| Autor/ica |
Poruka |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
 19.10.2006.
Report:
Znači, pokušali smo igrati rizik, ali sam otkrio da je nemoguće igrati s bobom, shadowom, jurom i josipom, jer ne znaju prvila koja pišu u onoj malo knjižici s pravili. Onda smo mi zaigrali st karte i ja sam vodio, no onda je grga zamijenio jednog i svoje lude taktike stavio(npr. FA'Q), te naravno je on pobijedio. Još kasnije je ekipa zaigrala kocke.
| ned 22 lis, 2006 12:49 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: 19.10.2006.
Mislav je napisao/la: Report:
Znači, pokušali smo igrati rizik, ali sam otkrio da je nemoguće igrati s bobom, shadowom, jurom i josipom, jer ne znaju prvila koja pišu u onoj malo knjižici s pravili. Onda smo mi zaigrali st karte i ja sam vodio, no onda je grga zamijenio jednog i svoje lude taktike stavio(npr. FA'Q), te naravno je on pobijedio. Još kasnije je ekipa zaigrala kocke.
ljudi jel primjecujete da nismo radili nista trek-related?
cak sam i ja vecinu vremena na sastanku proveo igrajuci sah
da li vam to pase, svejedno vam je ili vas smeta?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 22 lis, 2006 12:59 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Chaky je napisao/la: ljudi jel primjecujete da nismo radili nista trek-related? cak sam i ja vecinu vremena na sastanku proveo igrajuci sah da li vam to pase, svejedno vam je ili vas smeta?
Rijetko kad i radimo nešto što se izravno tiče Treka. Nekad smo barem imali ST kvizove i pogledali koju epizodu. Nemam ništa protiv da se igra šah, rizik i sl. društvene igre-zašto ne. Pa i ja s vremena na vrijeme znam zaigrati stolni nogomet ali ipak smo Trek udruga i mogli bi barem nešto trekkerskog raditi.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 22 lis, 2006 1:08 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
T'Grel je napisao/la: Pa i ja s vremena na vrijeme znam zaigrati stolni nogomet ali ipak smo Trek udruga i mogli bi barem nešto trekkerskog raditi.
a meni je, s druge strane, glupo ici raditi nesto sto se ljudima u globalu neda (ili im se radije radi nesto drugo) samo zato sto smo Trek udruga.
ako netko napravi neki kviz ok, ali da idemo sad "na silu" gledati Trek to mi je skroz bezveze.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 22 lis, 2006 1:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Mislav je napisao/la: Onda smo mi zaigrali st karte i ja sam vodio, no... Chaky je napisao/la: ljudi jel primjecujete da nismo radili nista trek-related? cak sam i ja vecinu vremena na sastanku proveo igrajuci sah da li vam to pase, svejedno vam je ili vas smeta?
samo malo -tebi ST karte (STAR TREK karte) nisu trek-related? -kaj je tebi uopce trek related?
osim toga... vecina ljudi voli provoditi vrijeme u holodeku -a tam se igraju kockice, rizik, sah itd... 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| ned 22 lis, 2006 1:19 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
maX je napisao/la: samo malo -tebi ST karte (STAR TREK karte) nisu trek-related? -kaj je tebi uopce trek related?
ok ok
pogrijesil sam
no i to je igralo samo 3 ljudi
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 22 lis, 2006 1:22 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Ant je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Pa i ja s vremena na vrijeme znam zaigrati stolni nogomet ali ipak smo Trek udruga i mogli bi barem nešto trekkerskog raditi. a meni je, s druge strane, glupo ici raditi nesto sto se ljudima u globalu neda (ili im se radije radi nesto drugo) samo zato sto smo Trek udruga. ako netko napravi neki kviz ok, ali da idemo sad "na silu" gledati Trek to mi je skroz bezveze.
Molim?!?!?!?
Gledati Trek na silu?
Takva stvar ne postoji!
| ned 22 lis, 2006 4:45 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Nightshoot je napisao/la: Molim?!?!?!? Gledati Trek na silu? Takva stvar ne postoji!
Use the Force Luke!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 22 lis, 2006 4:48 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
no force is needed for watching stra trek, my master.
| ned 22 lis, 2006 5:11 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ajd odite vas dvoje na Warserski forum...
| pon 23 lis, 2006 9:55 am |
|
 |
|