| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Proslava 7. rodjendana Udruge
Kako sada stvari stoje, slijedeci cetvrtak 25. 1. nece biti obicnog sastanka jer organiziramo malu proslavu 7. rodjendana Udruge. Proslava ce se odrzati u prostorijama mjesne zajednice u Drenovačkoj 4 na Tresnjevci (kako doci do tamo mozete vidjeti na slici ispod).
Oni koji su sa nama slavili 40 godina STa (ili su bili na godisnjoj skupstini) znaju te prostorije i nadam se da znaju kako doci do tamo. No za one koji se ne sjecaju kako do tamo i za one koji ce tamo doci prvi put (te za one kojima mapa nije dovoljno jasna) organizirat cemo vodica koji ce vas od Tresnjevackog placa dovesti do tih prostorija.
Dodjite u sto vecem broju... da vas bude bar koliko vas je bilo na sinocnjem sastanku
Eto toliko za sada... sve ovo je nazalost podlozno promjenama pa ako bude promjena pratite ovu temu za vijesti o promjenama.
eh da... evo i mape:
bila nekad mapa
p.s. slobodno se rapitajte bilo kaj kaj vas zanima
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 19 sij, 2007 5:00 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ok, ja ću vjerojatno doći... ...bio sam tamo već jedanput, pa neću imati probleme s traženjem...
| pet 19 sij, 2007 11:11 am |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 04 stu, 2006 9:37 pm Postovi: 57 Lokacija: Mostar/ Bern Svicarska
|
Cek malo jesam ja ikad bio tamo,jel to ono gdje su invalidi il ono gdje bila ona skupstina?
| sub 20 sij, 2007 4:33 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ono gdje je bila skupstina
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 20 sij, 2007 6:18 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Sretan rodjendan udruzi. Ja nebi ni mogo doc, ja sam SB
| ned 21 sij, 2007 2:23 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Marsonia mi više vuče na žensko ime.... no znam zašto si izabrao baš taj nadimak!
Svakako dolazim na fešticu. Bilo bi poželjno da svatko nešto kupi ili...? Predsjedništvo?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 24 sij, 2007 6:04 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
bit ce klope i pica... ne u prevelikim kolicinama kao prosli put, no dovoljno nadam se

|
| sri 24 sij, 2007 11:32 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Znači, Udruga časti? Ajde da i proračunski novci idu na hranu i piće.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 24 sij, 2007 11:58 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
T'Grel je napisao/la: Znači, Udruga časti? Ajde da i proračunski novci idu na hranu i piće.
Pa uglavnom i idu na hranu i pice 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| čet 25 sij, 2007 1:14 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Nisam baš primjetio. Više idu na Fanzin i ostale neke stvarčice za što ja osobno nemam pojma jer nisam dovoljno visoko u hijerarhiji da znam. 
|
| čet 25 sij, 2007 1:40 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
na fanzin  ma naša redakcija se vodi maxovim motom - što besplatnije, to bolje... 
_________________ njanjanja
|
| čet 25 sij, 2007 4:46 am |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
U koliko je sati?
| čet 25 sij, 2007 11:19 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
19 h

|
| čet 25 sij, 2007 4:08 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
evo ponesto slika sa proslave za one koje nisu bili...
svi zajedno: (face su ljudima ispale full cudno  )
skvadra sa uniformama: (i Mario je bio s nama ... slikom barem  )
El presidente sjedi i drzi govor
Gledao se i stari skeč Udruge sa jednog od proslih Sferakona:
Q i guzva iza:

|
| pet 26 sij, 2007 2:19 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
i kak vam je bilo?
nabacite poneki komentar
Jedino kaj znam je to da je skvadri koja je igrala CoD bilo dobro 

|
| pet 26 sij, 2007 2:22 am |
|
 |
|