|
Sada je: uto 21 tra, 2026 4:11 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
4.8. - veliko ciscenje klupskih prostorija
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 4.8. - veliko ciscenje klupskih prostorija
dakle u subotu 4.8. u 14h organizira se ciscenje klupskih prostorija zajedno sa drugim udrugama koje se sastaju tamo. Ciscenje ce trajati maksimalno 2 sata. Tako da bi zamolio da se sto vise clanova odazove... koliko sam informiran, nude se i neki cinovi za sudjelovanje  bas me zanima koliko ce se ljudi odazvati... za sad smo imali dosta ljudi koji daju ideje sto treba raditi u klubu... ako se javi/pojavi bar pola od tih ljudi bit cu zadovoljan  eto za pocetak... ja dolazim
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 30 srp, 2007 3:10 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: 4.8. - veliko ciscenje klupskih prostorija
Mene nema od sutra u Zagrebu tako da ne mogu doci. ... (nebitni dio) Ako se djele cinovi za jedno ciscenje (prije se jedva izmuzo cin za dosta volonterstva, stampanja, nabavljanja knjiga i elektronike....) onda je fakat doslo do deapricijacije cinova..... kazu da je znak da "vojska" pocinje propadati kad se svakoj tuki daju cinovi  Ili da skratim, vjerojem da ce se T'Grel pojaviti na ciscenju 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 30 srp, 2007 5:11 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
jesi bezobrazan prema T`Grelu. ja cu nazalost s vama biti samo duhom, jer daleko je BiH od zg.
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 30 srp, 2007 5:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
cvicek je napisao/la: Mene nema od sutra u Zagrebu tako da ne mogu doci. ... (nebitni dio) Ako se djele cinovi za jedno ciscenje (prije se jedva izmuzo cin za dosta volonterstva, stampanja, nabavljanja knjiga i elektronike....) onda je fakat doslo do deapricijacije cinova..... kazu da je znak da "vojska" pocinje propadati kad se svakoj tuki daju cinovi  Ili da skratim, vjerojem da ce se T'Grel pojaviti na ciscenju  NE, upravo suprotno, činovi će se oduzimat onima koji se ne odazovu, a nemaju opravdan razlog 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 30 srp, 2007 6:22 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Aha onda dobro,... ja imam opravdani razlog, trebam li donjeti kao ispricnicu racun od tog dana iz restorancica ili kafica kraj obale ? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 30 srp, 2007 6:55 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
T'Grel obožava činove no sumnjam da će doći jer ima goste pa bi ih trebao voditi po Zagrebu i tak.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 30 srp, 2007 10:39 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
meni cak vise odgovara skidanje cinova u slucaju nedolaska 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 30 srp, 2007 11:15 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
To je loše. Ne mogu svi biti prisutni. Neki su ovako ili onako spriječeni.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 31 srp, 2007 2:19 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Tako je.... zar cu morati s mora zvati Zagreb i ugovarati da se posalje neki sljaker u moje ime, samo da ne izgubim cin?! 
|
| uto 31 srp, 2007 3:40 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ako se zbog tih i takvih stvari budu skidali činovi onda ću poduzeti neke drastične korake s mojim članstvom u udruzi i nekako sazvati izvanrednu izbornu skupštinu. 
|
| uto 31 srp, 2007 4:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
T'Grel je napisao/la: To je loše. Ne mogu svi biti prisutni. Neki su ovako ili onako spriječeni. Da ali ne mogu biti svi spriječeni i to cijeli dan Priznam samo razloge: posao, da je osoba izvan Zagreba, bolest 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 31 srp, 2007 4:46 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Šta smo mi postali neka teroristička organizacija koja "POD MORAŠ" i pod prijetnjama da neki članovi moraju čistiti prostorije. Vama očito treba čitava vojska da bi očistila onaj mali podrumčić. Svašta...
|
| uto 31 srp, 2007 6:40 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
eh... da smo organizirali rostilj odziv bi bio puuuno bolji ... pih

|
| uto 31 srp, 2007 8:51 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ne mogu svi biti spriječeni ali tko može neka dođe, jel. No to ne bi trebala biti neka prisila kao što ju ovdje El Comandante naglašava. Možda bi na roštiljadu odaziv bio već ali... Ne mogu doći jer sam zauzet. Nije valjda da vam treba pismeno obrazloženje toga? 
|
| uto 31 srp, 2007 9:56 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
Diktaturu treba uvest, diktaturu!!! Svi moraju doc cistiti.....  (ako zele cinove )
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| pet 03 kol, 2007 1:24 am |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|