| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 mala nagradna igra (27. 9.)
sve mi se cini da nam je usfalilo nagradnih igara u udruzi. i zato ja objavljujem nagradnu igru! nagradno pitanje glasi: do prve obljetnice kojeg događaja odbrojavaju centurion, Tel'c, Yoda i Londo Mollari? (hint: pogledati moj sig) svoje odgovore mi saljite na PM, imate vremena do 27. 9. na taj dan cu u udruzi objaviti tocan odgovor i dobitnike simbolicnih (naglasavam: simbolicnih  ) nagrada! sretno svima i neka SFicniji pobjedi! mala napomena: nagrada ce se preuzimati na sastanku udruge, tako da ako hocete pokupiti svoju morate doc na sastanak (naime, neispati se slati cokoladicu postom )
napomena #2: jedna osoba moze poslati neograniceni broj odgovora, tako da slobodno dajte masti na volju. ali ne zaboravite: samo je jedan tocan odgovor
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 23 ruj, 2007 12:11 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: mala nagradna igra (27. 9.)
Hmmmm .. mislin ni posteno.!..prosvijedujen ....znaci mi ne zagorci se moremo igrat "otpisanih"..ka "Hajduk".... Pozdrav sretnih 4

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 23 ruj, 2007 12:38 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
buco je napisao/la: Hmmmm .. mislin ni posteno.!..prosvijedujen ....znaci mi ne zagorci se moremo igrat "otpisanih"..ka "Hajduk".... ko to kaze? pozivam ja tebe da igras... he, he... i da dođes u udrugu po svoju nagradu! 
|
| ned 23 ruj, 2007 1:00 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 He. hvala na pozivu ..! .jeftinije mi dodje kupt 20 cokolada nego doc u udrugu a da ne kazen varatit se jos ...... Pozdrav Nerentabilna 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 23 ruj, 2007 1:11 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
I o cemu se je radilo u odbrojavanju? Izgleda da sam propustio taj dio sastanka ili nisam skuzio da se radi o tome.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 03 lis, 2007 1:42 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ako se ne varam bila je to 1. godisnjica pustanja BSGa na HRTu
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 03 lis, 2007 2:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Palo mi je na pamet da bi moglo biti pocetak sezone neke serije... ali nikad ne bih pomislio da netko obiljezava godinu dana neke serije na HTVu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 03 lis, 2007 2:48 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
ROFLMAO...
ajd da je neki stra trek...ali BSG?? Totalni disrespekt
| pon 08 lis, 2007 2:07 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Nightshoot je napisao/la: ajd da je neki stra trek...ali BSG?? Totalni disrespekt  cvicek je napisao/la: Palo mi je na pamet da bi moglo biti pocetak sezone neke serije... ali nikad ne bih pomislio da netko obiljezava godinu dana neke serije na HTVu  datum na taj datum mi se promjenio zivot!!! 
|
| uto 09 lis, 2007 8:42 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ant je napisao/la: Nightshoot je napisao/la: ajd da je neki stra trek...ali BSG?? Totalni disrespekt  cvicek je napisao/la: Palo mi je na pamet da bi moglo biti pocetak sezone neke serije... ali nikad ne bih pomislio da netko obiljezava godinu dana neke serije na HTVu  datum na taj datum mi se promjenio zivot!!!  Ti stvarno imaš predivan i prekrasan život kad toliko uživaš šopati se tolikom dozom pritiska i depresije u obliku BSG-a i još to obilježavaš. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 09 lis, 2007 10:36 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...hm... mislim da je to njemu gušt... 
| uto 09 lis, 2007 10:41 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
otkrili ste me. 
|
| uto 09 lis, 2007 7:52 pm |
|
 |
|