| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 1.7. nedjelja - sastanak
Nasla su se 2-3 razloga za odrzavanje sastanka ovu nedjelju.
1. dolazi nam borg queen... max jednostavno mora odigrati koju pariju kockica sa kraljicom
2. sad kad sam konacno proucio pravila one nove cvicekove igre mozemo i odigrati pokoju (vjerojatno jednu) partiju
3. nije bas klupski razlog pa necu sad o tome ovdje spamat... ali tice se naseg el presidentea
doci ce hrpa ljudi:
- oni kljucni: Borg Queen i max za kockice, cvicek sa igrom, el presidente zbog 3. razloga
i oni nekljucni (bravni?  ): Mr. bobo, moja malenkost, nadam se Ternek i Lil'Mee itd.
Eh sad... trenutno stanje je... mozda ima sastanka (hehehehe... sad znati isto kao i prije nego ste pogledali ovaj post  )... cisto jer ne znamo da li se moze do prostorija u nedjelju. Bruno je spomenuo nekakvu poplavu, pa ce mi javiti do sutra ujutro, da li cemo moci ici dole ovu nedjelju.
Zato, provjerite forum i ovu temu tokom sutrasnjeg dana (iako mozda vijest bude bila vec veceras) da saznate najnoviju informaciju
p.s.
ako ne budemo mogli imati dole sastanak, sto mislite o odlasku u neku pivnicu/birc/"4. opciju" tokom nedjelje, bilo po danu ili veceri
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 29 lip, 2007 4:17 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
dakle... biti ce sastanka... tko je htio neka slobodno dodje
pocinjemo od 19 h (jer mi se cini da je ona nova cvicekova igra malo dugotrajnija  )
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 30 lip, 2007 12:15 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ok, kad meni završi suđenje na sveticama... ...pravac trešnjevke , da upoznam još jednu forumašicu... 
| sub 30 lip, 2007 3:10 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Koja igra?
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| ned 01 srp, 2007 12:49 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
eh da
"pillars of earth"

|
| ned 01 srp, 2007 2:09 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| ned 01 srp, 2007 2:18 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Nisam čuo za nju. Ima 7.7/10, i izgleda poprilicno lijepo. Cini se da vas ceka par zabavnih sati  .
Ja i ljepsa polovica smo trenutno opcinjeni Alhambrom  .
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| ned 01 srp, 2007 4:21 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja nisam osobno sudjelovao, al dečkima je trebalo barem 4 sata da je završe... ...kad se malo uhodaju, možda će biti i brže...
| pon 02 srp, 2007 9:50 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 deckima je trebalo 4 sata da je zavrse...
Igra je dobra , a trajala je zato kaj smo morali po prvi puta procitati svaku karticu i daviti Chakija za svaku nedoumicu u vezi pravila.
Imas pravo Bobo, sljedeci puta ce ipak ici brze , jer ce nam vecina biti barem poznata.
Jos nekoliko partija i igru cemo zavrsavati u roku koji je predvidjen ( kol'ko Chaky sat i pol ? )
Za prvi puta igranja je cak i dosta zabavna, iako smo se borili s pravilima. Znaci za ubuduce se nadam da ce biti jos i zabavnija,
pogotovo kad se konacno naucim ne nasjedati Maxx-ovim nagovaranjima i podmetanjima koja su i protiv drugih i protiv mene (a za Maxxa  )
Unatoc podmetanjima pobijednik nije Maxx nego Cvichek koji je mogao imati i vise win pointsa.
Bravo Cvichek.
P. S. I hvala za igru.
|
| pon 02 srp, 2007 11:08 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
 Re: 1.7. nedjelja - sastanak
Hvala na vrlo ugodnoj nedjeljnoj večeri. Najviše hvala Chakyju, jer je i organizirao sastanak i pravio nam društvo do fajrunta sa Carcassoneom. Mr. Bobo se pokazao kao vrrrrrrrrrlo opasan protivnik u kockicama, to se traži. Mislim da je naše igranje bilo prvo u kojem sam TOLIKO gubila.  Najveća fora je bio el presidente - kad gubi, onda gubi sa stilom. Ostalima ću se zahvaliti samo na upoznavanju, šta da vam drugo kažem kad vas je igra sa katedralom toliko okupirala. 
| čet 05 srp, 2007 12:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Borg.Queen je napisao/la: Ostalima ću se zahvaliti samo na upoznavanju, šta da vam drugo kažem kad vas je igra sa katedralom toliko okupirala.  Pa kad smo ju prvi puta isli igrati kad je bila nova fresh zapakirana stigla iz amerike. Morali smo bit prvi korisnici sa masnim prstima od čipsa i pizze, da privi isprobamo tu igru dok se na njoj još ne vide tragovi maščobe. 
| čet 05 srp, 2007 12:36 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
Je, kužim to i podržavam.  Al ste onda čim ste odigrali bježali doma. 
| čet 05 srp, 2007 12:41 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
a ja sam propustila igranje kockica s vama, pih. a inače sam manijak za kockice 
_________________ njanjanja
|
| čet 05 srp, 2007 1:10 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
kockice?  kakve kockice?  sta sam propustila??? oh.. kill me..  propucati cu se. prema vasim komentarima mora da su zabavne kockice...
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| čet 05 srp, 2007 1:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Jesi gledala pirate sa kariba 2 to su bas te oriđiđi kockice. 
| čet 05 srp, 2007 2:02 pm |
|
 |
|