|
Sada je: uto 29 ruj, 2026 1:30 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Star Trek: Into Darkness (2013)
| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
 Re: Star Trek: Into Darkness (2013)
_Oz je napisao/la: Evo jedan friški screencap Izgleda da je bez sumnje negativac u filmu u stvari Gary Mitchell.
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| pon 10 pro, 2012 9:47 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
_Oz je napisao/la: Objavljen je detaljan sadržaj prvih 9 minuta filma što će se prikazivati u IMAX-u prije Hobbita. http://movieline.com/2012/12/10/star-tr ... mberbatch/Citat: Star Trek Into Darkness opens in a prologue, in a beautifully shot, blue-tinged London, Stardate 2259.55. A couple (Noel Clarke and Nazneen Contractor) wake up and drive their hover car to visit their child in the hospital.
Their sick child is a daughter, bedridden by an unspecified illness. The father is approached by a stranger whose voice we hear first: "I can save her." It's Benedict Cumberbatch, and he's the villain, which we know because the camera closes in until his face fills the IMAX screen as Michael Giacchino's score swells with tense, ominous notes.
Cut to the crew of the Enterprise, who we find in the middle of their latest mission on the Class-M planet Nibiru, where Bones and Kirk are racing through vivid red-tinged forests being chased by members of a chalk-faced, spear-chucking indigenous race. From a cruiser flying in the skies above, Spock drops into an erupting volcano to save the planet as Uhura looks on.
Regrouping with the rest of the crew on the Enterprise — which is parked discreetly underwater in the middle of an ocean — Kirk wrestles with a familiar-sounding quandary: Save Spock by taking the Enterprise out of hiding, therefore violating the Prime Directive by exposing the inhabitants of Nibiru to technology they're not ready for, or sacrifice Spock because, as one character indeed utters, "The needs of the many outweigh the needs of the few."
Kirk asks what Spock would do if their situations were reversed. "He'd let you die," Bones replies, and the opening sequence closes with a cliffhanger. Moram priznat da mi se ovo jako jako sviđa. Sam početak u bolnicinagovještava mogućnost kakvih moralno-etičkih dilema, a i bit će super vidjeti posadu Enterprisea u jednoj tipičnoj TOS/TNG-ovskoj misiji, sa malo prime directive zavrzlama. Čini se da Kirku predstavlja veliki problem da primitivni domoroci vide Enterprise, ali spašavanje stanovništva od prirodne katastrofe (kao u TNG: "Pen Palls") očito nije problematično (osim ako erupcija vulkana nije posljedica prirodnih procesa nego nekog vanjskog utjecaja).Ideš!!! Ako je ovaj sinopsis scenarija točan onda bi ovaj novi film mogao biti odličan!!! Jedva čekam da dođe u kina. Ovo se nikako ne propušta. A kad se samo sjetim kako su mnogi kmečali kako je ovo Batman rises ili Transformers. Al im je sad zasigurno krivo što su krivu. Po čemu će sad pljuvati. 
| pon 10 pro, 2012 10:11 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Možda bi moglo bit i dobro 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 10 pro, 2012 10:59 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
"Paramount Pictures has just released a new image from Star Trek Into Darkness. The picture depicts Chris Pine as Kirk and Zachary Quinto as Spock engaged in an apparently heated conversation with the character played by Benedict Cumberbatch. That character is seen in what appears to be a brig/holding cell and, according to the caption provided by Paramount, the character is named… John Harrison." Citat sa zvanicnog Star Trek sajta.
Ko je John Harrison (pretpostavljam da TOS fanovi to znaju)? I sta mislite, da li stvarno u pitanju on ili samo pokusavaju da sakriju ime glavnog negativca?
|
| uto 11 pro, 2012 2:23 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
sakrivanje... ako nije Khan, onda je Mitchel...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 11 pro, 2012 2:33 am |
|
 |
|
Captain
|
Mimi Sky je napisao/la: sakrivanje... ako nije Khan, onda je Mitchel... Ja pretpostavljam da je Gary Mitchel, s obzirom da nosi Starfleet uniformu na slici.
|
| uto 11 pro, 2012 3:09 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Možda ovaj lik: http://en.memory-alpha.org/wiki/HarrisonAli mislim da je muljaža. Sumnjam da je Khan, ali nisam ziher ni da je Gary Mitchell. Na TrekBBS-u je trenutno popularna teorija da je u pitanju Garth of Izar. A u međuvremenu, potvrđeno je kako Alice Eve ipak ne glumi doktoricu Dehner, nego ni manje ni više nego Carol Marcus.
|
| uto 11 pro, 2012 3:45 am |
|
 |
|
Captain
|
Slazem se, cisto sumnjam da bi za glanog negativca uzeli malo poznatog lika. Pa sad ako je to Carol Marcus onda me ne bi iznenadilo da je u pitanju Khan. Vidjecemo 
|
| uto 11 pro, 2012 2:46 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Trekmovie ima nove vijesti: http://trekmovie.com/2012/12/10/alice-e ... bot-visit/1. Alice Eve je Carol Marcus (to smo već čuli) 2. Benedict Cumberbatch uistinu JEST John Harrison (osobno im ne vjerujem potpuno) 3. Joseph Gatt glumi lika po imenu ‘GATT2000′, nekakvo kiborga valjda (ovo je teži trash, IMO) 4. Pike vrlo vjerojatno neće biti u kolicima, već će hodati sa štapom. 5. Klingonci će biti viđeni sa i bez kaciga, a navodno će izgledati vrlo slično kao TNG Klingonci, sa grebenima (uz manje izmjene, poput nekakvih piercinga), a bit će i Klingonaca koji će izgledom podsjećati na one iz TOS-a. 6. Ovo je Qu’noS! 
|
| uto 11 pro, 2012 3:32 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sri 17 lis, 2012 3:22 pm Postovi: 56 Koje si vrste?: Human
|
I ja sam neko vrijeme mislio da bi glavni negativac mogao biti Garth of Izar, a sad sam poprilično uvjeren u to. Čovjek ima dobru pozadinu: nekoć je bio vrlo cijenjen kapetan, pun odlikovanja, izvojevao je veliku federacijsku pobjedu kod Axanara (ne saznajemo protiv koga?), stradao je, liječili su ga Antosijanci i darovali mu sposobnost stanične metamorfoze, a zatim mu se pomračio um. Po onom što smo vidjeli u traileru, vrlo je izgledno da bi to mogao biti Garth. Hehe, bit će super vidjeti istodobno Klingonce s grebenima i bez  Ako će taj GATT2000 stvarno biti neki kiborg ili android, nadam se da se razvoj njegovog lika neće bazirati na traženju ljudskosti ili nerazumijevanju ljudskog humora. To sve smo već vidjeli s Datom.
|
| uto 11 pro, 2012 5:51 pm |
|
 |
|
Captain
|
Prvih 10 minuta filma, u pitanju je privatni video pa nije bas najbolji snimak. Neka je blazen onaj koji ga je postavio http://www.dailymotion.com/video/k3jNUQ7Ile0rH53DdLT
|
| ned 16 pro, 2012 2:27 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Jaaako dobar prologue. Sviđa mi se. Sad nakon ovog pogledanog još više jedva čekam da dođe film u kina. 
| ned 16 pro, 2012 12:42 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
|
Tom_Paris je napisao/la: Prvih 10 minuta filma, u pitanju je privatni video pa nije bas najbolji snimak. Neka je blazen onaj koji ga je postavio  Hvala ti na ovome, tražio sam taj video zadnjih par dana i nisam ga uspio naći, a nisam se ni sjetio dailymotiona. 

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
| ned 16 pro, 2012 12:44 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sri 17 lis, 2012 3:22 pm Postovi: 56 Koje si vrste?: Human
|
Super da je netko stavio klip na net! Sve izgleda jako dobro, a Enterprise pod morem je wow, tamo ga dosad još nismo vidjeli 
|
| ned 16 pro, 2012 1:46 pm |
|
 |
|
Captain
|
Elim Garak je napisao/la: Hvala ti na ovome, tražio sam taj video zadnjih par dana i nisam ga uspio naći, a nisam se ni sjetio dailymotiona.  Nema na cemu  I ja sam slucajno naisao na video posto ga je postavio neki moj ortak na facebook. Sad samo treba izdrzati 5 mjeseci do ostatka filma  I meni se dopada scena sa Enterprise-om pod vodom, uvijek me je zanimalo kako bi to izgledalo.
|
| ned 16 pro, 2012 3:16 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|