trek: Into Darkness (2013)
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Star Trek: Into Darkness (2013)
Ajmeeeeee... this year, this winter.... greatest battle - "Intro vs intro" starring Nerd and nerder A trailer - samo akcija... puno padanja... i scena koja me podsjeća na završni fajt u SW6. Ako Trek postaje ono što je bio Wars - mnogo akcije i specijalnih efekata... pitam se na što li će onda ličiti SW7 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 31 sij, 2013 10:43 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
| pet 01 vel, 2013 11:58 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Kad će počet opet snimat punokrvni star trek a ne akcijski SF sa elementima star trek-a 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 01 vel, 2013 3:30 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Valjda zele da Star Trek filmovi budu namenjeni svima ,a ne samo nama fanovima A , to mora da ima dosta i to ohhooohooo dosta akcije 
| pet 01 vel, 2013 3:38 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
captain je napisao/la: Kad će počet opet snimat punokrvni star trek a ne akcijski SF sa elementima star trek-a Već je 2013., a neki od vas su još uvijek nisu probudili iz deluzija. Nikad, Captain. Nikad. Ciljane publike naprosto nema dovoljno. Nitko nije lud ulagat novac u proizvod za koji više ne postoji tržište.
|
| pet 01 vel, 2013 3:50 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Moje crne slutnje se obistinjuju ENT iako kritiziran je bija put u dobrom smijeru a ovo sada baš i nije ..možda bi nova serija popravila stvari jer u serijama ima mista za više drugačijih tonova u radnji nego u filmu , od drame do akcije , da se tako izrazin U seriji se uvik može smiksat dosta tog na način da sva publika bude zadovoljna , ali kad će se serija snimit to nitko za sad nezna Iako možda jedan filmić u starom stilu nije loša opcija ..siguran san da star trek fanova ..onih poput mene i ostalih forumaša , ima brojčano više nego šta hrvatska ima stanovnika ..tako da tržište ipak postoji 
|
| pet 01 vel, 2013 7:16 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
captain je napisao/la: Iako možda jedan filmić u starom stilu nije loša opcija ..siguran san da star trek fanova ..onih poput mene i ostalih forumaša , ima brojčano više nego šta hrvatska ima stanovnika ..tako da tržište ipak postoji Po nekoj gruboj računici, Nemesis je u SAD-u gledalo otprilike dvostruko više ljudi nego što Hrvatska ima stanovnika, pa je film svejedno bio potpuni komercijalni fijasko. Realno, da bi film bio isplativ, treba prodat minimalno 25-30 milijuna karata. Pa sad uzmi u obzir da je Enterprise prosječno gledalo oko 3 milijuna ljudi... A opet moram naglasit, ENT nije neka crna ovca koja je ubila franšizu. Trend opadanja gledanosti je počeo odmah nakon završetka TNG-a.  Mislim da se iz ovog grafa jasno vidi da ENT sam po sebi nije kriv za ništa.
|
| pet 01 vel, 2013 7:41 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Po grafu veći pad ide tek od voyagera Šteta , jer mislim da je trek ukupno dosta kvalitetna franšiza i mislin da je gubitak za publiku šta takvog nečeg više nema , zapravo zadnjih par godina uopće nema kvalitetne sf serije svemirskog tipa ..postoje fringe i slične stvari ali serije s putovanjem kroz svemir su postale rijetkost ..ENT je bija na dobrom putu ali je očito pad gledanosti učinija svoje 
|
| pet 01 vel, 2013 8:28 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
A Power Rangers su kao loši? 
| pet 01 vel, 2013 8:34 pm |
|
 |
|
bubica
|
captain je napisao/la: Po grafu veći pad ide tek od voyagera Koji graf ti gledaš, pobogu?  VOY-eve brojke samo prate DS9-ove.
|
| pet 01 vel, 2013 9:27 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Što se to dogodilo da je onaj "pravi" Trek izgubio publiku? 
|
| pet 01 vel, 2013 10:33 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Spet je napisao/la: A Power Rangers su kao loši?  Pa zavisi koliko imas godina.... Mislim , mene neki put uhvati nostalgija tako da odgledam koju epizodu mojih omiljenih junaka iz detinjstva  ,ali to ne znaci da bi mi se sada svideli jer ipak je to isuvise.... (dopunite recenicu  ) Citat: shirajzl je napisao/la: Što se to dogodilo da je onaj "pravi" Trek izgubio publiku?  DS9..prve sezone....cinenjica da se radnja dogadja na stanici...kao ni neki "ne trek" trenuci... VOY.....srozavanje Borga.... ENT-znamo svi.... 2009-dovoljno smo blebeltali o tom filmu  Dovoljno da jednom TOS-ovcu ili TNG-ovcu jer je TNG pratio kalup TOS-a zagorca sreca sreca radost "Trek zivot" Zato je ENT i novi film najveci greh Star Trek-a...ovaj mu je zacemtirao sudbinu ,a ovaj ga je okrenuo u action SW style.. 
| sub 02 vel, 2013 12:10 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ha da... kako sve drugo komercijalizacija i taj... quickening... je uništio i to.
Baš kako slično HP nekad pjevao - Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 02 vel, 2013 12:18 am |
|
 |
|
Make it so
|
_Oz je napisao/la: captain je napisao/la: Po grafu veći pad ide tek od voyagera Koji graf ti gledaš, pobogu?  VOY-eve brojke samo prate DS9-ove. Prate ali sve se strmopizdilo tek od voyagera ..predpostavljan da su voyager ove zelene točkice? ..to jest zelena crta ..DS9 se drži večinom iznad brojke šest ali voyager je večinom ispod .. TNG je najbolji DS9 je gledan ali tek zadnje serije bilježe kontinuirano slabije rezultate
|
| sub 02 vel, 2013 1:32 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ajme nisam ni primjetio ove prve visoke točke  Dojma sam da nije ova ili ona serija "krivac" već da je sama franšiza doživjela zasićenje.... I ovoj temi bi bolje pristajalo da je naziv u stilu "U očekivanju st:id"  I bio sam malo lurkao po SFC i @Miroslav nije mi jasno zašto ovdje postaš vijesti o trek i drugim SF filmovima ali ne i na SFC... nije valjda da ste sasvim odustali od foruma? 
|
| sub 02 vel, 2013 1:42 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|